یکی از دلایل استقبال كم از نمایشگاههای تخصصی، کمبود بودجه دانشگاهها و تاثیرات اینترنت بر کاهش علاقهمندی افراد به کتاب است. اگر كاهش فروش چنین کتابهایی بررسي و برطرف نشود، ....
تيترآنلاين - مدیر انتشارات «غزال جوان» برپایی نمایشگاه کتب کاربردی را برای محققان و پژوهشگران کشور ضروری دانست و گفت: یکی از دلایل استقبال كم از نمایشگاههای تخصصی، کمبود بودجه دانشگاهها و تاثیرات اینترنت بر کاهش علاقهمندی افراد به کتاب است.
به گزارش تيترآنلاين ، علیرضا ربانی در گفتوگو با ایبنا، اظهار داشت: اگر كاهش فروش چنین کتابهایی بررسي و برطرف نشود، ناشران نمیتوانند هزینههای سنگین واردات کتاب را متحمل شوند.
وی ادامه داد: واردات کتاب و مطالعه کتابهای زبان اصلی، فرهنگی است که به زودی باید در میان دانشگاهیان و فرهیختگان کشور نهادینه شود.
به گفته وی، با چنین فرهنگسازی میتوان بستر مناسب برای رشد و گسترش علم و فرهنگ به معنای واقعی در کشور تلاش کرد.
ربانی از عرضه مجموعه 14 جلدی «تکسیکلوژی» با موضوع سمشناسی از سوی انتشارات «الزویر» در نمایشگاه امسال کتب کاربردي سخن گفت و افزود: در این دوره از نمایشگاه با عرضه 100 عنوان کتاب چاپ مربوط به سال 2011 با موضوع کاربردی و پزشکی در نمایشگاه شرکت کردیم.
وی تصریح کرد: امیدوار بودیم کتاب « برانوالد- قلب» «Braunwalds Heart Disease » را در این دوره از نمایشگاه عرضه کنیم که متاسفانه این امر میسر نشد و امیدواریم تا سه ماه آینده این کتاب از طریق انتشارات غزال کتاب به کشور وارد شود.
هشتمین نمایشگاه کاربردی سهشنبه، 25 آبان ماه به کار خود پایان داد.
نظرات بينندگان: ۱ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۰ نظر غيرقايل انتشار
۱۳۸۹-۰۸-۲۹ ۰۸:۲۴:۵۵
آقا الان ديگه كي به فكر نمايشگاه هست اونم نمايشگاه كتاب (1600)