اين سفارت مجازي به ارايه بيانيههاي سياسي آمريكا، اطلاعات درباره چگونگي صدور ويزا، چگونگي تحصيل در اين كشور، اخبار «راديو آمريكا» و لينكهايي به نهادهاي رسمي دولت آمريكا به دو زبان انگليسي و فارسي ميپردازد.
آمريكا سفارت مجازي آنلاين خود در ايران را براي آنچه « دسترسي به مردم عادي ايران» در نبود روابط ديپلماتيك ميان دو كشور خوانده، راهاندازي كرد.
به گزارش ايسنا، دولت باراك اوباما، رييسجمهور آمريكا كه با شعار «تغيير» روي كار آمد با وجود ادعاي تمايل به برقراري گفتوگو با ايران، سياستهاي دولتهاي پيشين اين كشور عليه ايران را دنبال كرد و به تشديد اتهام زني و تحريم عليه ايران پرداخت و اكنون پس از ناكامي در سياستش در قبال تهران سراغ ايده برقراري «سفارت مجازي آمريكا» رفته است.
اين سفارت مجازي به ارايه بيانيههاي سياسي آمريكا، اطلاعات درباره چگونگي صدور ويزا، چگونگي تحصيل در اين كشور، اخبار «راديو آمريكا» و لينكهايي به نهادهاي رسمي دولت آمريكا به دو زبان انگليسي و فارسي ميپردازد.
در پيام ويديويي هيلاري کلينتون، وزير امور خارجه اين كشور كه بر روي اين وبسايت قرار گرفته، كلينتون ضمن دنبال كردن سياست ديرين آمريكا مبني بر جدا كردن ملت و دولت ايران از يكديگر ميگويد كه در نبود «مناسبات ديپلماتيک » ميان دو كشور « ما برخي فرصتهاي مهم را براي گفت وشنود با شما شهروندان ايراني از دست دادهايم.»
كلينتون كه دولت متبوعش فعاليتهاي صلحآميز جمهوري اسلامي ايران را بهانهاي براي اعمال تحريمهاي يكجانبه عليه ايران و تشويق ديگر دولتها به پيروي از اين سياست در قبال تهران قرار داده است، دليل راهاندازي اين سفارت مجازي را استفاده از « فنآوريهاي نوين براي ايجاد پل و ارتقاي تفاهم بهتر بين دو کشور و مردم اين دو کشور» معرفي كرد.
در بخشي از اين وب سايت، در توضيح علت راهاندازي اين سفارت مجازي ضمن معرفي آن به عنوان " نمايندگي نزد مردم ايران" و اشاره به تسخير لانه جاسوسي آمريكا در ايران و نهايتا تعطيلي سفارت سابق اين كشور در ايران آمده است: « در حالي که جهان از اين که ما سفارتي را در تهران از دست داديم آگاهي دارد، آنچه ما در عمل از دست داديم چيزي به مراتب بيشتر از آن بود. ما روابط با مردم ايران، آگاهي از جامعه ايراني و دسترسي به آن و هزاران مورد تعامل ميان شهروندان آمريکايي و ايراني را از دست داديم.»
اين وب سايت ادعا ميكند كه دولت ايران « درهاي جامعه خود را به روي جريان اطلاعات و انديشههاي بين المللي» بسته است و ميافزايد «اين تلاش که مستلزم هزينهاي بسيار گزاف است در دنياي امروز که به طور روزافزون به تعامل گرايش دارد، محکوم به شکست است.»
سفارت آنلاين آمريكا «غيبت آمريکا از ايران» را به معناي برخورداري واشنگتن از « فرصتي کم براي رساندن صداي خود به گوش مخاطبان وسيعتر از ميان مردم ايران» ميداند و مدعي «تشنه بودن» مخاطب ايراني براي « دريافت اطلاعات درباره آمريكا، مسافرت به آمريكا، فرصتهاي تحصيلي در اين كشور و سياستهاي آمريكا در قبال ايران و ديگر كشورهاي جهان » است.
در عين حال تاكيد شده است كه« اين تارنما يک هيات رسمي ديپلماتيک نيست، يا يک سفارت واقعي آمريكا را که به دولت ايران معرفي شده باشد نمايندگي نميکند.»
