نبايد از ايجاد و توسعه شبکههاي اجتماعي مجازي در جامعه هراس داشت
پيشرفتهاي تکنولوژي ميتواند زمينهساز ارتقا فرهنگ جوامع و يا مشکلات فرهنگي براي بعضي جوامع باشد اما به اين دليل ما نبايد جامعه را از تکنولوژي روز دنيا محروم سازيم
تاريخ انتشار: چهارشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۸:۱۲
تيترآنلاين - عضو کميسيون فرهنگي مجلس با تاکيد بر لزوم همراهي و هماهنگي با تکنولوژي روز دنيا،گفت: به صرف اينکه شبکههاي اجتماعي مجازي ميتواند تاثيرات فرهنگي مخربي داشته باشد نبايد از ايجاد و توسعه اين شبکهها در جامعه هراس داشت بلکه بايد جنبههاي مثبت آن بهرهبرداري کرد.
به گزارش موج، بهروز جعفري راه اندازي شبکههاي اجتماعي بومي با هدف تقويت فرهنگ ايراني را در شرايط امروز دنيا ضروري دانست و گفت: پيشرفتهاي تکنولوژي ميتواند زمينهساز ارتقا فرهنگ جوامع و يا مشکلات فرهنگي براي بعضي جوامع باشد اما به اين دليل ما نبايد جامعه را از تکنولوژي روز دنيا محروم سازيم.
نماينده مردم سميرم در مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر لزوم همراهي و هماهنگي با تکنولوژي روز دنيا تصريح کرد: به صرف اين که اين شبکههاي اجتماعي مجازي ميتواند تاثيرات فرهنگي مخربي داشته باشد نبايد از ايجاد و توسعه اين شبکهها در جامعه هراس داشت، چرا که ميتوانيم پالايش شده اين شبکهها را دراختيار جامعه قرار دهيم و يا شبکههاي اجتماعي بومي منطبق بر ارزشهاي ايراني و اسلامي در جامعه ايجاد کنيم. وي لحاظ نوآوري و خلاقيت را براي جذب مخاطبان شبکههاي اجتماعي بومي ضروري توصيف و تصريح کرد: تقليد محض از شبکههاي اجتماعي جهاني در شبکههاي اجتماعي بومي باعث ميشود تا مردم و نسل جوان دوباره به استفاده از نسخههاي بين المللي آن بازگردند، چرا که نسخه جديد براي آنها فاقد جذابيت جديد خواهد بود. جعفري با تاکيد بر اين که تکنولوژي روز را نميتوان از جامعه حذف کرد، افزود: نبايد به دليل تعارضات فرهنگي از تکنولوژي روز دنيا عقب بمانيم بلکه بايد به فکر ايجاد توسعه تکنولوژي باشيم که با ارزشهاي ملي و مذهبي ما در تعارض نباشد.
معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي به تازگي با بيان اينکه فضاي مجازي را به عنوان يک واقعيت بايد پذيرفت، گفت: معاونت مطبوعاتي از شبکههاي اجتماعي بومي که به تقويت فرهنگ ايراني - اسلامي ميپردازند، حمايت ميکند.