زيباكلام در پاسخ به رسايي : نميدانم ترس آمريكا از ايران و بدرقه چهار ديكتاتور به گورستان چه ربطي به انتخابات مجلس دارد
تاريخ انتشار: سه شنبه ۹ اسفند ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۱۴
روز گذشته مناظره حميد رسايي و صادق زيباكلام در دانشگاه آزاد تهران جنوب برگزار شد. در اين مناظره طرفين مواضع خويش را درباره انتخابات بيان كردند. رسايي انتخابات پيشرو را بسيار مهم و حساس خواند، درحالي كه زيباكلام ماحصل اين انتخابات را عدم بهوجودآمدن تغيير خواند.
به گزارش ايلنا، حميد رسايي در ابتداي اين مناظره گفت: انتخابات نهمين دوره مجلس يكي از مهمترين انتخابات قرن است و مهمتر از هشت دوره انتخابات مجلس گذشته نيز ميباشد چرا كه اين انتخابات ذاتش تعيينكنندهتر است و نقشآفرين و تاثيرگذارتر از ديگر انتخابات خواهد بود.
صادق زيباكلام هم در پاسخ به رسايي در رابطه با انتخابات مجلس بيان كرد: انتخابات پيش رو انتخاباتي است كه ما تغيير را در آن احساس نميكنيم چرا كه قرار است همين افرادي كه در مجلس هشتم حضور دارند در مجلس نهم نيز ورود پيدا كنند و حاكميت و قانونگذاري نيز در دست آنها باشد پس در چنين حالتي هيچ تغييري احساس نميشود.
زيباكلام در پاسخ به رسايي در رابطه با ترس آمريكا و اسراييل از ايران گفت: نميدانم ترس آمريكا از ايران و بدرقه چهار ديكتاتور به گورستان چه ربطي به انتخابات مجلس دارد. ما در اينجا آمدهايم كه در مورد شاخصهاي انتخابات صحبت كنيم نه در رابطه با ۲۲ بهمن و موارد ديگر. وي در ادامه بيان كرد: اصولا مردم زماني در انتخابات شركت ميكنند كه از دولت خود و عملكرد آن راضي باشند.
زيباكلام در ادامه بيان كرد: تمام حرفهايي كه شما در انتخابات پيش رو بيان ميكنيد بازي با كلمات است و بايد بدانيد كه آيا مردم اين احساس رضايت را از شما دارند، به نظر من تغييراتي در انتخابات در روز ۱۲ اسفند به وجود نخواهد آمد. وي افزود: اساسا موضوع انتخابات در ايران موضوع تغيير و تحول نيست و در حقيقت يك جور نمايش و مانور سياسي است. براي اينكه به جامعه نشان دهند كه حضور مردم نشاندهنده اين است كه چقدر اينها از دولت راضي هستند.
رسايي در پاسخ به صحبتهاي زيباكلام گفت: مردم شايد از عملكرد يك فرد ناراضي باشند اما از كليت نظام راضي و خشنود هستند و در هيچ نظامي رقابت انتخاباتي به وجود نميآيد مگر اينكه آن نظام اصل تعامل با يكديگر را قبول داشته باشند و ما اصل نظام و تعامل را قبول داريم.
وي در رابطه با اختلاف سليقهها در اصولگرايي نيز گفت: اصولگرايان واقعي در مبنا با يكديگر هيچ اختلافي ندارند بلكه اختلاف آنان در سليقههاست و از نظر من اگر فردي اصولگرا باشد امانمرهاش ۱۰ باشد من خودم به مردم ميگويم كه به وي راي ندهند، چرا كه معتقد نيستم كه وي اصولگرا باشد.
زيباكلام در ادامه در پاسخ به برخي از سوالات رسايي از وي گفت: انتخابات يعني چيزي عوض شود اما در ۱۲ اسفند اين اتفاق نخواهد افتاد. صادق زيباكلام در ادامه تصريح كرد: در اين چهار سال نمايندگي شما چندين روزنامه در تهران بسته شد، چندين دانشجو تحريم از تحصيل شدند، چندين خانواده بيخبر از فرزندانشان هستند، شما چه كرديد. آيا سينه براي آنها چاك كرديد و حالا براي نشريه ۹ دي خود و مسوول سياسي اين نشريه اينگونه سينه چاك ميكنيد.
رسايي در پاسخ به سوالات صادق زيباكلام گفت: من نميدانم آقاي زيباكلام چه زخمي برداشتند كه اينگونه از مجلس هشتم صحبت ميكنند، انگار مجلس ششم را فراموش كردهاند. ما اصولگرايان در پاي اصول خود ايستادهايم و همچنان هم بر آن معتقد خواهيم بود اما نميدانم چرا برخي اصلاحطلبان از اصول اصلاحات جدا شده و الان جيرهخور سعوديها هستند.
صادق زيباكلام در ادامه در رابطه با سخنان رسايي درخصوص دانشگاه آزاد و اختلاس ۲۰۰هزار ميلياردي اين دانشگاه از سوي دانشگاهيان و حضور وي در جمع دانشجويان، گفت: دانشجوياني كه آمدند اعتراض كردند به نظر خود همين نمايندگان مجلس هشتم اراذل و اوباشي بيش نيستند و جالب اينكه اگر اين دانشگاه اختلاس كرده چرا اكنون كه رييس آن عوض شده همه نمايندگان به دور آن جمع ميشوند.
