با افزایش سود سپردهها بازار اجاره بها به سمت دریافت ودیعه مسکن (رهن) سوق پیدا نموده
افزایش نرخ سود بانکی در اجاره بها موثر خواهد بود، زیرا مالکان به دلیل پایین بودن سود سپردهها از مستاجران ودیعه نمیگرفتند و به دنبال اجاره در هر ماه بودند که افزایش نرخ سود میتواند دریافت ودیعه را تقویت کند
تاريخ انتشار: چهارشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۰ ساعت ۱۶:۱۲
افزایش نرخ سود بانکی در اجاره بها موثر خواهد بود، زیرا مالکان به دلیل پایین بودن سود سپردهها از مستاجران ودیعه نمیگرفتند و به دنبال اجاره در هر ماه بودند که افزایش نرخ سود میتواند دریافت ودیعه را تقویت کند.
وزیر راه و شهرسازی از تاثیر افزایش نرخ سود سپردههای بانکی بر بازار اجاره بها خبر داد و گفت: با افزایش سود سپردهها بازار اجاره بها به سمت دریافت ودیعه مسکن (رهن) به جای دریافت اجاره ماهیانه از سوی مالکان سوق پیدا میکند.
به گزارش ایلنا، علی نیکزاد تصریح کرد: افزایش نرخ سود بانکی در اجاره بها موثر خواهد بود، زیرا مالکان به دلیل پایین بودن سود سپردهها از مستاجران ودیعه نمیگرفتند و به دنبال اجاره در هر ماه بودند که افزایش نرخ سود میتواند دریافت ودیعه را تقویت کند.
وی خاطر نشان کرد: زمانی که تمایل بیشتری به دریافت اجاره ماهیانه باشد مستاجران کارمند و کم درآمد تحت فشار بیشتری قرار میگیرند.
وزیر راه و شهرسازی در خصوص تاثیرات افزایش نرخ سود بانکی بر بازار مسکن هم اظهار داشت: با توجه به اینکه راغب هستیم همچنان سود بانکی پایین باشد اما افزایش آن هم تاثیری بر بازار مسکن نخواهد گذاشت چون دولت تسهیلات ارزان را کما فی سابق در اختیار کسانی که برایشان مسکن میسازد قرار میدهد.
گفتنی است شورای پول و اعتبار برای بازگشت پولها و سرمایهها به کانالهای رسمی مثل بانکها و اوراق مشارکت و اختصاص آن به فعالیتهای مثبت اقتصادی و جلوگیری از ورود آنها به سمت دلالی و سفته بازی نرخ سود سپردههای بانکی را به ۲۱ درصد افزایش داد.