روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
تاریخ‌سازی ترکیه با تصاحب شخصیت‌های برجسته ایرانی
اعلام ضوابط جدید خرید و فروش سکه طلا
آیت‌الله علوی بروجردی: جوان های نسل جدید اصلا ارتباطی با ...
در جامعه علایق و سلایق مختلف وجود دارد اشکالی ندارد، همه ...
۸ ساعت تنهایی به اندازه ۸ ساعت بی‌غذایی مضر است
چرا شهروندان از تغییر نام معابر استقبال نمی‌کنند؟
گیاهان هنگام تشنگی یا استرس، صدا ایجاد می کنند
جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
28 May 2023, يکشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۲ , ۸ ذو القعدة ۱۴۴۴
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
 
داخلی     آرشيو خبر     فناوري اطلاعات
کد مطلب : 6467
۱
توصيه مطلب 
گوشی‌ اندرویدی شما پس از چند سال ممکن است بی‌ارزش شود؟
ر بازه زمانی سال 1 تا 4 از عرضه، افت ارزش متوسط سالانه یک آیفون جدید 14.80% ارزش معاوضه‌ای اصلیش می‌شود، در حالی که دستگاه‌های اندرویدی 32.18% از ارزش خود را از دست دادند
تاريخ انتشار: دوشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۳۳
گوشی‌ اندرویدی شما پس از چند سال ممکن است بی‌ارزش شود؟
سرعت افت ارزش باز فروش گلکسی S21/S20 سامسونگ در مقایسه با مدل‌های همرده‌شان، یعنی آیفون 12 یا 11، دو برابر است. و دستگاه‌های اندرویدی ارزانقیمت (اقتصادی) ظرف مدت 1 سال به طور متوسط 41.82% از ارزش خود را از دست داده و پس از 3 تا 4 سال بی‌ارزش شدند.
به گزارش تیترآنلاین به نقل از ایتنا، گوشی‌ اندرویدی شما پس از چند سال ممکن است بی‌ارزش شود وقتی افراد می‌خواهند گوشی‌هوشمندشان را بفروشند تا یک مدل به‌روز بخرند، اینکه یک آیفون باشد یا یک دستگاه اندرویدی می‌تواند تفاوت چشمگیری برایشان رقم بزند. اگر یک گوشی هوشمند اندرویدی بخرید این دستگاه پس از تنها چند سال ممکن است بی‌ارزش شود.

یک سایت معامله‌گری تلفن همراه با نام BankMyCell گزارشی درباره ارزش فروش‌مجدد 50 گوشی هوشمند منتشر کرده است که ممکن است برای دارندگان دستگاه‌های اندرویدی قدری ترسناک باشد. به عنوان مثال: - قیمت دستگاه‌های پرچمدار اندرویدی، در یک دوره سه ساله، با سرعتی دو برابر آیفون‌ها افت می‌کند.  سرعت افت ارزش بازفروش گلکسی S21/S20 سامسونگ در مقایسه با مدل‌های همرده‌شان، یعنی آیفون 12 یا 11، دو برابر است.

گوشی‌های تاشو نسل‌بعدی مانند گلکسی زد فولد 3 تنها ظرف مدت 5 ماه از آغاز عرضه به بازار تا نیمی از ارزش خود را دست دادند.  ارزش معاوضه‌ای گوگل پیکسل و وان‌پلاس ظرف مدت 30 روز تقریباٌ نصف شد. 

دستگاه‌های اندرویدی ارزان‌قیمت (اقتصادی) ظرف مدت 1 سال به طور متوسط 41.82% از ارزش خود را از دست داده و پس از 3 تا 4 سال بی‌ارزش شدند. البته وضعیت برای آیفون هم همیشه بهتر از اندرویدی‌ها نیست. به عنوان مثال، آیفون اس‌ای 2020 در هشت ماه نخست همان سال 38.32% از ارزش خود را از دست داد، و در سال بعد هم 48.74% دیگر ارزش آن کم شد، تا به این ترتیب رکوردار تاریخ افت قیمت دستگاه‌های آیفون را به خود اختصاص دهد.

در مقایسه آیفون و اندرویدی‌ها، کاملا مشخص است که کدام پلتفرم از جنبه حفظ ارزش بهتر است: در بازه زمانی سال 1 تا 4 از عرضه، افت ارزش متوسط سالانه یک آیفون جدید 14.80% ارزش معاوضه‌ای اصلیش می‌شود، در حالی که دستگاه‌های اندرویدی 32.18% از ارزش خود را از دست دادند.  پس از 4 سال، آیفون‌ها 47.49% از ارزش معاوضه (بای‌بک) خود را از دست دادند، در حالی که این عدد برای گوشی‌های اندرویدی پرچمدار به طور متوسط 78.94% بوده است.
مرجع : ایتنا
Share/Save/Bookmark
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
اعلام ضوابط جدید خرید و فروش سکه طلا
امکان سرمایه گذاری مردم در بازار طلا
در جامعه علایق و سلایق مختلف وجود دارد اشکالی ندارد، همه در کنار هم زندگی کنند
جزئیات ساعت کاری مدارس و ادارات دولتی سال ۱۴۰۲
مهار تورم و رشد تولید
گوشی‌ اندرویدی شما پس از چند سال ممکن است بی‌ارزش شود؟
نسل چهارم تلفن همراه در افغانستان ارائه مي شود
اينستاگرام فيلتر مي‌شود
فیلترینگ، برای کاربران هزینه اضافی به همراه دارد
اعلام اطلاعات دقیق Galaxy S5 و آیفون ۶
15وبسایت برتر 2013 در عرصه نرم افزار
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“