حجتالاسلام رفیعی با اشاره به روایتی گفت: پوشیدن چادرهای بدننما، لباسهای نازک و چسبان، دین را نازک میکند و در نماز و عبادت اثر منفی برجای میگذارد
تاريخ انتشار: چهارشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۸۹ ساعت ۰۹:۵۵
تيترآنلاين - استاد حوزه علمیه قم نسبت به حضور برخی افراد با حجابی ناپسند در گوشه و کنار شهر و در شبهای احیا هشدار داد و گفت: شب احیا، شب زندهداری برای لغو و بیهودگی نیست.
به گزارش تيترآنلاين به نقل از خبرگزاری رسا، حجتالاسلام ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه قم، امروز پس از نماز ظهر و عصر در مسجد اعظم قم در ادامه بیان فرمایشات حضرت علی(ع) به کمیل گفت: حضرت امیر(ع) فرمودند که زیبایی، عفت، صبر و بردباری پس از توحید، نبوت و امامت محبوبترین و بهتری چیز نزد خدای متعال است.
وی در ادامه با اشاره به بحث زیباییشناسی و جمال در قرآن، اظهار داشت: اسلام زیبایی را دوست دارد، اما همواره مرز بین تجمل با تجملگرایی و زیبایی با ولنگاری به اسم زیبایی و هرزهگی متفاوت است.
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه پوشیدن لباسهای زیبا و خریدن طلا و نقره برای زنان و دختران نیز در زمان ائمه اطهار(ع) مرسوم بوده است، گفت: از امام صادق(ع) سؤال درباره خریدن طلاب برای زنان و دختران سؤال شد، آن حضرت فرمودند «جدم امام سجاد(ع) مقید است که باید برای دختران و همسر طلا و نقره بخرید».
وی اضافه کرد: امام صادق(ع) در پاسخ به فردی که سؤال کرده بود لباس شما بسیار شیک است در حالی که جدّتان حضرت علی(ع) لباسی خشن میپوشیدند، پاسخ داد «لباس هر زمانی متعارف با همان زمان است».
حجتالاسلام رفیعی با بیان اینکه اسلام به شانه کردن مو، پوشیدن لباسهای زیبا و تزئین خانه اهمیت داده، اما برخی مسائل را هم ممنوع کرده است، یادآور شد: برخی لباسهای که اکنون به مسائل مبتلابه جامعه تبدیل شده، جزو تجمل نیست، بلکه هرزگی، ولنگاری، بیتوجهی و نوعی دهنکجی است.
وی، پوشیدن لباس برای فخر فروشی و همچنین پوشیدن لباس نازک و بدننما را براساس روایات اسلامی مجاز ندانست و با اشاره به روایتی گفت: پوشیدن چادرهای بدننما، لباسهای نازک و چسبان، دین را نازک میکند و در نماز و عبادت اثر منفی برجای میگذارد.
استاد حوزه علمیه قم با هشدار به افرادی که دخترانشان را بدحجاب بیرون میآورند و زنان چادری که توجهی به حجاب دخترانشان ندارند، اظهار داشت: پیامبر اکرم(ص) فرمودهاند «زمانی که دختر به سن بلوغ رسید، صلاح نیست جز دست و صورتش پیدا باشد».
وی با اشاره به حضور جوانانی با پیراهن کوتاه، تنگ، آستینهای کوچک و شلوارهای زننده در فلکهها و پارکهای اطراف شهر و حضور برخی افراد قلیون به دست با حجابی ناپسند در این مکانها، گفت: شب احیا، شب زندهداری برای لغو و بیهودگی نیست و مسجد مقدس جمکران، حرم حضرت معصومه(س)، حرم علی بن موسیالرضا(ع) و حرم عبدالعظیم حسنی(ع) جای اینگونه هنجارشکنیها نیست.
حجتالاسلام رفیعی به پوشیدن برخی لباسهای آرمدار و برگزاری مجالس تقلیدی از کفار اشاره کرد و با بیان اینکه پوشیدن لباس کفار مناسب شأن و هویت ایرانی نیست، ابراز داشت: رسول خدا(ص) و ائمه اطهار(ع) بارها تأیید کردهاند که لباستان لباس کفار نباشد.