آيا وضعيت زندگي مردم به گونهاي هست كه با آسايش خيال كتاب بخوانند؟!
مصطفي رحماندوست براين باور است كه مصلا، جاي نماز خواندن است نه نمايشگاهي براي كتاب تا آنجا كه هنوز مردم ما به ادبيات حاكم بر مصلا عادت نكردهاند و نميدانند شبستان كدام است و رواق كدام؟!
تاريخ انتشار: چهارشنبه ۲۲ ارديبهشت ۱۳۸۹ ساعت ۱۶:۱۵
تيترآنلاين - مصطفي رحماندوست كه در غرفه انتشارات حوا حضور دارد براين باور است كه مصلا، جاي نماز خواندن است نه نمايشگاهي براي كتاب تا آنجا كه هنوز مردم ما به ادبيات حاكم بر مصلا عادت نكردهاند و نميدانند شبستان كدام است و رواق كدام؟!
او فكر ميكند همه نهادها و سازمانهاي مرتبط بايد دست به دست هم دهند و كودك و بزرگسال را به كتابخواني دعوت كنند. به اين معني كه آموزش و پرورش بايد بچهها را به كتاب خواندن تشويق كند و كتابهاي خوب را در اختيارشان بگذارد نه اينكه ذوق بچهها را از بين ببرد و تنها به محفوظات كوتاهمدتشان فكر كند.
صدا و سيما هم بهتر است به جاي اينكه از صبح تا شب بانك و انواع خوراكيها را تبليغ كند، به خوراك فكري مردم بينديشد. در كدام فيلم و مجموعه و برنامه تلويزيوني، به جز برنامههاي علمي با مخاطب خاص، از كتابخانه حتي به عنوان دكور استفاده شده تا مردم با كتاب اشنا شوند؟!
چند كتابخانه عمومي در سطح شهر وجود دارد كه مجهز به داستانهاي خوب و خواندني و كتابهاي تازه باشند؟! وضعيت زندگي مردم به گونهاي هست كه با آسايش خيال كتاب بخوانند؟!