ادامه کوچ ورزشکاران به خارج از کشور اين بار در تکواندو
برخي افراد به صندلي خود چسبيده اندو نمي گذراندوضعيت رکود به رشد تبديل شود
در کشورهاي اروپايي وقتي رييس فدراسيون يا مربي نتيجه نگيرد از سمتش برکنار مي شود اما افرادي حضور دارند که به صندلي چسبيده اند و نمي گذراند وضعيت رکود به رشد تبديل شود
تاريخ انتشار: دوشنبه ۵ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۴۱
ميثم رفيعي تکواندو کار بندرعباسي که پيش از اين در مسابقات نوجوانان جهان و ارتش هاي جهان صاحب گردن آويز طلا براي کشورمان شده بود به عنوان سرمربي تيمهاي ملي، جوانان و نوجوانان کشور ايسلند (که از سال 1991 تأسيس شده است) انتخاب شد.
ميثم رفيعي در گفتگو با ايسنا، ضمن تأييد اين خبر گفت: پس از آنکه توانستم در تورنمنت هاي کلاس A در کشورهاي دانمارک و سوئد براي تيم ملي ايسلند مسابقه دهم و به ترتيب موفق به کسب مدال طلا و برنز اين مسابقات شوم، رييس فدراسيون کشور ايسلند به بنده پيشنهاد سرمربيگري تيم ملي اين کشور را داد.
وي اظهار کرد: پس آز آن برنامه خود را براي آماده سازي تيم هاي مختلف از نوجوانان تا بزرگسالان را به فدراسيون تکواندو ايسلند تحويل دادم و پس از موافقت با آن در حال حاضر مدت يک ماه و نيم است که مشغول آماده سازي تيم ملي ايسلند براي حضور در مسابقات جهاني کره جنوبي و بدست آوردن سهميه المپيک 2012 لندن هستم.
اين تکواندوکار ايراني با بيان اينکه تکواندوکاران ايسلندي به دليل عدم شناخت داوران از آن ها بايد به سختي تلاش کنند تا امتياز بگيرند، از ادامه تمرينات خود خبر داد و ادامه داد: تمام تلاش خود را خواهم کرد تا به آرزوي ديرينه خود يعني حضور در المپيک و کسب طلاي اين مسابقات دست يابم و آن را تقديم به تمام جوانان بندرعباسي کنم اما در اين ميان تنها مشکلم مليت نداشتن ايسلندي است که فدراسيون اين کشور تمامي توان خود را براي حل اين موضوع به کار بسته و اميدوارم اين امر محقق شود! و در غير اينصورت تنها به عنوان سرمربي در مسابقات المپيک حضور پيدا خواهم کرد.
رفيعي تصريح کرد: براي حضور در تورنمنت هاي بين المللي و مسابقات اروپايي مشکلي ندارم اما شرط حضور در مسابقات جهاني و المپيک داشتن مليت ايسلندي است که اميدوارم با حل شدن اين موضوع و حضور در المپيک خلي چيزها را براي عده اي ثابت کنم!
وي با بيان اينکه تيم ملي تکواندو ايسلند متشکل از سه تکواندوکار (يک آقا و دو خانم) است، بيان کرد: اين سه تکواندوکار را براي حضور در مسابقات انتخابي المپيک در کشور آذرباييجان آماده مي کنم و مسابقات جهاني کره جنوبي ( 15 تا 20 ارديبهشت) يک ميدان آزمايشي براي محک زدن توانايي آن هاست.
قهرمان نوجوانان جهان با بيان اينکه در کشور ايسلند مشغول به تحصيل است و از سال آينده تحصيلات دانشگاهي خود را ادامه مي دهد، اذعان کرد: از اينکه فدراسيون ايران از پيوستنم به تيم ملي ايسلند اطلاع دارد يا نه، بي خبرم اما تعدادي از ملي پوشاني که در اردوهاي تيم ملي با من حضور داشتند از اين موضوع بااطلاعند.
وي که سال گذشته مورد بي مهري اعضاي هيأت تکواندو استان هرمزگان قرار گرفت و از پيوستن به تيم شهرداري بندرعباس جهت حضور در ليگ برتر تکواندو سرباز زد، خاطرنشان کرد: آرزو مي کنم روزي هيأت تکواندو هرمزگان در دست افرادي جوان و بي ادعا قرار بگيرد که واقعأ تلاش خود را براي موفقيت تکواندوکاران انجام دهند و وضعيت تکواندو استان را از اين حالت فلاکت بار خارج کنند.
قهرمان ارتش هاي جهان در پايان با بيان اينکه تکواندوي هرمزگان به نيروي جديد نياز دارد، گفت: در کشورهاي اروپايي وقتي رييس فدراسيون يا مربي نتيجه نگيرد از سمتش برکنار مي شود و اين قضيه در خصوص بنده نيز اجرا خواهد شد اما در استان هرمزگان افرادي حضور دارند که به صندلي چسبيده اند و نمي گذراند وضعيت رکود به رشد تبديل شود.
حال بايد ديد واکنش مسوولان ورزش ايران به اين موضوع چه خواهد بود و آيا روندي که درخصوص حضور كشتي گيران ايراني به کشورهاي اروپايي در حال سرعت بخشيدن است به رشته تکواندو و يا ساير رشتهها نيز تکرار خواهد شد؟! ضروري است تا مديران ورزش فكري به حال پديده ناخوشايند كوچ ورزشكاران ايراني به كشورهاي خارجي باشند.