دردسر اسکنر بدن نما در فرودگاهها
6 فروردين 1389 ساعت 19:09
استفاده از اسکنرهاي بدن نما در فرودگاه ها با چالشهايي در مورد زير سوال رفتن آزاديهاي فردي و حرمت مسافران به رغم تحميل هزينه هاي زياد روبرو است
تیترآنلاین - استفاده از اسکنرهاي بدن نما در فرودگاه ها با چالشهايي در مورد زير سوال رفتن آزاديهاي فردي و حرمت مسافران و همچنين به خطر افتادن سلامت افراد و نبود تضمين کافي در مورد نتايج آن به رغم تحميل هزينه هاي زياد روبرو است.
اين دستگاه ها مي توانند با ارايه تصاوير سه بعدي هرگونه مواد جامع و مايع را که فرد در زير لباس هاي خود مخفي کرده باشد، نشان دهد.
افشای خبر سوء استفاده یکی از ماموران فرودگاه هیثروی لندن از دستگاه های جدید اسکنر، پلیس و دولت انگلیس را به تکاپو واداشت.
به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان ، پلیس انگلیس اعلام کرد اخیرا و پس از دریافت تصویر یکی از همکاران زن که توسط اسکنرها ضبط شده بود ، به کلیه نیروهای امنیتی و مسئول در فرودگاه هیثروی لندن ، هشدار داده است.
نشریه سان ،چاپ لندن ، نخستین رسانه ای بود که رسوایی سوء استفاده از اسکنرهای جدید نصب شده در فرودگاه هیثرو را فاش کرد. نشریه سان نوشته است ، یکی از کارکنان امنیتی مرد فرودگاه هیثرو ، همزمان با عبور تصادفی یکی از همکاران زن خود از میان دستگاه ، تصویر اسکن شده وی را ضبط کرده است.
مسئولان فرودگاهی انگلیس در پی فاش شدن این خبر ، بر عزم خود برای رسیدگی و برخورد قاطع با عامل این حادثه تاکید کردند. این در حالیست که این حادثه باعث شد تا منتقدان و مردم و نیز کمیته ای از وزارت کشور انگلیس ،نسبت به نقض حریم خصوصی خود توسط این دستگاهها، بیمناک شوند.
پلیس و نیروهای امنیتی اعلام کردند : تصاویر تهیه شده از مسافران ؛توسط هیچ دوربین و یا تلفن همراهی ضبط نمی شود وهیچکس به آنها دسترسی ندارد. اسکنرهای جدید با وجود بحث و جدلهای بسیار، قرار است در تمام فرودگاههای انگلیس ، نصب گردند.
کمیته وزارت کشور انگلیس در عین حال در بیانیه ای تاکید کرده است ؛ نگرانی ها از نقض حریم شخصی افراد ،نباید مانعی برای نصب این اسکنرها در فرودگاهها شود. این در حالی است که به گفته برخي مقامات انگليسي، استفاده از اسکنر در فرودگاه هاي اروپا قوانين منع هرزه نگاري از کودکان را زير سوال مي برد.
به گزارش تیترآنلاین, پیش از این تایم در گزارشی آورده بود : مخالفان اين سيستم ميگويند كه اسكنرها يك تجاوز به حريم شخصي افراد هستند، زيرا علاوه بر بستههاي پنهان شده احتمالي، آنها ميتوانند اندام افراد را در مانيتورهاي مقابل ماموران امنيتي نشان دهند. فيليپ برادبورن، يك سياستمدار انگليسي، اين اسكنرها را به "بازرسي مجازي بدن عريان افراد" تشبيه كرده است. وي ميگويد "اين امكان وجود دارد كه اين تكنولوژي يك نگراني امنيتي مشروع را به شهر فرنگ غير قابل قبول براي صنايع امنيتي بدل كند.
سيمون ديويس، مدير بخش حريم خصوصي ديدهبان حقوق بشر در لندن، اسكنرهاي بازرسي بدني را يك "حمله به شان مسافران ميداند كه شهروندان يك كشور آزاد نبايد آن را تحمل كنند.
کد مطلب: 154
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcd2o0f6yt0k.a2y.html?154