وي افزود: اگر شما متعهد به اصول و ارزشهاي اصولي خود هستيد، شورايعالي فرهنگي چگونه ميتواند در مورد تغيير رييس دانشگاه تصميمگيري كند چرا كه در قانون تشكيل نهاد شورايعالي فرهنگي چنين تعريفي براي آن تعريف نشده و كليت دانشگاه آزاد شخصي است. يا نبايد از خاطر ببريم كه كليت دانشگاه آزاد شخصي است و اگر به دانشگاههاي دولتي نظر بيندازيم، خواهيم ديد كه دانشگاههاي دولتي نيز شهريههايش در نوبت دوم سنگينتر و از هزينههايي كه دانشگاه آزاد از دانشجويان ميگيرد، بيشتر است.
رسايي در پاسخ به صحبتهاي زيباكلام گفت: با توهين و تحقير كردن چيزي از اصلاحطلبان عوض نميشود چرا كه مجلس شوراي اسلامي ميزانش راي مشاركت مردمي است. شما كه صحبت از مشاركت ۶۷ درصدي در مجلس ششم، ۵۱ درصدي در مجلس هفتم و هشتم ميكنيد بايد بدانيد كه اينها از عملكرد اصولگرايان است، چرا كه مجلس پنجم يك مجلس اصولگرا بوده و عملكرد درست و صحيح آن باعث شده تا در مجلس ششم مشاركت ۶۷درصدي داشته باشد.
زيباكلام در ادامه تصريح كرد: آقاي رسايي خود را منتقد اصولگرايي ميداند و از اصلاحطلبان و حضور آنان صحبت ميكند اما نميدانم از كدام اصلاحطلبان سخن ميگويد؛ آنان اکنون رسانهای برای بیان حرفهایشان ندارند. وی ادامه داد: چطور نامزد معرفی کردند، نميدانم چرا يك ماه مانده به انتخابات دوباره اصلاحطلبان، اصلاحطلبان ميكنيد چرا كه ما چند بار از خود شما شنيدهايم كه بايد اصلاحطلبان توبه كنند اما معلوم نيست مردم توبهشان را بپذيرند، حال اگر مردم پذيرفتند شايد خدا نپذيرد. رسايي در ادامه تصريح كرد: من نگفتم اصلاحطلبان در انتخابات حضور دارند، قطعا اگر ميآمدند به آنان سيلي ميزديم. اصلاحطلباني كه همسو با فتنه شدهاند جايي در ميان اين مردم و مملكت ندارند.
در ادامه اين مناظره، رسايي در پاسخ به سوالي از سوي دانشجويان مبني بر اينكه آقاي رسايي براي كتك زدن مردم چقدر پول گرفتيد تا با موتور به ميان مردم بياييد گفت: اين سوال دانشجو از داستاني كه من در يكي از برنامهها تعريف كردهام، استنباط شده چرا كه در آن برنامه گفتم بعد از انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ وقتي اعتراضات شروع ميشد روز شنبهاي كه عدهاي به نشانه اعتراض سكوت وارد خيابان شدند من نيز سوار موتور با لباس شخصي به ميان آنها رفتم و ديدم كه فقط ۶۰۰، ۷۰۰هزار نفر در آن اعتراض شركت كردهاند.
زيباكلام در ادامه صحبتهاي رسايي در جمع خبرنگاران گفت: بعد از ۲۲ خرداد سال ۸۸ وقتي اعتراضات شروع شد دوشنبه شب عدهاي به كوي دانشگاه حمله كردند، آنها نه ناشناخته بودند نه لباس شخصي، بلكه فوقالعاده و سازمانيافته عمل ميكردند به گونهاي كه ماشين كوكي بودند؛ يعني از قبل به آنان تمامي برنامههايشان ديكته شده بود و آنها كساني را ضرب و شتم كردند كه همگي دانشجو بودند اما هنوز معلوم نيست اين يگان از كجا آمده بود و چگونه حمله كرد و چگونه دانشجويان اين مملكت را همانند دشمن قلع و قمع ميكردند.
زيباكلام در پاسخ به سوال ديگري از دانشجويان در رابطه با تغييرات گفت: مراد از تغييراتي كه من از آن صحبت ميكنم، اين نيست كه بخواهيم نظام و قانون اساسي را تغيير دهيم، بلكه مراد من تحقق اهداف انقلاب اسلامي در ۲۲ بهمن سال ۵۷ و آزادي مطبوعات و انديشه و حاكميت قانون در انتخابات آزاد است.
رسايي در ادامه در رابطه با ولايت فقيه و صحبتهايي از اين دست به زيباكلام پيشنهاد داد كه بهتر است در مورد ولايت فقيه با يكديگر مناظره كنيم؛ يعني زيباكلام در مورد ولايت فقيه حرف بزند و رسايي به آن پاسخ دهد و بالعكس.
مرجع : شرق
نظرات بينندگان: ۰ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۱ نظر غيرقايل انتشار