نتايج نظر سنجي سازمان ملي جوانان: 70 درصداز پاسخگويان عدم رعايت معيارهاي حجاب راجرم نميدانند
وي با تاكيد بر اينكه وقتي تدبير ايجابي دير انديشيده شود، نميتوانيم صدمات وارده را با «چسب زخم» مداوا كنيم و لذا شايد لازم باشد ...
تاريخ انتشار: شنبه ۸ خرداد ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۱۸
تيترآنلاين - مديركل فرهنگي تربيتي سازمان ملي جوانان ضمن اشاره به انجام نظرسنجي اين سازمان درباره اجراي مرحله اول طرح «امنيت اجتماعي» در سال 87 به تشريح برخي از نتايج اين نظرسنجي پرداخت. كه بخشي از آن در اين مطلب ارائه شده است.
مجيد اميدي در گفتوگو با ايسنا با بيان اينكه 57 درصد از پاسخگويان اين نظرسنجي، حجاب را شخصي دانستهاند، افزود: 70 درصد از پاسخگويان نيز رعايت نكردن معيارهاي حجاب را جرم ندانستهاند كه اين موارد حاكي از ضعف عملكرد نهادهاي مختلفي است كه در امر فرهنگسازي و تبيين ابعاد اجتماعي حجاب دخيل هستند.
اميدي در مورد نتايج اين نظرسنجي در حوزه مهمترين آثار اجراي طرح امنيت اجتماعي، تشريح كرد: 41 درصد نيز معتقدند وضعيت پوشش پس از اجراي طرح مذكور بهتر شده است و 9/22 درصد نيز عنوان كرده بودند كه جمعآوري اراذل و اوباش به خوبي انجام شده است.
مديركل فرهنگي تربيتي سازمان ملي جوانان افزود: بنابر اظهارات 40 درصد از پاسخگويان، عملكرد نيروي انتظامي در زمينه برخورد با زنان و دختران بدحجاب كاملا موفق ارزيابي شده است.
مديركل فرهنگي تربيتي سازمان ملي جوانان بر ضرورت برخورد و تدبير ايجابي در زمينه آگاهسازي افكار عمومي نسبت به حدود و مجازات افراد بدحجاب تاكيد كرد و در عين حال با اشاره به اينكه با برخي از افراد متخلف نميتوان «ارشادي» برخورد كرد، بر ضرورت برخورد انتظامي در شرايط ناامني اجتماعي تاكيد و تصريح كرد: فرد هنجارشكني كه به باورها و اعتقادات جامعه و نيز قوانين الهي دهن كجي و توهين ميكند، نبايد توقع داشته باشد در اجتماع رفتار خوبي با وي صورت گيرد.
وي با تاكيد بر اينكه وقتي تدبير ايجابي دير انديشيده شود، نميتوانيم صدمات وارده را با «چسب زخم» مداوا كنيم و لذا شايد لازم باشد تا جراحي دردناكي انجام شود، يادآور شد: برخي از طرحهايي كه توسط نيروي انتظامي اجرا ميشود نياز به آسيبشناسي دارد تا تبعات اجتماعي آن كنترل شود، البته نبايد زحمات اين نهاد براي تامين امنيت را ناديده گرفت.