ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
2 July 2025, چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ , ۷ محرّم ۱۴۴۷
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
 
داخلی     آرشيو خبر     بين الملل
کد مطلب : 154
۰
توصيه مطلب 
دردسر اسکنر بدن نما در فرودگاهها
استفاده از اسکنرهاي بدن نما در فرودگاه ها با چالشهايي در مورد زير سوال رفتن آزاديهاي فردي و حرمت مسافران به رغم تحميل هزينه هاي زياد روبرو است
تاريخ انتشار: جمعه ۶ فروردين ۱۳۸۹ ساعت ۱۹:۰۹
دردسر اسکنر بدن نما در فرودگاهها
تیترآنلاین - استفاده از اسکنرهاي بدن نما در فرودگاه ها با چالشهايي در مورد زير سوال رفتن آزاديهاي فردي و حرمت مسافران و همچنين به خطر افتادن سلامت افراد و نبود تضمين کافي در مورد نتايج آن به رغم تحميل هزينه هاي زياد روبرو است. 

اين دستگاه ها مي توانند با ارايه تصاوير سه بعدي هرگونه مواد جامع و مايع را که فرد در زير لباس هاي خود مخفي کرده باشد، نشان دهد.

افشای خبر سوء استفاده یکی از ماموران فرودگاه هیثروی لندن از دستگاه های جدید اسکنر، پلیس و دولت انگلیس را به تکاپو واداشت. 

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان ، پلیس انگلیس اعلام کرد اخیرا و پس از دریافت تصویر یکی از همکاران زن که توسط اسکنرها ضبط شده بود ، به کلیه نیروهای امنیتی و مسئول در فرودگاه هیثروی لندن ، هشدار داده است.

نشریه سان ،چاپ لندن ، نخستین رسانه ای بود که رسوایی سوء استفاده از اسکنرهای جدید نصب شده در فرودگاه هیثرو را فاش کرد. نشریه سان نوشته است ، یکی از کارکنان امنیتی مرد فرودگاه هیثرو ، همزمان با عبور تصادفی یکی از همکاران زن خود از میان دستگاه ، تصویر اسکن شده وی را ضبط کرده است.

مسئولان فرودگاهی انگلیس در پی فاش شدن این خبر ، بر عزم خود برای رسیدگی و برخورد قاطع با عامل این حادثه تاکید کردند. این در حالیست که این حادثه باعث شد تا منتقدان و مردم و نیز کمیته ای از وزارت کشور انگلیس ،نسبت به نقض حریم خصوصی خود توسط این دستگاهها، بیمناک شوند.

پلیس و نیروهای امنیتی اعلام کردند : تصاویر تهیه شده از مسافران ؛توسط هیچ دوربین و یا تلفن همراهی ضبط نمی شود وهیچکس به آنها دسترسی ندارد. اسکنرهای جدید با وجود بحث و جدلهای بسیار، قرار است در تمام فرودگاههای انگلیس ، نصب گردند.

کمیته وزارت کشور انگلیس در عین حال در بیانیه ای تاکید کرده است ؛ نگرانی ها از نقض حریم شخصی افراد ،نباید مانعی برای نصب این اسکنرها در فرودگاهها شود. این در حالی است که به گفته برخي مقامات انگليسي، استفاده از اسکنر در فرودگاه هاي اروپا قوانين منع هرزه نگاري از کودکان را زير سوال مي برد. 

به گزارش تیترآنلاین, پیش از این تایم در گزارشی آورده بود : مخالفان اين سيستم مي‌گويند كه اسكنر‌ها يك تجاوز به حريم شخصي افراد هستند، زيرا علاوه بر بسته‌هاي پنهان شده احتمالي، آنها مي‌توانند اندام افراد را در مانيتور‌هاي مقابل ماموران امنيتي نشان دهند. فيليپ برادبورن، يك سياستمدار انگليسي، اين اسكنر‌ها را به "بازرسي مجازي بدن عريان افراد" تشبيه كرده است. وي مي‌گويد "اين امكان وجود دارد كه اين تكنولوژي يك نگراني امنيتي مشروع را به شهر فرنگ غير قابل قبول براي صنايع امنيتي بدل كند.

سيمون ديويس، مدير بخش حريم خصوصي ديده‌بان حقوق بشر در لندن،‌ اسكنر‌هاي بازرسي بدني را يك "حمله‌ به شان مسافران مي‌داند كه شهروندان يك كشور آزاد نبايد آن را تحمل كنند.

تايم مي‌نويسد: اما استيون فيپسون،‌ رئيس بزرگترين شركت سازنده اسكنر‌هاي بازرسي بدني در جهان موسوم به "اسميتز ديتكشن"، تاكيد دارد كه اين ماشين‌ها صرفا تصاويري توليد مي‌كنند كه طرح كلي از بدن افراد را نشان مي‌دهد نه جزئيات اندام افراد را. وي مي‌گويد "نگراني از نقض حريم خصوصي مسافران درست است، اما نرم افزار ما مي‌تواند نقاط بدن را تار و نامشخص كند و اين اسكنر‌ها نسبت به بازرسي بدني فيزيكي كمتر حريم شخصي را نقض مي‌كنند.

يكي از انتقادات اصلي نسبت به اين اسكنر‌ها كه در 19 فرودگاه امريكا نصب شده‌اند، اين است كه آنها توانايي تشخيص مواد كم تراكم نظير پودر‌، مايعات، قطعات باريك پلاستيكي يا هر ماده‌اي كه شبيه پوست باشد را ندارند. آنها همچنين نمي‌توانند هيچ ماده‌ي منفجره‌اي را كه داخل بدن جاسازي شده باشد، كشف كنند

اما بسياري از افراد معتقدند اگر تصاوير اين اسكنر به دست افراد در كمين فرصت براي اخاذي يا سوءاستفاده بيفتد ديگر كاري از دست كسي بر نمي آيد. يا اگر متصدي اين دستگاه اخلاقيات لازم را رعايت نكرده و مرتكب عملي شود ديگر آرامشي براي فرد باقي نخواهد ماند. مردم مي گويند: بهتر است دولت و مقامات امنيتي به جاي اين كه وارد حريم خصوصي افراد شده و از اين طريق امنيت را برقرار كنند فكر چاره بهتري باشند.
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
صدور قرار بازداشت برای ولادیمیر پوتین توسط دیوان کیفری بین‌المللی
میز پوتین؛ بازی قدرت یا پارانویا؟
داعش روزانه 1 میلیون دلار درآمد دارد
عقاب، خرس را به غار بازگرداند
پيشنهاد حذف روسيه از جام جهاني 2014 رد شد
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“