تا پنجاه سالگی فعالیت دو نیمه مغز کاملا از هم مجزا است ولی بعد از این سن انسان می تواند از هر دونیمه مغز به طور همزمان استفاده کند و درنتیجه امکان حل مسائل به مراتب پیچیده تر را به دست می اورد.
تيترآنلاين - دانشمندان امریکایی در تحقیقاتی متوجه شدند انسانها با بالارفتن سن به این دلیل عاقلترمی شوند که فعالیت مغزشان تکمیل می شود و این تکامل در سنین پنجاه تا هفتاد سالگی به اوج خود می رسد.
به گزارش تيترآنلاين به نقل از واحد خبر، روزنامه اینترنتی روسی لنتا درشماره امروز خود می نویسد: این تحقیقات جنجالی حاصل فعالیت گروهی از محققان به سرپرستی باربارا استوچ است.
بنابه این گزارش پیش از این تصور می شد با گذشت زمان فعالیت مغز انسان کاهش می یابد چون سلولهای عصبی مغز به تدریج می میرند و انسان تا پایان عمر خود سی درصد انها را از دست می دهد.
ولی طی تازه ترین بررسیها مشخص شده این عقیده کاملا نادرست است و ممکن است ارتباط بین سلولهای عصبی قطع شود ولی این اتفاق تنها در صورتی رخ می دهد که انسان هیچ فعالیتی نداشته باشند.
به گفته محققان امریکایی با گذشت زمان حجم ماده ای به نام مییلین در مغز بیشتر می شود که روند انتقال سیگنالها را بین سلولهای عصبی تسریع می کند و در نتیجه توانایی ذهنی مغز انسان تا سه هزار درصد افزایش می یابد و این سرعت در سن شصت سالگی به بالاترین میزان می رسد.
علاوه بر این تا پنجاه سالگی فعالیت دو نیمه مغز کاملا از هم مجزا است ولی بعد از این سن انسان می تواند از هر دونیمه مغز به طور همزمان استفاده کند و درنتیجه امکان حل مسائل به مراتب پیچیده تر را به دست می اورد.
علاوه بر این تجربه زندگی افراد مسن که اندوخته سالها زندگی است در این زمینه به انها کمک می کند و این اشخاص برخلاف جوانان کمتر تحت تاثیر مطالب احساسی قرار می گیرند.
به گفته پروفسور دانیل جیست استاد دانشگاه کالیفرنیا مغز انسانی که دهها سال تجربه درپس ان قرار دارد خیلی خردمندانه تر رفتار می کند و همین را می توان عقل نامید.
نظرات بينندگان: ۱ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۰ نظر غيرقايل انتشار