براي حمايت از مصرفكننده گفته ميشود كه قيمت هتلها افزايش نيابد. اين معادله به هيچوجه شدني نيست و حتا ابركامپيوترها هم به آن جواب نميدهند
تاريخ انتشار: جمعه ۱۱ آذر ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۳۰
رييس جامعهي هتلداران استان لرستان اعلام كرد: مالك يكي از اماكن اقامتي در شهرستان ازنا حدود دو سال پس از بهرهبرداري از اين مكان، ميخواهد آن را تعطيل كند.
سعيد قاسمي در گفتوگو
” سالانه با افزايش 20 تا 25 درصدي قيمت حاملهاي انرژي روبهرو هستيم. از سوي ديگر، براي حمايت از مصرفكننده گفته ميشود كه قيمت هتلها افزايش نيابد. اين معادله به هيچوجه شدني نيست و حتا ابركامپيوترها هم به آن جواب نميدهند “
با ايسنا، بيان كرد: در شهرستان ازنا، مالك يكي از مراكز اقامتي بهدليل اينكه سرمايهاش بازگشت نداشته، درخواست تعطيلي آن را مطرح كرده است. وقتي ميبينيم او دو سال پس از بهرهبرداري متوجه ميشود، اين كار توجيه اقتصادي ندارد، بهدليل انجام نشدن كار كارشناسي است. به اين ترتيب، به جاي اينكه سرمايهي صرفشده، اشتغال ايجاد كند و در توسعهي گردشگري نقش داشته باشد، به هدر رفته است.
وي ادامه داد: بزرگترين مشكلي كه با آن روبهرو هستيم، عمل نكردن دولت به وعدههايش است، زيرا به جاي انجام كار اصولي، به افراد بدون تخصص كه هيچ انگيزهاي براي هتلداري ندارند، مجوز داده ميشود.
” اين شرايط در حالي است كه گفته ميشود، اقدامات حمايتي انجام شدهاند؛ اما خوب است مسؤولان مربوط تعريف كنند كه چه كردهاند. شرايط گردشگري خارجي به كنار، در چنين وضعيتي گردشگري داخلي را هم نابود ميكنيم “
به نظر ميرسد متوجه تعريف سرمايهگذار نشدهاند و براي هر كسي مجوز ساخت هتل صادر ميكنند. در حالي كه ميبينيم در يك استان، 10 پروژهي هتلسازي وجود دارد، ولي دو مورد از آنها به بهرهبرداري رسيدهاند.
او با اشاره به اينكه افرادي هستند كه سالهاست، در اين حوزه فعاليت ميكنند و تخصص لازم را كسب كردهاند، اما كاري براي هتلهاي خود نميتوانند انجام دهند، گفت: در حال حاضر بسياري از هتلهاي ما فرسوده هستند و براي آنها، موفق به دريافت وام نميشويم. اصلا نميدانيم بر چه اساسي به افراد وام ميدهند. پروژهاي را داريم
” در حال حاضر بسياري از هتلهاي ما فرسوده هستند و براي آنها، موفق به دريافت وام نميشويم. اصلا نميدانيم بر چه اساسي به افراد وام ميدهند. پروژهاي را داريم كه در 10 سال گذشته به بهرهبرداري نرسيده، ولي وام خود را دريافت كرده است “
كه در 10 سال گذشته به بهرهبرداري نرسيده، ولي وام خود را دريافت كرده است.
قاسمي با بيان اينكه با روندي كه پيش ميرود، تا يكي دو سال آينده بيشتر هتلها تعطيل يا ورشكسته ميشوند، اظهار كرد: در برخي شهرستانها، مراكز اقامتي درخواست تغيير كاربري دادهاند؛ ولي هنوز اين اتفاق رخ نداده است. در شهرستان ازنا نيز يك مركز اقامتي درخواست تعطيلي داده است. اين در حالي است كه در همين شهرستان، شش درخواست ساخت هتل به سازمان ميراث فرهنگي و گردشگري فرستاده شده است و به نظر ميرسد، مجوز لازم را بگيرند.
وي تأكيد كرد: اكنون بايد در هتلهاي كشور بررسي و مشخص شود، چند درصد از آنها فرسوده هستند و چه تعداد از هتلهاي
” بزرگترين مشكلي كه با آن روبهرو هستيم، عمل نكردن دولت به وعدههايش است، زيرا به جاي انجام كار اصولي، به افراد بدون تخصص كه هيچ انگيزهاي براي هتلداري ندارند، مجوز داده ميشود “
تازهتأسيس، سوددهي داشتهاند.
قاسمي با اشاره به اينكه بالا بودن حق بيمهي پرسنل هتلها، يكي ديگر از مشكلات اين حوزه است، افزود: سالانه با افزايش 20 تا 25 درصدي قيمت حاملهاي انرژي روبهرو هستيم. از سوي ديگر، براي حمايت از مصرفكننده گفته ميشود كه قيمت هتلها افزايش نيابد. اين معادله به هيچوجه شدني نيست و حتا ابركامپيوترها هم به آن جواب نميدهند. اين شرايط در حالي است كه گفته ميشود، اقدامات حمايتي انجام شدهاند؛ اما خوب است مسؤولان مربوط تعريف كنند كه چه كردهاند. شرايط گردشگري خارجي به كنار، در چنين وضعيتي گردشگري داخلي را هم نابود ميكنيم.