تيترآنلاين - ديويد كامرون:ما مسووليت داريم تا مقابل رژيم‌هاي سركوب‌گري كه مردم خود را آزار مي‌دهند،بايستيم - نسخه قابل چاپ

در مجمع عمومي سازمان ملل:

ديويد كامرون:ما مسووليت داريم تا مقابل رژيم‌هاي سركوب‌گري كه مردم خود را آزار مي‌دهند،بايستيم

1 مهر 1390 ساعت 12:33

شما مي‌توانيد هرگونه قطعنامه حقوق بشري را در جهان امضا كنيد اما اگر كنار بايستيد و ببينيد كه مردم در كشور خودشان زماني كه شمار مي‌توانيد وارد عمل شويد كشته مي‌شوند، پس واقعا اين امضاها چه ارزشي دارند؟


نخست‌وزير انگليس در سخنراني خود خطاب به رهبران جهان در سازمان ملل گفت كه قيام‌هاي مردمي در خاورميانه و شمال آفريقا براي جهانيان فرصتي فراهم كرده تا به اشاعه صلح، سعادت و امنيت بپردازند.

به گزارش ايسنا، به نقل از روزنامه گاردين، ديويد كامرون، نخست‌وزير انگليس، از سازمان ملل خواست تا از فرصت فراهم آمده براي برخورد با "رژيم‌هاي سركوب‌گر" استفاده كند.

كامرون هم‌چنين از سازمان ملل خواست كه براي برخورد با رژيم‌هاي سركوب‌گر آماده‌تر باشد.

نخست‌وزير انگليس در دفاع قاطعانه خود از مداخله‌گرايي تاكيد كرد كه قيام‌هاي مردمي بهار عربي و درگيري در كشور ليبي نشان دادند كه سازمان ملل نياز به يك شيوه جديد براي عمل كردن دارد.

وي خطاب به رهبران جهان در مجمع عمومي سازمان ملل در نيويورك گفت: شكست خوردن در نشان دادن عكس‌العمل در واقع به شكست كشاندن كساني است كه به كمك ما نياز دارند.

كامرون خاطرنشان ساخت كه قيام‌هاي مردمي در شمال آفريقا و خاورميانه فرصتي مناسب فراهم كرده تا به اشاعه صلح، سعادت، دموكراسي و امنيت بپردازيم اما تنها در صورتي كه ملت‌ها اين فرصت را تصاحب كنند.

كامرون تصريح كرد: سازمان ملل بايد نشان دهد كه ما نه تنها مي‌توانيم در محكوم كردن متحد باشيم بلكه بايد در برخورد كردن نيز متحد باشيم و به شيوه‌اي برخورد كنيم كه به اصول بنيادين سازمان ملل متعهد بوده و به نيازهاي مردم رسيدگي كنيم.

وي افزود: شما مي‌توانيد هرگونه قطعنامه حقوق بشري را در جهان امضا كنيد اما اگر كنار بايستيد و ببينيد كه مردم در كشور خودشان زماني كه شمار مي‌توانيد وارد عمل شويد كشته مي‌شوند، پس واقعا اين امضاها چه ارزشي دارند؟

نخست‌وزير انگليس گفت كه جامعه بين‌الملل بايد از تركيبي از برخوردن نظامي يا "قدرت سخت" و همين طور "قدرت نرم" مثل ديپلماسي و كمك مالي استفاده كند.

وي خواهان يکپارچگي بيشتر در ميان اعضاي سازمان ملل متحد به هنگام عملي کردن تصميمات اين نهاد بين‌المللي شد.

كامرون تاكيد كرد كه مردم جهان عرب خواسته‌هاي خود براي آزادي بيشتر، دولت‌هاي مسئول‌تر و پايان دادن به فساد را تصريح كرده‌اند.

نخست وزير انگليس اظهار كرد: همچنان كه مردم شمال آفريقا و خاورميانه بر مي‌خيزند و اميدهاي خود را براي جوامع دمكراتيك‌تر و آزادتر فرياد مي‌زنند، ما فرصت و از نظر من مسووليتي داريم براي اينكه به آنها كمك كنيم.

وي اظهار كرد: اينجا در سازمان ملل، ما مسووليتي داريم تا مقابل رژيم‌هاي سركوب‌گري كه مردم خود را آزار مي‌دهند، بايستيم.

ديويد كامرون كشورهاي يمن و سوريه را مشخصا كشورهايي خواند كه نياز به تغيير دارند.

كامرون با اشاره به حكومت بشار اسد گفت: اكنون زمان آن رسيده تا اعضاي شوراي امنيت وارد عمل شوند.

نخست‌وزير انگليس تاكيد كرد كه براي مداخله در امور داخلي يك كشور خودمختار بايد احتياط كرد اما اذعان داشت كه اين موضوع نبايد بهانه‌اي براي نشان دادن بي‌تفاوتي در مقابل رژيمي باشد كه هفته به هفته، به دستگيري، ارعاب، شكنجه و كشتن مردمش مي‌پردازد كه به طور مسالمت‌آميز سعي دارند صداي خود را به گوش جهان برسانند.

كامرون هم‌چنين به حاضران در مجمع عمومي سازمان ملل گفت كه فلسطينيان حق دارند كه از كشور كارآمدي متعلق به خود برخوردار باشند و جامعه بين‌الملل بايد به آنها براي دستيابي به اين موضوع كمك كند.

با وجود آنكه انگليس در حال بررسي براي چگونگي پاسخ به طرح فلسطيني‌ها براي به رسميت شناخته شدن در سازمان ملل است، ‌اما كامرون گفت كه هيچ قطعنامه‌اي اراده سياسي لازم را براي صلح پايدار ايجاد نمي‌كند و از اسراييل و فلسطين خواست تا براي مذاكرات مستقيم به ميز مذاكره بازگردند.

ديويد كامرون پيش از سخنراني در سازمان ملل با بان‌كي‌مون، دبيركل سازمان ملل به مذاكره پرداخت


کد مطلب: 3185

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdci.vapct1azwbc2t.html?3185

تيترآنلاين
  http://titronline.ir