خباز: سوژههای ماورایی سریالهای ماه رمضان دیگر جذابیت ندارد
در حالیکه انتظار میرفت سریالهای ماه رمضان در سال ۹۰ نسبت به سالهای گذشته بهتر شود، اما متاسفانه از کیفیت کمتری برخوردار بود و حتی بعضا از سطح استاندارد هم پایینتر آمد.
تاريخ انتشار: شنبه ۵ شهريور ۱۳۹۰ ساعت ۰۰:۳۸
نماینده کاشمر با اعلام اینکه زمان پخش و کیفیت سریالهای ماه رمضان نسبت به سال گذشته راضی کننده نبود، اظهار کرد: سوژههای ماورایی سریالهای ماه رمضان دیگر جذابیت ندارد. "محمدرضا خباز" در گفتوگو با خانه ملت، درمورد سریالهای تلویزیونی ماه مبارک رمضان که از شبکههای مختلف سیما پخش شد، گفت: در حالیکه انتظار میرفت سریالهای ماه رمضان در سال ۹۰ نسبت به سالهای گذشته بهتر شود، اما متاسفانه از کیفیت کمتری برخوردار بود و حتی بعضا از سطح استاندارد هم پایینتر آمد.
نماینده مردم کاشمر، بردسکن و خلیلآباد
” این سوژهها در سالهای اولیه جذابیت زیادی داشت، اما اکنون تکرار همانهاست و لازم است صداوسیما به دنبال موضوعات جدید باشد “
در مجلس همچنین به زمان پخش سریالها اشاره کرد و گفت: در سالهای گذشته، اگر کسی در منزل بود، میتوانست در فاصله زمان افطاری تا ساعت۱۰ شب، سه سریال را تماشا کند، اما امسال با تغییراتی که در زمان پخش رخ داده بود، مردم نسبت به سال گذشته بهره کمتری از سریالها بردند.
وی با ابراز امیدواری از بهتر شدن کیفی مجموعههای تلویزیون در ماه مبارک رمضان و زمانبندی مناسب برای پخش آنها در سالهای بعد، از دستاندرکاران تولید این مجموعهها تشکر کرد و افزود: با توجه به اینکه بیشترین گروه سنی در کشور ما جوانان هستند، لازم است سریالهای ماه رمضان ضمن دارا بودن جذابیتهای لازم، متنبه کننده و آموزنده باشند تا ما بتوانیم جوانان خود را از این دانشگاه ملی با موفقیت فارغالتحصیل کنیم.
خباز با بیان اینکه ساخت تولیدات مناسبتی نیاز به دقت
” البته ما امور ماوراءالطبیعه را رد نمیکنیم، اما آنها امور استثنایی هستند که نباید اداره کشور و زندگی خود را بر مبنای آن قرار داد زیرا به نظر من اینها برای مردم و به خصوص جوانان بدآموزی دارد. “
بیشتر دارد، درباره سوژههای ماورایی سریالهای ماه رمضان، گفت: این سوژهها در سالهای اولیه جذابیت زیادی داشت، اما اکنون تکرار همانهاست و لازم است صداوسیما به دنبال موضوعات جدید باشد زیرا من نگرانم این مباحث بر تربیت نسل جوان ما اثر منفی گذاشته و باعث شود آنها به جای آنکه دنیا را بر مبنای امور طبیعی ببینند، به امور ماورایی تکیه کنند.
عضو کمیسیون اقتصادی اظهار کرد: البته ما امور ماوراءالطبیعه را رد نمیکنیم، اما آنها امور استثنایی هستند که نباید اداره کشور و زندگی خود را بر مبنای آن قرار داد زیرا به نظر من اینها برای مردم و به خصوص جوانان بدآموزی دارد.
خباز خاطرنشان کرد: درست است که رویای صادقه وجود دارد، اما آنها جزو استثنائات است و ما نباید استثنا را قاعده کنیم و من نگرانم هر سه سریالی که امسال پخش میشود و دارای مباحث ماورائی است، نگاه جوانان را به این سمت سوق دهد که زندگی را بر اساس امور ماورائی مطرح کنیم در حالیکه باید بر اساس واقعیتهای موجود جامعه و به صورت عادی و طبیعی طرح شود.