وزير ارتباطات : وضعیت اینترنت ایران قابل قبول است!
ایران عزم خود را برای ایفای نقش مهم و حیاتی! ارتباطات و فناوری اطلاعات در منطقه جزم کرده است
تاريخ انتشار: دوشنبه ۹ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۱۱
تيترآنلاين - وزیر ارتباطات 32 میلیون کاربر اینترنت، 125 هزار کیلومتر فیبر نوری، 25 میلیون خط تلفن ثابت و 53 میلیون مشترک موبایل را از دستاورد های شبکه مخابراتی و ارتباطی کشور عنوان کرد و وضعیت اینترنت ایران را قابل قبول دانست.
به گزارش پانا، رضا تقیپور در افتتاحیه دوازدهمین اجلاس شورای رگولاتوری جنوب آسیا گفت: ایران عزم خود را برای ایفای نقش مهم و حیاتی ارتباطات و فناوری اطلاعات در منطقه جزم کرده است.
وی تصریح کرد: ایران با جمعیت 74 میلیونی خود نقش مهمترین بازار با رشد بسیار سریع را در دنیا دارد و ما نیز با سیاست توسعه پایدار، سرمایه گذاری داخلی و خارجی و افزایش تعداد کاربران و تشویق آنها که در نهایت منجر به ایجاد اشتغال و دستیابی به فناوریهای پیشرفته می شود به این حرکت شتاب می دهیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: تا کنون بیش از 125 هزار کیلومتر فیبر نوری پرظرفیت در استانها و شهرهای بزرگ ایجاد شده و شبکه فیبر نوری داخلی گسترش روزافزونی دارد.
تقی پور خدمات ICT روستایی را هدف اصلی برنامه ریزی و ارتقاء آتی خدمات در سراسر کشور دانست و گفت: طبق اعلام سازمانهای بینالمللی ایران جزء کشورهای برتر اجرا کننده پروژه ICT روستایی است.
تقیپور وجود اپراتور سوم تلفن همراه برای ایجاد همکاری و تعامل بین بخش دولتی و خصوصی را یکی از اقدامات صورت گرفته در این زمینه دانست و گفت: بهبود مستمر کیفیت و کمیت خدمات مخابراتی جوان بودن جمعیت ایران و نیاز به خدمات موبایل می تواند سرعت ما را در رسیدن به برنامه های تعریف شده در این وزارت خانه بیشتر کند.
وزیر ICT گفت: با توجه به جوان بودن جمعیت ایران و نیاز بالا به خدمات موبایل در کشور، انتظار میرود اپراتور سوم بتواند حداقل 15 میلیون مشترک با تکنولوژی نسل سوم موبایل را تامین کند.
وی در ادامه اظهار داشت: 25 میلیون خط تلفن ثابت 100 درصد خانوارها و 35 درصد جمعیت کشور را پوشش داده و 53 میلیون خط تلفن همراه ضریب نفوذ این شبکه را به 72 درصد رسانده که با ورود اپراتور سوم موبایل و ورود به عرصه ارائه خدمات ارتباطی و ارزش افزوده بر گستردگی این شبکه می افزاید.
وی با اشاره به شتاب فزاینده بخش مخابرات در نوسازی و توسعه شبکههای ارتباطی و تعامل موثر با نظام بینالمللی در راستای برنامههای توسعه کشور تاکید کرد.
***
به گزارش تيترآنلاين، اين گفته هاي وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات در حالي است كه اینترنت از جمله فناوریهایی است که در کشور چندان به آن اهمیت داده نمیشود چرا که با وجود مهم بودن این فناوری هنوزسرعت اینترنت در کشور پایین است به طوری که پایین بودن سرعت اینترنت یا قطعی پیدرپی پیامدهای بسیاری را در کشور رقم زده است.
سرعت اینترنت در ایران حتی یک دهم سرعت اینترنت در جهان هم نیست چراکه سرویس رایج در دنیا دو مگابیت است ولی در ایران همیشه اینترنت با اختلال مواجه بوده به طوری که چند صباحی است اختلالهای اینترنت از صبر و حوصله کاربران خارج شده و کاربران اینترنت در ایران با حسرت و غبطه به دیگر کاربران جهان در انتظار رفع این اختلالها و افزایش سرعت اینترنت هستند.