اضافه شدن صفرها به اسکناس هايي كه قبلا مناقشه برسر کم کردن صفرها از آن بود!
شايد هم درست عنوان مي کنند که در فلان سال با اسکناس 100 ريالي چه کالايي مي توانستند بخرند و امروز با اسکناسهاي درشت همان ميزان کالا را خريداري مي کنند.
تاريخ انتشار: چهارشنبه ۲ تير ۱۳۸۹ ساعت ۱۴:۵۸
تيترآنلاين - بانک مرکزي در حالي ديروز از دهمين اسکناس کشور به ارزش 100 هزار ريال رونمايي کرد که با کاهش ارزش پول و قدرت خريد اسکناسهاي موجود بايد شاهد عرضه اسکناسهاي درشت تر در آينده و اضافه شدن صفرهاي جديد به آنها باشيم.
چاپ اسکناسهاي درشت اولين مسأله اي را که به ذهن عموم مردم متبادر مي سازد کاهش ارزش پول ملي است و به تعبير عاميانه و شايد هم درست عنوان مي کنند که در فلان سال با اسکناس 100 ريالي چه کالايي مي توانستند بخرند و امروز با اسکناسهاي درشت همان ميزان کالا را خريداري مي کنند.
بحث کنار گذاشتن چک پولهاي 50 هزار توماني هم که به تازگي توسط رئيس کل بانک مرکزي مطرح شد، احتمال ورود اسکناسهاي درشت تر و چند صد هزار ريالي را در آينده نزديک تقويت کرده است که اين اسکناسها مي تواند 200 يا حتي 500 هزار ريالي باشد. اضافه شدن صفرها به اسکناسهاي بانک مرکزي در حالي است که کارشناسان در حال بحث و مناقشه برسر کم کردن صفرها از اسکناسها هستند.
به گزارش تيترآنلاين به نقل از فارس، محمود بهمني به تازگي اعلام کرده بود اسکناس 10 هزار توماني که از پايان خرداد وارد بازار مي شود، بتدريج جايگزين چک پولهاي موجود بانک مرکزي خواهد شد و اگر مجوز چاپ اسکناس 50 هزار توماني وجود داشت، چک پولهاي موجود از رده خارج مي شد.
بهمني تأکيد کرده بود: حجم پول با توليد اسکناسهاي 10 هزار توماني تغيير پيدا نمي کند و در ازاي هر 5 برگ اسکناس 10 هزار توماني يک چک پول 50 هزار توماني بانک مرکزي از رده خارج مي شود.بانک مرکزي در اطلاعيه برگزاري مراسم رونمايي از اسکناس 100 هزار ريالي تأکيد کرده بود چاپ و انتشار اسکناسهاي درشت تر در راستاي نياز جامعه به تسهيل و تسريع در امر مبادلات پولي و بانکي صورت مي گيرد.