آلن اير سخنگوي فارسي زبان وزارت امور خارجه آمريكا نيز در پيامي كه بر روي اين وب سايت قرار گرفته، براي پاسخگويي به هرگونه سوالات ايرانيها در مورد هر چيزي اعلام آمادگي كرده است.
بر اساس گزارش خبرگزاري فرانسه؛ وندي شرمن، مرد شماره سه وزارت امور خارجه آمريكا اين وب سايت را «كنفرانس خبري واشنگتن» معرفي كرد و گفت كه آمريكا با وجود «اختلافات بسيار جدي با دولت ايران» در صدد گفتوگو با مردم عادي ايران است.
رامين مهمانپرست سخنگوي وزارت امور خارجه کشورمان پيش از اين در ارتباط با ابراز اميدواري كلينتون براي گشودن يك سفارتخانه مجازي در تهران از طريق اينترنت گفت: به نظر ميرسد دولت آمريكا دچار يك سردرگمي عميق در روابط بينالمللي به خصوص با كشور قدرتمند و مستقلي همچون جمهوري اسلامي ايران شده است.
علي لاريجاني رييس مجلس شوراي اسلامي نيز اخيرا با اشاره به اظهارات هيلاري كلينتون وزير امور خارجه آمريكا و آمادگي اين كشور براي برقراري رابطه با جمهوري اسلامي ايران گفت: سخنان وزير امور خارجه آمريكا به قدري سست و بياساس بود كه لزومي براي اظهارنظر درباره آن نميبينم.
وي گفت: گويا خانم وزير ديپلماسي را با اسباببازي اشتباه گرفته است و حرفهايي را زده كه در شان مسئولان نيست. ديپلماسي براي دفاع از منافع ملي است و لوازم آرايش نيست.
وي تاكيد كرد: اين سخنان را من جدي نميگيرم شما هم جدي نگيريد؛ ولي اگر امورات رييسجمهور آمريكا با سفارتخانههاي مجازي ميگذرد پس به آن دل خوش كند، ولي در كل نبايد سخنان مسوولان آمريكايي را جدي گرفت.
رضا تقيپور وزير ارتباطات نيز چندي پيش در گفتوگو يي درباره اينكه با توجه به اظهارات اخير وزير خارجه آمريكا مبني بر اينكه اين كشور قصد دارد سفارتخانه مجازي در ايران تاسيس كند، ايران از نظر سختافزار و نرمافزاري چه ميزان آمادگي برخورد و مقابله با اين موضوع را دارد گفت: تجربه نشان داده است كه ما توان فني خوبي بهخصوص در بحثهاي ارتباطات و فناوري اطلاعات داريم.
وي با تاكيد بر اينكه در اين زمينه تا به حال مشكلي نبوده كه ما نتوانيم حل كنيم، بهخصوص در بحثهايي كه خواستهاند امنيت ملي ما را مورد تهديد قرار دهند، گفت: مثلا درباره حملات اينترنتي و ويروسي كه سال گذشته صورت گرفت و اين حملات مورد شناسايي قرار گرفتند.
وي با بيان اينكه «اين جنگي است كه به صورت خاموش و پنهان ادامه دارد و ما هر روز با اين حملات مواجه هستيم» ادامه داد: تاكنون توانستهايم با اين حملات مقابله و آنها را خنثي كنيم.
اخبار تكميلي : در حالی که تنها یک روز بیشتر از آغاز بکار و مسدود شدن سفارتخانه به اصطلاح مجازی آمریکا برای ایران نمی گذرد ،برخی مقامات آمریکایی قول رفع ممنوعیت این پایگاه اینترنتی را دادند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از آسوشیتدپرس، مارک تونر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در این باره گفت: ما مطمئنیم که می توان از طریق برخی نرم افزار ها به سفارتخانه مجازی دسترسی پیدا کرد.
تونر در عین حال مقامات ایران را متهم به دخالت در امور آمریکا و آنچه که وی تلاش واشنگتن جهت ارائه سیاست های این کشور به ایران و مسافرت به آمریکا نامید، کرد.
این منبع خبری در خاتمه نوشت: برخی دیگر از مقامات آمریکایی از تلاش برای در دسترس بودن مجدد سایت سفارتخانه مجازی (لانه جاسوسی) خبر دادند.
