خطر سکته قلبی در پی ثابت ماندن بیش از اندازه به هنگام رانندگی
مصرف آسپرین باعث رقیق شدن خون شده و در هنگام ثابت ماندن بیش از اندازه در سفر از غلیظ شدن خون جلوگیری میکند
تاريخ انتشار: شنبه ۳ فروردين ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۱۴
کارشناس اداره قلب بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت گفت: «عدم توجه به استراحت بدن و حرکت آن در هنگام رانندگی میتواند در افرادی که مستعد بیماری قلبی هستند موجب سکته قلبی و حتی مغزی شود چرا که خون لخته شده در ساق پا حرکت کرده و اگر به قلب برسد باعث سکته قلبی خواهد شد.»
به گزارش تيترآنلاين دکتر عبدالقاسم رضوانی، کارشناس اداره قلب بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت در گفتو گو با خبرنگار سینانیوز گفت: «با توجه به اینکه افراد مبتلا به بیماری قلبی ممکن است در هنگام سفر رانندگی کنند، باید به نکاتی توجه داشته باشند. به دلیل ثابت قرار گرفتن عضلات ستون فقرات فرد دچار گرههای ماهیچهای عضله و اسپاسم میشود به نحوی که نقاط دردناکی در پشت کمر به وجود میآید.»
وی افزود: «لازم است کلیه افرادی که به سفر میروند به خصوص بیماران قلبی هر ۳ ساعت ۱ بار ماشین را متوقف و حرکات کششی انجام دهند. چرا که توجه نکردن به این موضوع به خصوص در افراد مسن باعث سخت شدن دیواره رگهای عروق میشود.»
کارشناس اداره قلب بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: «نشستن طولانی مدت و ثابتمصرف آسپرین باعث رغیق شدن خون شده و در هنگام ثابت ماندن بیش از اندازه در سفر از غلیظ شدن خون جلوگیری میکندبه خصوص در هنگام رانندگی باعث کم شدن حرکت خون در رگهای انتهایی بدن و به خصوص باعث لخته شدن خون در ساق پا میشود.»
وی گفت: «عدم توجه به استراحت بدن و حرکت آن در هنگام رانندگی میتواند در افرادی که مستعد بیماری قلبی هستند موجب سکته قلبی و حتی مغزی شود، چرا که خون لخته شده در ساق پا حرکت کرده و اگر به قلب برسد باعث سکته قلبی خواهد شد.»
دکتر رضوانی همراه داشتن قرص آسپیرین به خصوص در افراد بالای ۶۰ سال را برای جلوگیری از غلیظ شدن خون بسیار مهم دانست و تاکید کرد: «مصرف آسپرین باعث رقیق شدن خون شده و در هنگام ثابت ماندن بیش از اندازه در سفر از غلیظ شدن خون جلوگیری میکند.»
دکتر رضوانی در ادامه گفت: «همچنین افرادی که دچار بیماری قلبی هستند باید میزان کلسترول روزانه آنها حداقل سیصد میلیگرم باشد تا از رسوب و سخت شدن عروق جلوگیری کنند.»
وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: «از آنجایی که در دید بازدیدهای نوروزی در این ایام زیاد است افراد باید به این نکته توجه داشته باشند که اگر شیرینی و آجیل که دارای دانههای روغنی است را بیش از میزان توصیه شده مصرف کنند بروز کبد چرب در آنان تشدید پیدا خواهد کرد.»
به گفته کارشناس اداره قلب بیماریهای غیر واگیر وزارت بهداشت، افزایش مصرف قند به صورت چربی ذخیره شده و چربی خون افزایش مییابد که این موضوع نیز زمینه ساز کبد چرب است.