ساختن رنگ آبي در طبيعت بسيار دشوار است. توناژهاي مختلف رنگ آبي خاصيت قليايي دارند و متابوليسم و يا سوخت و ساز بدن اغلب گياهان و جانوران كره زمين تا حدودي خاصيت اسيدي دارند
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۵ مرداد ۱۳۹۱ ساعت ۰۷:۴۹
ساختن رنگ آبي در طبيعت بسيار دشوار است. توناژهاي مختلف رنگ آبي خاصيت قليايي دارند و متابوليسم و يا سوخت و ساز بدن اغلب گياهان و جانوران كره زمين تا حدودي خاصيت اسيدي دارند. در اندك گياهاني هم كه گلهاي آبي رنگ ميدهند،
اين رنگدانه تنها در گلبرگها به چشم ميخورد و در خاكهاي اسيدي و زمانهاي مختلف سال اين رنگ به ارغواني و يا صورتي تغيير پيدا ميكند. براي نمونه، در برخي كشورها ميوه خاصي به نام Blueberry (قرهقاط) كشت ميشود كه در ظاهر آبی رنگ است اما در حقيقت ارغواني و يا نيلي است هرچند پوشش سفید رنگ و پودري شكل روي ميوه باعث ميشود كه آبي به نظر بيايد.
همانطور كه در ابتداي متن نيز گفته شد، حيوان آبي رنگ هم وجود ندارد و چنانچه با این حيوان آبی رنگ در طبيعت برخورد كرديد بدانيد كه علت پولكها و يا فلسهاي روي بدن آن جانور است كه نور را به قسمتهاي آبي طيف نور پراكنده ميكند.
به خاطر اينكه رنگ آبي در طبيعت بسيار نادر است، غذاهايي كه به اين رنگ هستند نيز در نظر انسان بدمزه و نامطبوع جلوه ميكنند و در مقابل ميوههاي قرمز، خوشمزه و اشتها آور جلوه مينمایند.