این گزارش می افزاید: رادیوی اروپای آزاد، از ارگان های سازمان سیا نیز در این رابطه نوشت: ایران با نامیدن "لانه جاسوسی" بجای سفارت مجازی آمریکا، به عمر یک روزه این دالان ارتباطی خاتمه داد.
نظرات بينندگان: ۱ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۰ نظر غيرقايل انتشار
بنياد صادق هدايت
۱۳۹۰-۱۰-۰۵ ۱۱:۴۷:۳۵
توطئه برعليه صادق هدايت
بسياري آگاهند كه ازسال 2003 سايت رسمي صادق هدايت ازطريق يك شركت امريكايي eNom.Inc سرويس دهي و راه اندازي شد . ازدوسال قبل ترجمه انگليسي هم به اين سايت اضافه شد و عده بسيار زيادي درسراسر دنيا ازمحتويات اين سايت بهره مي بردند .صادق هدايت يكي از معروفترين نويسندگان معاصرايران است و آثار او به 25 زبان دردنيا ترجمه شده اند.كتاب «بوف كور» او شهرت جهاني دارد.آنچه دراين سايت آمده فقط مطالب ادبي مربوط به صادق هدايت است و مطلقاً هيچ جنبه ديگري ندارد . اين سايت تا اوايل سال 2010 فعال بوده شركتي كه به اين Domain سرويس مي داد در اوايل اين سال ناگهان سايت را قطع كرد . وقتي سؤال كرديم چرا سايت صادق هدايت قطع شده پاسخ آمد كه طبق دستور دولت امريكا ايران ، كوبا ، سودان تحريم شده اند و هيچ گونه سرويس به اين سايت داده نمي شود .
ما به اين شركت اطلاع داديم كه شما سايت يكي از معتبرترين نويسندگان ايران و زبان فارسي را تحريم كرده ايد شما عملاً مردم ايران و فارسي زبانان ، فرهنگ و ادبيات زبان فارسي و معتبرترين نويسنده منطقه خاورميانه را تحريم كرده ايد . قرار براين بود تحريم ها براي مردم ايران زيان بخش نباشد و حالا دقيقاً قضيه برعكس شده است .
ولي اين توطئه به همين جا خاتمه نمي يابد . براي آن كه بدانيد ابعاد توطئه چه وسعتي دارد به محض آن كه آدرس سايت صادق هدايت يعني sadeghhedayat.com تحريم شد امتياز اين نام به يك موسسه درجه چهار تبليغاتي مسخره در شانگهاي چين فروخته شد و حالا اين موسسه كه هيچ ارتباطي نه با ادبيات دارد و نه با زبان فارسي ، نه ايراني و فقط يك موسسه تبليغاتي است .درباره فواحش تبليغات مي كند. نام بزرگترين نويسنده معاصرايران را گذاشته اند روي سايت مبتذلي كه درست كرده اند . اين سايت درتاريخ 7/4/2010 مطابق با 18 فروردين 1389 ساعت 4 و 1 دقيقه بعد ازظهر به وجود آمد و درهمين تاريخ و همين ساعت روي اينترنت قرار گرفته است.
عليرغم شكايت هايي كه ما كرديم شركت امريكائي eNom. Inc اعتنا نكرد و به عجله نام نويسنده بزرگ ايران را به موسسه شانگهائي فروخت ! حتي پاسخ ما راهم نداد .
اين توطئه شركت امريكائي خيانت به ايراني ، به فارسي زبانان منطقه ، فرهنگ و ادب اين سرزمين وبزرگان ايران است .قدرمسلم آن چه اين شركت انجام داده باسياست حكومت امريكا هم آهنگ است. عالي مقام ترين مقامات دولت امريكا كراراً تكرار مي كنند كه اگر قرار شود ايران تحريم شود درعمل نبايد به مردم ايران ضررو زيان وارد بيايد و متأسفانه مي آيند سايت نويسنده بزرگ ايران را تحريم مي كنند ! بعد هم نام جهان شناخنه او را به آن سردنيا مي فروشند ! به موسسه اي كه كارش بيشتر روسپي گري است !
خواهش مي كنم مقامات مسئول اين مشكل بسيار مهم را رسيدگي كرده و پاسخ قانع كننده اي به ما بدهند .