بیشترین دانشجویان به ترتیب در رشته های حسابداری، کامپیوتر، مدیریت، مهندسی برق و حقوق تحصیل می کنند و بیشترین تعداد دانشجویان تهرانی در رشته مدیریت به تحصیل اشتغال دارند.
تاريخ انتشار: شنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۳۸۹ ساعت ۰۸:۱۲
تيترآنلاين - بر اساس شواهد موجود در مراکز مشاوره يکي از بهترين مسايلي که براي دانشجويان مشکلات روحي مختلف ايجاد مي کند نداشتن علاقه به رشته تحصيلي که عمدتاً به عدم آشنايي آنها در زمان انتخاب رشته برمي گردد. انتخاب نادرست رشته تحصیلی سبب افت علمی کشور، تضییع منابع اقتصادی و انسانی، بی تفاوتی و بی انگیزه شدن دانشجو نسبت به مسائل اجتماعی و ایجاد اختلالات روانی در زندگی فردی و اجتماعی دانشجو میگردد.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: بیشترین دانشجویان به ترتیب در رشته های حسابداری، کامپیوتر، مدیریت، مهندسی برق و حقوق تحصیل می کنند و بیشترین تعداد دانشجویان تهرانی در رشته مدیریت به تحصیل اشتغال دارند.
به گزارش مهر، محمد حسین نادری منش پنجشنبه در همایش آمایش سرزمین آموزش عالی در دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به آمار دانشجویان در حال تحصیل در دانشگاههای کشور گفت: 70 درصد کل دانشجویان کشور در مقطع کارشناسی، 23 درصد در دوره کاردانی، 6/5 درصد در دوره کارشناسی ارشد و 4/1 درصد در دوره دکتری تحصیل می کنند.
معاون آموزشی وزارت علوم ادامه داد: بیشترین دانشجویان به ترتیب در رشته های حسابداری، کامپیوتر، مدیریت، مهندسی برق و حقوق تحصیل می کنند و بیشترین تعداد دانشجویان تهرانی در رشته مدیریت به تحصیل اشتغال دارند.
وی اضافه کرد: همچنین 55 درصد دانشجویان رشته حقوق در دانشگاه پیام نور تحصیل می کنند. این در حالی است که در دانشگاههای توسعه یافته این رشته ها باید در دانشگاههای مهمتری تدریس شوند.
معاون آموزشی وزیر علوم اظهار داشت: در طرح آمایش سرزمین باید مزیتهای نسبتی استانی از نظر نیروی انسانی، جغرافیا، اقتصاد و فرهنگ را مد نظر قرار داد و مأموریتهای زیر نظامهای آموزش عالی را بازنگری کرد.
نادری منش عدالت محوری، حفظ کرامت انسانی، ارتقای روحیه خلاقیت، کاربردی کردن و تجاری سازی علم را از جمله اهداف آموزش عالی در کشور دانست و گفت: دانشگاههای ما باید تلاش کنند تا نیروی انسانی با هویت ایرانی اسلامی را تربیت کنند.
وی همچنین گفت: از تابستان امسال قدمهای اولیه برای اجرای طرح آمایش سرزمین آموزش عالی برداشته می شود.