ساعت یک بامداد خون رسانی به قلب کاهش می یابد و ساعت پنج بامداد خون رسانی به قلب پس از یک دوره کاهش خون رسانی و کمبود اکسیژن به صورت عادی باز می گردد
تاريخ انتشار: سه شنبه ۱ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۵۸
پژوهشگران امریکایی می گویند شدت حمله قلبی و روند بهبود آن به زمانی که حمله قلبی صورت می گیرد ، بستگی دارد. دکتر جی اچ . تراورس یکی از متخصصان قلب و عروق بیمارستان ابوت نورث وست و از محققان انجمن قلب مینئاپلیس امریکا و گروهی از همکاران وی این تحقیقات را با تحلیل و بررسی وضعیت یک هزار و سی و یک بیمار که حمله قلبی را تجربه کردند ، انجام دادند.
این پژوهشگران در تحقیقات خود دریافتند یکصد و شصت و پنج بیمار بدون آن که علائم اولیه از حمله قلبی از قبیل درد قفسه سینه داشته باشند دچار حمله قلبی و گرفتگی عروق شدند. محققان می گویند بررسی وضعیت بیماران و تحلیل اطلاعات نشان می دهد شدت حملات قلبی در بیماران به طور قابل توجهی با زمان وقوع آن مرتبط است.
بیشترین آسیب به بافت قلب ساعت یک بامداد و پنج صبح صورت می گیرد.
ساعت یک بامداد خون رسانی به قلب کاهش می یابد و ساعت پنج بامداد خون رسانی به قلب پس از یک دوره کاهش خون رسانی و کمبود اکسیژن به صورت عادی باز می گردد. یونایتدپرس از مینئاپلیس گزارش داد محققان می گویند میزان بیشترین آسیب وارد شده به قلب در واقع هشتاد و دو درصد بیش تر از زمانی است که کمترین آسیب به بافت قلب وارد می شود.