امام جمعه مشهد گفت: نبايد مسوولان در برابر توسعه بيحجابي و بدحجابي بيتفاوت باشند. به گزارش ايسنا خراسان، آيتالله سيد احمد علمالهدي در خطبههاي نماز جمعه اين هفته مشهد در محل رواق امام خميني(ره) حرم مطهر افزود: مسوولان نبايد در برابر توسعه بيحجابي و بدحجابي بيتفاوت باشند؛ الان هر روز که ميگذرد در خيابانهاي اين شهر و ساير شهرها، توسعه بيحجابي مي بينيم و در عين حال همه بيتفاوتند، جريانهاي مديريتي بيتفاوتند، مردم هم بيتفاوتند.
وي ادامه داد: برادرم! خواهرم! اگر در کوچه و محله شما، يک درنده يا گزنده پيدا شود، شما نميگذاري بچهات از خانه بيرون برود که نکند اين گزنده و درنده به او آسيب بزند. عزيز من! اين زن و دختر جواني که در آن کوچه همسايه شماست و هر روز و هر ساعت روسرياش عقبتر ميرود و مويش پريشانتر و لباسش تنگتر ميشود، از هر درندهاي و از هر گزندهاي براي ناموس و جوان تو آسيبش بيشتر است؛ چرا بي تفاوتي؟ اينها توهين نيست، اينها بيان واقعيت است و اين واقعيتها وجود دارد.
وي خاطرنشان کرد: دختر خانمي که ياد گرفته در کوچه و خيابان سوار دوچرخه شود، اين دوچرخه را که با لباس گشاد و مقنعه که سوار نميشود، او با لباس کوتاه و تنگ سوار اين دوچرخه ميشود و لباس کوتاه و تنگ اين دختر روي زين دوچرخه با ايمان پسر جوان تو چه ميکند؟ اصلا در خيابان و کوچه شهر امام رضا(ع) چه کسي اجازه داده زنها و دخترها سوار دوچرخه شوند؟ اين دوچرخهسواري را چه کسي راه انداخته است؟ چرا مردم و مسوولان و دستگاههاي امنيت اجتماعي و پيشگيري از جرم در مقابل دوچرخهسواري زنها و دخترها بيتفاوتند؟ آخر اين دوچرخه سواري دختر و زن عارضه دارد.
امام جمعه مشهد تصريح کرد: نشستن روي دوچرخه براي دختر و زن حرام نيست. يک دختر خانم در خانه خودش، در را ببندد و توي حياط خانهاش 10 ساعت هم دوچرخهسواري کند حرام نيست، اما وقتي اين دختر خانم بيايد توي کوچه و با لباس دوچرخهسواري، سوار دوچرخه شود، آن لباس و آن حرکت، عارضه فساد و منکر و فحشا براي جامعه دارد. چطور دستگاهها بيتفاوتند و اصلا چه کسي اجازه داده است؟ چرا جلوي اين را نميگيرند؟ حالا در هر خرابهاي، هر کثافتي صورت ميگيرد، ولي چرا در شهر امامرضا(ع)؟ برادران! خواهران! مديران! مسوولان! شب اول قبر امام(ره) گريبان شما را ميگيرد و ميگويد من آمدم، يک عده هم به پيروي من آمدند، خون دادند، جان دادند، بچه دادند و اين مکتب را تاسيس کردند و اين نظام را به وجود آوردند ولي شما در مقابل بعد معنويت اين نظام بيتفاوت بوديد. مسووليت را گردن گرفتيد اما انجام نداديد، مديريت عهدهدار شديد ولي در مقابل پيغمبر اسلام و قرآن به تکليفتان عمل نکرديد.
وي در بخش ديگر از سخنان خود گفت: اگر در عملکرد نظام در جامعه ما قرار شد خدا و مردم در طرحها و برنامهها رعايت نشوند، دين و شريعت در برنامهها و عملکرد نظام مورد توجه قرار نگيرد، بعد عقلانيت مکتب امام ضربه ميبيند.
وي تصريح کرد: اولويت اول در مکتب امام خميني(ره) و عملکرد نظام دين خدا، شريعت مقدسه و حلال و حرام و مکروه و مستحب اين دين است. در اين مملکت، خيلي چيزها لازم است و با خيلي مسائل بايد مردم جذب شوند، اما نه به قيمت فعل حرام، نه به قيمت ترويج فاحشه و منکرات و خلاف شرع. در مملکت ما تفريح و تفرج لازم است، در اين ماه آخر فصل بهار و تابستان، وجود تفريحگاهها، مخصوصا در ييلاقات خوش آب و هوا براي مرد و زن و خانوادههاي ما لازم است، اما نه به قيمت لااباليگريها، نه به قيمت باز بودن فضا براي اباحهگريها و بيبند و باريهاي يک مشت دختر و پسر جوان.
