تيترآنلاين - سرعت پائين اينترنت تنها در سه كشور جهان - نسخه قابل چاپ

سرعت پائين اينترنت تنها در سه كشور جهان

2 ارديبهشت 1389 ساعت 15:53

سرعت ارائه خدمات اينترنت همراه از كمتر از 20 كيلوبيت در ثانيه در كشورهايي مانند ايران تا 106 كيلو بيت در ثانيه در اسلواكي و 3.2 مگابيت در آمريكا در نوسان است


تيترآنلاين - بر طبق گزارش Akamai سرعت متوسط اينترنت در 96 كشور جهان هم اكنون كمتر از يك مگابيت در ثانيه است. اين رقم در سال گذشته ميلادي به 103 كشور مي رسيد. تنها در سه كشور جهان سرعت متوسط اينترنت كمتر از 100 كيلوبيت در ثانيه است كه ايران نيز يكي از اين كشورهاست. 

سرعت ارائه خدمات اينترنت همراه از كمتر از 20 كيلوبيت در ثانيه در كشورهايي مانند ايران تا 106 كيلو بيت در ثانيه در اسلواكي و 3.2 مگابيت در آمريكا در نوسان است.

در سال 1372 ایران دومین کشور خاورمیانه بود که به اینترنت متصل شد ولی امروزه از تمامی کشورهای منطقه بجز عراق و افغانستان عقب‌تر است. در سالی که پشت‌سر گذاشته شد حدود 300 هزار پورت اینترنت پرسرعت فعال بود در حالی که طبق برنامه پنج ساله چهارم توسعه باید تعداد 5/1 میلیون پورت ایجاد می‌شد. این کمبود در حالی چشمگیر می‌شود که به دلیل فرهنگ بالا و هوشیاری سرشار ایرانیان، آمارهای غیر رسمی اعلام می‌دارد که بیش از 18 میلیون کاربر اینترنت در مملکت وجود دارد.

هنوز هستند بسیاری از جمعیت میلیونی کاربران اینترنت کشور که از کیفیت مطلوبی در دسترسی خود علیرغم اشتراک‌های چند ساله از اینترنت پرسرعت شرکت‌های خصوصی برخوردار نیستند و در طول روزهای معمولی سال بارها و بارها با قطعی‌های ناخواسته‌ای مواجه می‌شوند که این علاوه بر قطعی‌های گسترده‌ای است که گاهی به خاطر اختلال و یا قطعی فیبر رخ می‌دهد. بعبارتي این روزها کیفیت ارایه سرویس اينترنت به حلقه مفقوده سرویس‌های ارتباطی ایران مبدل شده است.

با اين شرايط هيچ سازمان يا شركت بخش خصوصي به ارائه سرويس‌هاي مولتي‌مديا و نيازمند پهناي باند بالا به مردم در بخش‌هاي اقتصادي و تجاري نمي‌انديشد؛ چراكه دسترسي مردم به زيرساخت‌هاي فناوري اطلاعات بسيار محدود و اندك است. هم اكنون متوسط سرعت اينترنت در كشوري مانند آمريكا به 4.5 مگابيت در ثانيه مي رسد كه اين رقم دركشورهايي مانند ژاپن و كره جنوبي در مواردي تا 20 برابر بيشتر است. 

اسنادي مانند سند چشم‌انداز توسعه ايران در افق 1404، قانون برنامه چهارم توسعه و سند توسعه بخشي فناوري اطلاعات در ايران بر استفاده از اين فناوري‌ها در پيشبرد اهداف توسعه اقتصادي و اجتماعي ايران تاكيد مي‌كنند اما اينكه اين سياست‌ها و تصميمات كلان تا چه حد در عرصه عمل به مرحله اجرا گذاشته شده است مسئله‌اي است كه مردم ديد مثبتي نسبت به آن ندارند.



کد مطلب: 212

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcicrar2t1az.bct.html?212

تيترآنلاين
  http://titronline.ir