وسواس در هر چه باشد، براي انسان زيانبار است
1 ارديبهشت 1389 ساعت 18:20
تهيه کننده : ماندانا ملا علي
سختگيريهاي بيمورد و نابجا، ترديدها و حساسيتها، احساس ناامني كردن و آمادگي نداشتن براي گزينش شريك زندگي، همگي عواملي هستند كه ازدواج را به تأخير مياندازد
دختر فلاني باربي است، ولي آشپزي بلد نيست.
دختر آن يكي مانكن است، اما همه چيزش مصنوعي است.
دختر اين يكي دوست پسر داشته و به درد زندگي نميخورد.
دختر همسايه دست راست نامزد داشته و من يك عشق دست اول ميخواهم.
دختر همسايه دست چپ زيادي سفت و سخت راه ميرود.
دختر همسايه پشتي هميشه به آدم اخم ميكند.
دختر همكارم باباش رئيس است و ميخواهد براي من هم رئيس بازي در بيارود.
دخترهاي اين دوره و زمانه لوس و پر توقع شدهاند.
پيدا كردن مردها و زنان (البته منظورم دختران و پسران است) سن بالايي كه نميتوانند براي ازدواج تصميم بگيرند اين روزها كار آساني است. هر كدام از ما ممكن است چند نفر از آنان را بشناسيم.
اگر براي مردان مجرد سن بالا ازدواج سختگيرانه ميشود و نسبت به انتخاب زوج خود وسواس بهخرج ميدهند دختران مجرد مسن علاوه بر اين مشكل با انتخاب نشدن نيز مواجه هستند. كارشناسان معتقدند ريزبيني بينقصگرايي خسيس بودن انعطافناپذيري كنترلگر بودن ترديد ترسو بودن تلقينپذيري عدم اعتماد به نفس احساس حقارت و كمالگرايي انسان را به سمت وسواس در ازدواج سوق ميدهد.
گرچه دقت لازم در گزينش همسر مناسب و توجه به ويژگيهاي اخلاقي، رفتاري، معنوي و ظاهري او امري ضروري و سرنوشتساز است اين كار نبايد از حد متعادل و سودمند آن، خارج شود و به وسواس در انتخاب همسر مناسب بينجامد. داشتن معيارهاي دستنيافتني و ناممكن، به دنبال فرد ايدهآل يا همسري رويايي بودن، سختگيريهاي بيمورد و نابجا، ترديدها و حساسيتها، احساس ناامني كردن و آمادگي نداشتن براي گزينش شريك زندگي، همگي عواملي هستند كه ازدواج را به تأخير مياندازد. چهبسا با گذر زمان، همين باريك بينيهاي بياندازه، به شتابزدگي در امر ازدواج بينجامد.
در حالي كه شتابزدگي و دقت كافي نداشتن در انتخاب همسر نيز پشيماني و سرزنش ديگران را نيز در پي خواهد داشت. به هر حال وسواس در هر چه باشد، براي انسان زيانبار است و در انتخاب همسر، سبب ميشود كه انتخاب درست صورت نپذيرد.
کد مطلب: 210
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcgrz9x4ak9q.pra.html?210