پيش از اينكه مراسم اهداي مدال انجام شود، تلاش كرديم پرچم ايران را از سالن ناپديد كنيم، اما ديديم چند پرچم ديگر هم در سالن وجود دارد. با اين حال با دمپايي و با لباس غيررسمي روي سكو رفتم
تاريخ انتشار: جمعه ۳۰ مهر ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۵۹
آخرين روز رقابتهاي جهاني پيشكسوتان كه در تاريخ سوم مهرماه گذشته در لهستان برگزار شد، در وزن 105 كيلوگرم و در رده سني 35 تا 39 سال، "حسين خدادادي" به عنوان يكي از هفت وزنهبردار اعزامي فدراسيون وزنهبرداري، در گروهي شركت كرد كه نمايندهاي از رژيم صهيونيستي در آن حضور داشت. او در رقابت با حريفانش به مدال نقره مسابقهها دست يافت و در حالي كه نماينده رژيم اشغالگر قدس به مدال طلا رسيده بود، در مراسم اهداي مدال حاضر شد و در كنار نماينده اين رژيم جعلي، بر روي سكو قرار گرفت.
به گزارش ايسنا، اين اتفاقي است كه در سالهاي پس از انقلاب و در چارچوب موازين نظام جمهوري اسلامي، تاكنون رخ نداده بود و اين براي نخستين بار است كه چنين رفتاري در يك رقابت رسمي صورت ميپذيرد.
* سرپرست تيم: روي سكو نميرفتيم، مدالهايمان را ميگرفتند!
ميررسول رييسي، رييس كميته پيشكسوتان فدراسيون وزنهبرداري و سرپرست تيم اعزامي در مورد اين اتفاق به خبرنگار ايسنا گفت: « روزي كه اين مسابقه برگزار شد، آخرين روز رقابتها بود و من براي انجام امور بازگشت به ايران، خارج از سالن رقابتها بودم. بر اين اساس مسووليت را به "نجمالدين كرماللهي"، نماينده حراست سپردم. پس از اينكه اين اتفاق افتاد، به من خبر دادند و من هم تنها راهي كه به فكرم رسيد اين بود كه با سفارت تماس گرفته و كسب تكليف كردم. من با "آقاي كرمي" كه مسووليتي در سفارت ايران در لهستان داشت، تماس گرفتم و موضوع را گفتم. او نيز به ما گفت كه مشكلي وجود ندارد. بنابراين اجازه داديم كه خدادادي به روي سكو برود.»
وي ادامه داد: «وزنهبرداري با ساير رشتهها از جمله كشتي متفاوت است. چرا كه وزنهبرداران با يكديگر به صورت مستقيم رودررو نميشوند. البته اگر ما به روي سكو نميرفتيم، همه مدالهاي روزهاي پيش را هم پس ميگرفتند.»
رييسي با انتقاد از منتشر شدن اين خبر مدعي شد: «در روز آخر، با يكي از همراهان تيم بحثمان شد و فكر ميكنم همين مساله باعث شده كه وي با انتشار خبر، اين مسئله را بوجود آورد. چون كسي آن جا نبود. كسي هم عكس نگرفت. ما همه عكسها را از بين برديم. حتي سيديهايي كه ما داده بودند را از بين برديم. بنابراين فكر نميكرديم كه چنين اتفاقي بيفتد. البته آنها پرچم ما را داشتند و اگر روي سكو هم نمي رفتيم باز هم پرچم ما را خودشان بالا مي بردند.»
حسين خدادادي: نميخواستم روي سكو بروم
حسين خدادادي، نماينده وزنهبرداري ايران در رقابتهاي جهاني پيشكسوتان كه در كنار نماينده رژيم صهيونيستي بر روي سكوي اهداي مدال ايستاد، علت اين مسئله را تشريح كرد.
نايب قهرمان وزنهبرداري پيشكسوتان جهان در رده سني 35 تا 39 سال و در وزن 105 كيلوگرم ، اظهار كرد:
«من نميخواستم روي سكو بروم. حتي پس از مسابقه آمدم تا لباسم را عوض كنم. بعد به من اعلام كردند كه اگر روي سكو نروم، نه تنها مدالهاي تيم را پس ميگيرند، بلكه ايران را از حضور در رقابتهاي دورههاي بعد نيز محروم ميكنند. از طر في ديگر هم سرپرست تيم به من اعلام كرد كه من با سفارت هماهنگ كردم و مشكلي وجود ندارد و ميتوانيم روي سكو برويم.»
وي ادامه داد: «من جزيي از تيم بودم و كاري را نميتوانستم با ميل خودم بكنم. البته راضي نبودم كه روي سكو بروم. چه من ميرفتم و چه نميرفتم، پرچم ايران در كنار پرچم رژيم صهيونيستي بالا ميرفت.»
حسين خدادادي با تاكيد بر اينكه به هيچ وجه قصد ايستادن در كنار نماينده رژيم صهيونيستي را نداشتم، يادآور شد: «من لباسم را عوض كرده بودم، اما وقتي قرار شد روي سكو بروم با يك لباس غيررسمي و حتي با دمپايي روي سكو رفتم. از اين موضوع خيلي ناراحت بودم. حتي با نماينده رژيم صهيونيستي دست ندادم. او دستش را دراز كرد، اما من دست ندادم. اين در گزارش حراست هم ثبت شده است. فيلمش هم هست.»
