برخی خانوادههای جوان به افراد مسن توجه نمیکنند و این کار عاملی است تا سن بالاهای خانواده برای درآمدزایی به تکدیگری روی آورند
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۲۴ اسفند ۱۳۹۱ ساعت ۰۸:۳۹
معاون حقوق شهروندی وزارت کشور گفت: متولیان امر سلامت و بهداشت برای متکدیان شناسنامه بهداشتی صادر کنند. شناسنامهدار شدن متکدیان در ساماندهی این اقشار تاثیر بهسزایی دارد.
وی روند فعالیت مرکز ساماندهی متکدیان در مرکز مازندران را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: فعالیت این مرکز در مقابل استانهای دیگر بینظیر است و ساماندهی متکدیان با روش کارشناسی انجام میشود.
این مسئول با اشاره به اینکه شناسنامه بهداشتی برای هر متکدی تدوین شود، تصریح کرد: متکدیان تهران شناسنامه بهداشتی دارند.
این کارشناس حقوق شهروندی وزارت کشور فعالیت مرکز ساماندهی متکدیان را نوپا عنوان کرد و گفت: مشکلات زیادی در روند فعالیت این مراکز مشهود است و برای رفع آن باید همت همه جانبه دستگاههای متولی انجام شود.
مهدیان مشکلات اقتصادی حاکم بر جامعه را زود گذر عنوان کرد و افزود: نمیگذاریم مشکلات اقتصادی سبب تکدیگری برخی افراد شود.
وی ابراز داشت: مردم ایرانی دارای شخصیت و شان معنوی هستند و تن به تکدیگری نمیدهند.
این مسئول با اشاره به اینکه تکدیگری تعریف ویژه دارد، خاطرنشان کرد: هیچ جامعهای نمیتواند ادعا کند که متکدی ندارد.
معاون حقوق شهروندی وزارت کشور، روش حمایت از متکدیان را آموزش درآمدزایی دانست و ادامه داد: به طور مثال به جای اینکه به فردی ماهی دهیم باید به او ماهیگیری بیاموزیم.
مهدیان وجود روانشناس خانواده را در مراکز ساماندهی متکدیان امری ضروری عنوان کرد و گفت: برخی خانوادههای جوان به افراد مسن توجه نمیکنند و این کار عاملی است تا سن بالاهای خانواده برای درآمدزایی به تکدیگری روی آورند.
وی در این بازدید رتبه مرکز ساماندهی متکدیان در مرکز مازندران را در سطح کشور برتر اعلام کرد و اذعان داشت: هدف از جمع آوری متکدیان، ساماندهی این اقشار و بررسی معضلات و مشکلات اجتماعی در جامعه است.