آيتالهه علمالهدي اضافه کرد: يک تفرجگاه براي مردم ما لازم است، بايد مردم، خانوادهها و جوانهاي ما به اين تفريحات بروند، تا آرامش پيدا کنند و خوش بگذرانند اما نه به اين قيمت که هرزهگي يک مشت پسر و دختر جوان باعث شود دلواپسي براي خانوادهها نسبت به جوانانشان به وجود بيايد.
وي با بيان اينکه جذب مردم بايد با مطالبات دينيشان باشد، عنوان کرد: يک مشکلي که ما امروز در برابر بعضي از عزيزان کوتاه فکرمان داريم، اين است که ما ميگوييم عزيزان اين برنامه چرا دارد اجرا ميشود؟ اين بي بند و باري چرا جلوگيري نميشود؟ ميگويند آقا! ما بايد جذب کنيم و استناد ميکنند به فرمايش مقام معظم رهبري در مورد جذب حداکثري. آخر چه را ميخواهيد جذب کنيد؟ جذب و در کنارش دفع؟ شما مسووليتتان جذب چه کساني است؟ شما مسوول جذب بيدينهاي اين مملکت هستيد يا مسوول جذب متدينين آن هستيد؟
امام جمعه مشهد تصريح کرد: جامعه ما جامعه ديني و ولايي است و اکثريت آن متدينند و مطالبات ديني دارند. شمايي که ميخواهيد جذب کنيد، آيا ميخواهيد اکثريت متدين را با مطالبات دينيشان جذب کنيد، يا اقليت لائيک جدا از دين را به قيمت دفع اين اکثريت جذب کنيد؟ اين جذبتان بايد منطقي باشد. جذب اقليت و دفع اکثريت؟!
وي ادامه داد: بعد اللّهيت مکتب امام که تجسمش در عملکرد نظام هست، اول رعايت دين و حلال و حرام خداست و بعد رعايت مردم. ما بايد مردم را در اين مملکت جدي بگيريم؛ مردمي که وفادارند، مردمي که پاي انقلاب ايستادهاند، مردمي که ايثارگرند، مردمي که امام بزرگوار فرمودند "مردم ما در وفاداري در جامعه جهاني بينظيرند."
وي خاطرنشان کرد: براي اجراي يک طرح و برنامه و صرف ماليات و عوارض، ببينيد در مردم چه ميگذرد؟ اجراي يک طرح عمراني که باعث زيبايي و عوض شدن چهره شهر شود و مبلمان شهري را بالا ببرد خوب است، اما به چه قيمت؟ مردم چه ميشوند؟ گاهي اوقات بيتوجهي به ترافيک يک خيابان مردم را مستاصل و آنها را در زندگي دچار مشکل ميکند. ما بايد براي تحقق بعد الّلهيت مکتب امام، آرامش مردم را در نظر بگيريم.
آيتالله علمالهدي در ادامه اظهار داشت: برادران! خوهران! خوشبختانه ما امروز در کشورمان با يک سرمايه عظيمي روبهرو هستيم و آن جوانان متدين ما هستند. هفته ديگر مراسم اعتکاف برگزار ميشود و ببينيد که 80 درصد شرکت کنندگان آن را دختر و پسر جوان تشکيل ميدهند، ما با چنين جامعه جواني روبهرو هستيم. آنهايي که مسن هستند آيا پيش از انقلاب يادشان هست که در همين مسجد گوهرشاد مراسم اعتکاف برگزار شود؟
وي افزود: اينها برکت و پرورش و رهنمود و خطسازي مکتب امام و انقلاب است که به اينجا رسيده و مديران و مسوولان و مردم ما موظفند، جلوي آسيبهاي اين بعد معنويت مکتب امام(ره) را بگيرند. برادران! خواهران! اگر در جامعه ما هرزهگي رايج شد، اگر در جامعه ما بيحجابي و ول انگاري زن و دختر جوان متداول شد، اگر در جامعه ما منکرات و ناهنجاريها در مظاهر اجتماع ظاهر شد، به اين جوان مومني که به اين شکل دنبال معنويت است، آسيب ميزند و اين معنويت را از نسل جوان ما ميگيرد.
امام جمعه مشهد تصريح کرد: برادران! خواهران! مديران! مسوولان! بدانيد مساله بيحجابي و بدحجابي و ول انگاري زنها و دختر ها در اين کشور آتش سوزندهاي است که ايمان نسل جوان ما را خاکستر ميکند.
نظرات بينندگان: ۲ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۰ نظر غيرقايل انتشار
۱۳۹۰-۰۳-۲۰ ۲۰:۳۱:۵۱
به جا این حرف ها مسئله ازدواج جوان ها را فراهم کنید این مسائل خودش حل می شود. (2866)