علمالهدي: مردم! بجوشيد و بشوريد و جلوي بيحجابي را بگيريد
با نشستن و همايش و حرف زدن و شورا گرفتن چيزي درست نميشود؛ بايد در عرصه اجرا، با اقتدار نظام به ميدان بياييد و جلو اين قضيه را بگيريد و تا وقتي كه نگرفتهايد، يك روز و يك ساعتش هم دير است
تاريخ انتشار: جمعه ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۰ ساعت ۲۰:۳۹
امام جمعه مشهد گفت: مسوولين و دستگاههايي كه مسوول امنيت اخلاقي و پيشگيري از جرم هستند، در مقابل بيحجابي بيتفاوت هستند.
به گزارش ايسنا منطقه خراسان، آيتالله سيد احمد علمالهدي در خطبههاي نماز جمعه اين هفته، در محل رواق امام خميني حرم امام رضا(ع)، با انتقاد از بيتفاوتي مسوولان و دستگاههاي متولي امنيت اخلاقي در مقابله با بيحجابي افزود: بيحجابي در كشور روز افزون شده است و دارد مرزها را ميشكند. بيحجابي دارد جامعه ديني و ولايي ما را به جامعهاي لاابالي و بي بند و بار مبدل ميكند. مردم! بجوشيد و بشوريد و جلوي بيحجابي را بگيريد.
وي با اخطار دادن به مسوولان، عنوان كرد: با نشستن و همايش و حرف زدن و شورا گرفتن چيزي درست نميشود؛ بايد در عرصه اجرا، با اقتدار نظام به ميدان بياييد و جلو اين قضيه را بگيريد و تا وقتي كه نگرفتهايد، يك روز و يك ساعتش هم دير است و كار به جاهايي ميرسد كه قابل جبران نيست. اگر شما جلوگيري نكنيد، مردم خدا جو و متدين ايران به ميدان ميآيند و واي به آن روز زیرا آن وقت عوارضي به بار خواهد آمد كه اصلا نميتوانيد جبرانشان كنيد.
وي افزود: در اين كشور چند وقت پيش دو جوان به خاطر بيحجابي يا بد حجابي يك دختر بيبند و بار لاابالي كشته شدند؛ يك جوان با كارد تكه تكه شد و ديگري به جرم آدم كشي به دار آويخته شد؛ دو خانواده عزادار و داغدار شدند اما آن دختر بي بند و باري كه منشاء جنايت بود، در مملكت با ميليونها مثل خودش، آزادنه ميچرخد و كسي جلوي آنها را نميگيرد.
آيتالله علمالهدي با بيان اينكه حضرت زهرا(س) نماد دو واقعيت در حضور اجتماعي زن هستند، ادامه داد: خصوصيت اول، حضور زن در عرصه اجتماع و در حوزه فعاليتهاي سياسي - اجتماعي جايي است كه حضور مرد و تلاش مردان در آن عرصه كاربرد ندارد؛ لحظهاي كه حضرت زهرا(س) به عرصه سياست آمدند، از هيچ مردي، حتي بزرگمردي مانند حضرت علي(ع) كاري ساخته نبود و آن جا فقط فعاليت و تلاش سياسي يك زن، آن هم يك قهرمان و دلاور يكه تازي مانند صديقه اطهر(س) امكان داشت و اين يك خط حركتي براي زن مسلمان در عرصه سياست است.
عضو مجلس خبرگان رهبری تاكيد كرد: خواهر مسلمان وقتي وارد عرصه فعاليتهاي سياسي ميشود، دقيقا بايد جايي را هدف بگيرد كه ميتواند به عنوان يك زن اثر بخش باشد. اينكه خانمها بخواهند كاري را انجام بدهند كه آن را مردان هم ميتوانند انجام دهند، براي زن فضيلت نيست. خداوند متعال در وجود زن استعداد و تواني قرار داده تا او جايي بتواند نقشآفرين باشد كه مرد نميتواند نقشآفرين باشد.
وي سپس به بيان خصوصيت دوم پرداخت و گفت: حضور زن در جامعه بايد آميخته با خاطر جمعي و صيانت زن باشد، صيانت از اينكه در اين حضور اجتماعي، مورد تجاوز جريانهاي غريضي و مطامع مردان اجنبي قرار نميگيرد. زن بايد در اجتماع حضور داشته باشد، اما حضورش در شكلي باشد كه فقط با شخصيت انساني، فضيلتها، استعدادها، تخصص و ويژگيهاي خاص خودش، در عرصه جامعه حضور پيدا كند و به همان عنوان در جامعه شناخته شود نه اينكه جريانهاي مطامع نفساني و غريزي مردها، شخصيت حقيقي زن را به حاشيه براند و تحتالشعاع قرار بدهد و اين جز با حجابي كه صديقه اطهر(س) توصيه كردند امكان پذير نيست.
وي با اشاره به خيانتهاي تمدن غرب نسبت به حقوق زن ادامه داد: غرب، اروپا و آمريكايي كه امروز دم از دفاع از حقوق زن ميزنند، از روز اول و از قرون اوليه تا به امروز، براي زن سه موقعيت بيشتر قائل نبودهاند.
امام جمعه مشهد ادامه داد: در قرون اوليه در اروپا و دوران يونان باستان، زن برده بود و مثل بردهها، زنها را خريد و فروش ميكردند. در قرون وسطی و حاكميت كليسا، زن در اروپا مظهر شيطان بود و بعد از مدرنيته و رنسانس علمي و انقلاب صنعتي كه در اروپا پيش آمد و دم از آزادي زن و حقوق او زده شد، زن به عنوان يك نيروي كار ارزان در مقابل مرد انگاشته شد و خواستند به عنوان آزادي زن، زن را به كنار چرخ و فولاد كارخانهجات بياورند، چون نيروي كاري ارزانتر از مرد بودند و سود بيشتري نصيب سرمايهدار صاحب كارخانه ميشد.
آيتالله علمالهدي در قسمتي از خطبه دوم با اشاره به اينكه اين هفته، هفته شكرگذاري خدمت در بارگاه امام رضا(ع) براي خادمان حرم مطهر است، از زحمات توليت آستان قدس رضوي و همه خادمان حرم مطهر تشكر كرد و خدمات و مجموعه حرم را داراي يك مديريت مدبرانه دانست.