نايب قهرمان وزنهبرداري پيشكسوتان جهان با اشاره به ارائه گزارش اين اتفاق به حراست سازمان تربيت بدني، تصريح كرد: «به محض اينكه به ايران برگشتم، به حراست اداره كل تربيت بدني همدان رفتم و موضوع را به صورت كتبي گزارش دادم. خوشبختانه نماينده حراستي كه با ما در لهستان بود، از اداره كل همدان بود و او نيز در اين زمينه كمك كرد.»
وي در بخشي ديگر از سخنان خود افزود: « پيش از اينكه مراسم اهداي مدال انجام شود، تلاش كرديم پرچم ايران را از سالن ناپديد كنيم، اما ديديم چند پرچم ديگر هم در سالن وجود دارد. با اين حال با دمپايي و با لباس غيررسمي روي سكو رفتم تا حداقل حضور ما رسميت نداشته باشد. به هر حال اعلام ميكنم كه من به هيچ وجه نميخواستم روي سكو بروم.»
* مديركل حراست: اطلاعي ندارم
تاجيك، مديركل حراست سازمان تربيت بدني نيز در رابطه با اين خبر در گفت و گو با ايسنا اظهار كرد: «من در اين زمينه اطلاعات كاملي ندارم و نميتوانم اظهار نظر كنم. يادم ميآيد كه گزارشهايي به ما داده شد، اما به طور كامل از قضيه خبر ندارم و موضوع را در روزهاي آتي پيگيري ميكنم.»
* رفتاري بر خلاف موازين نظام
پيش از اين بارها نمايندگان ورزشي جمهوري اسلامي ايران چه در رقابتهاي مستقيم مانند جودو، كشتي يا تكواندو و چه در رقابتهاي غير مستقيم مانند شنا، از مسابقه دادن و يا حتي ايستادن بر سكويي كه نماينده رژيم صهيونيستي در آن حضور داشت، بنا بر موازين جمهوري اسلامي، خودداري ميكردند. اين براي نخستين بار است كه اين اتفاق در تاريخ ورزش ايران پس از انقلاب اسلامي رخ داده است.
تيم ملي وزنهبرداري پيشكسوتان زير نظر فدراسيون وزنهبرداري با هفت وزنهبردار در رقابتهاي جهاني سال 2010 در لهستان شركت كرد و همه نمايندگان اعزامي ايران به مدال دست يافتند.
گزارش كامل و عكسهاي منتشر شده بر روي وب سايتهاي WWW.WEIGHTLIFTING.PL و WWW.IWFMASTERS.NET وجود دارد.
حسين رضازاده: با متخلفان به صورت جدي برخورد ميكنيم
حسين رضازاده در گفت و گو با سايت فدراسيون وزنهبرداري از برخورد جدي اين فدراسيون با متخلفاني كه به صورت خودسرانه و بدون اطلاع مسوولان فدراسيون وزنهبرداري در پيكارهاي جهاني پيشكسوتان حاضر به مسابقه و رقابت با ورزشكار رژيم اشغالگر و غاصب صهيونيستي شدند خبر داد و گفت: «مردم شريف ايران ترديد نداشته باشند كه فدراسيون وزنهبرداري با مسببان اين حركت به شكل جدي برخورد خواهد كرد.»
وي دراين باره توضيح داد: «درست همان زماني كه تيم پيشكسوتان عازم رقابتهاي جهاني لهستان شد، ما هم همراه تيم ملي بزرگسالان راهي آنتاليا شديم تا در كنار كادر فني و مليپوشان، در رقابتهاي جهاني تركيه حضور داشته باشيم. به همين دليل كاملاً از مسائل و اتفاقاتي كه در لهستان رخ داد بياطلاع بوديم اما بعد از اينكه از آنتاليا به تهران برگشتيم متوجه شديم كه يكي از پيشكسوتان مرتكب چنين كاري شده است كه به هيچ وجه قابل گذشت و چشمپوشي نيست. همان موقع سريعاً دستور تشكيل جلسه داديم و به صورت فوقالعاده موضوع را در دستور كار قرار داديم و در پايان محروميتهاي سنگيني را براي افراد خاطي در نظر گرفتيم. البته در اين بين اخبار انضباطي را رسانهاي نكرديم تا نظر حراست سازمان هم به دست ما برسد و براساس نظر مسوولان ورزش كشور اطلاعرساني كنيم.»
سرپرست فدراسيون وزنهبرداري با محكوم كردن اين حركت غيراخلاقي وزنهبردار پيشكسوت ايراني، ادامه داد: «با توجه به موازين انقلاب اسلامي و توصيههاي مقام معظم رهبري در حمايت از مردم مظلوم فلسطين، ورزشكاران ما هيچ گاه نبايد ورزشكاران رژيم صهيونيستي را به رسميت بشناسند و اين وظيفه شرعي آنها است كه در هر مسابقهاي از رقابت با آنها خودداري كنند. مطمئن باشيد ما با متخلفان به صورت جدي و قانوني برخورد خواهيم كرد تا اينگونه حركات ناپسند ديگر در ميادين ورزش تكرار نشود.»
رضازاده در بخش ديگري از صحبتهايش گفت: «اتفاقاً پيش از اعزام تيم پيشكسوتان به جهاني لهستان، ما به هيچ وجه با حضور و اعزام اين تيم موافق نبوديم. به همين دليل هيچ بودجه و كمك مالي به آنها نكرديم اما آنها با هزينه شخصي تيم را تشكيل دادند و پس از كسب موافقت از شوراي برون مرزي راهي اين رقابتها شدند. شك نكنيد قبل از اينكه كسي بخواهد به ما در اين باره خرده بگيرد خودمان در فدراسيون دست به كار شديم و با هماهنگيهاي صورت گرفته توبيخ و جرايم سنگيني را براي خاطيان در نظر گرفتيم.»