رابطه سوسك در غذاي دانشجويان و ايجاد خوراك تبليغاتي
2 خرداد 1390 ساعت 20:11
رییس دانشگاه هرمزگان: من نمی دانم این سایت ها چگونه به خود اجازه می دهند خوراک تبلیغاتی برای کسانی درست کنند که منتظرند به نظام ضربه بزنند
احمد نوحهگر رییس دانشگاه هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار برنا، درباره پیدا شدن سوسک در غذای سلف دانشجویی و طعم نفتی غذای دانشجویان توضیحاتی را ارایه کرد.
رییس دانشگاه هرمزگان ادامه داد: فرض را براین بگیریم که این مساله درست است، در حالی که 9 نفر از کارمندان دانشگاه رفته و سوسک را دیده اند حتی یکی از کارمندان ادعا می کند زمانی که سوسک را به ما نشان دادند دست و پا می زده و زنده بوده است، من می گویم بر فرض محال که این امر واقعیت داشته باشد من نمی دانم این سایت ها چگونه به خود اجازه می دهند خوراک تبلیغاتی برای کسانی درست کنند که منتظرند به نظام ضربه بزنند.
وی تصریح کرد: اگر می خواهید پاسخ این سوال را بگیرید روابط عمومی دانشگاه بیانیهای صادر کرده که رسانه ها می توانند از آن برای خبر استفاده کنند.
نوحه گر در پاسخ به این سوال که آیا دانشگاه امور رفاهی خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است؟ و یا اینکه امور رفاهی توسط دانشگاه مدیریت میشود؟ گفت: استان هرمزگان یک استان صنعتی، تجاری و بازرگانی است. بسیاری از دانشگاهها اکنون امور رفاهی خود را به بخش خصوصی واگذار کردهاند و بخش خصوصی با قیمتهای پایینتر از دانشگاه، درحال طبخ غذا برای دانشجویان است منتهی چون استان هرمزگان یک استان بازرگانی تجاری و صنعتی است کسی دنبال کارهای کوچکی مانند این نمیرود ما حتی آن را 2 سال است به مزایده و مناقصه گذاشتهایم ولی متأسفانه شرکتهایی که تاکنون مراجعه کردهاند نتوانستهاند نظر دانشگاه را جلب کنند. درحال حاضر شرکتی که با دانشگاه قرارداد دارد و دانشگاه بر آن مسأله نظارت میکند نیمه خصوصی است و جالب اینجاست که این اتفاق زمانی رخ میدهد که غذا بالاترین کیفیت را داشته است.
رییس دانشگاه هرمزگان ادامه داد: ما حدود 5 سال است که در دانشگاه هرمزگان کار میکنیم و به گفته بسیاری از کارشناسان، این دانشگاه در سطح استان جهش بسیار زیادی داشته است. 2 نفر از معاونان وزیر علوم هم اعلام کردهاند که دانشگاه هرمزگان نسبت به دانشگاههای کشور طی 5 سال گذشته از نظر رشد و توسعه جزء 10 دانشگاه برتر بوده است.
وی افزود: اکنون جریانی میخواهد با این کار دانشگاه را درگیر یک سری مسایلی کند که به نظر میرسد علی رغم اینکه تغذیه و دانشجو و امور رفاهی مهم است ولی دانشگاه را درگیر مسائلی میکنند که حاشیهای است و هدف این است که دانشگاه را از مسایل اصلی باز بدارد. ما بارها گفتهایم که کارهای کثیف سیاسی و حاشیه را رها کنید و به متن و مسایل علمی بپردازید.
نوحه گر با بیان اینکه متأسفانه عدهای سعی دارند جو را به هم بزنند یادآور شد: من با سوال، جواب شما را میدهم. این اتفاق 18 اردیبهشت ماه رخ داده و سعی کردهاند با این کار جو دانشگاه را به هم بریزند که خوشبختانه هیچ اتفاقی نیفتاد و دانشگاه آرام و منطقی به کار خود ادامه داد اما باز هم این جریان دست از کار نکشید و 14 روز بعد این مسأله را در سایت ها مطرح کردند. به نظر شما این چه چیزی را میخواهد ثابت کند؟
وی درباره اینکه برخی از دانشجویان هم گفته بودند غذا طعم نفت داشته است، گفت: معاون دانشجویی دانشگاه در این زمینه توضیحاتی به من ارایه کرد مبنی بر اینکه این مشکل درست همان شبی که قرار بود برای بازدید به خوابگاه دانشجویی برود اتفاق افتاد. نکته جالب این جاست که این اتفاق در خوابگاهی رخ میدهد که بیشترین التهابات را دارد. معاون دانشجویی نیز همان شب تا ساعت 2 بامداد مساله را پیگیری کرده و بلافاصله غذای دیگری به دانشجویان داده شده است.
رییس دانشگاه هرمزگان اضافه کرد: معاون دانشجویی روز بعد از این اتفاق، بر روی غذای سلف دانشجویی نظارت کرده و پس از بررسیها مشخص شد روغنی که در غذا جوشانده شده بود مشکلی نداشت بلکه دیگی که غذا در آن طبخ میشده چون از دیگهای صنعتی 2 جداره بوده و در یک جداره آن روغن صنعتی برای حفاظت از قسمت داخلی قرار داشته، مقداری از آن به داخل غذا نشت پیدا کرده و باعث ایجاد بوی نفت در غذا شده است.
نوحهگر افزود: متاسفانه تعداد قلیلی هستند که من نمیخواهم آن ها را منتسب به جایی کنم اما این جریان سعی دارد پیاده نظام خود را در دانشگاه ها پیدا کنند و فضا و آرامش دانشگاه را به هم بریزند که این مسأله با هیچ اخلاق و منطقی سازگاری ندارد. بارها گفتهام که اگر این افراد به توسعه بزرگان دین توجه نمیکنند حداقل وجدان خود را بیدار کنند و قضاوت کنند زیر سوال بردن یک دانشگاه در سایتها و تلکسهای خبری و چشم پوشی از نکات مثبت آن به نفع چه کسی است و چه کسی ضرر میکند؟
رییس دانشگاه هرمزگان تصریح کرد: من نمیدانم که درباره این موضوع چه توضیحی باید بدهم؟ میگویند نکند غذا را از یخچال دادهاید که سوسک به همان صورت باقی مانده است؟ همه با دیدن این تصویر تعجب میکنند که این سوسک با وجود طبخ زیاد، چطور سالم مانده و حتی پر و دست و پایش هم نریخته؟
وی یادآور شد: همه اذعان میکنند که دانشگاه هرمزگان در حال توسعه است و در توسعه منابع انسانی استان هم نقش دارد. ما از سایتهای خبری میخواهیم که همه چیز را با هم ببینند. من حاضرم اسم برخی از سایتهایی را که علیه دانشگاه کار میکنند مطرح کنم و دانشگاه و برنامهها را به آنها نشان دهم.
کد مطلب: 2475
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcj.ae8fuqexisfzu.html?2475