صنايع نمي توانند به سرعت خودشان را با روشهای نوین تطبیق دهند
5 ارديبهشت 1391 ساعت 16:28
صنعتی که 30سال است با روشهای قدیمی طراحی، تدوین و تنظیم شده، نمیتواند با سرعت ظرف دو سال با روشهای نوین خودش را تطبیق دهد
عضو هیئترئیسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس تأکید کرد که وقتی قیمت تمام شده تغییر یابد، چطور میتوانیم از تولید انتظار داشته باشیم قیمتهای خود را در حدی که دولت میخواهد، پایین نگه دارد.
به گزارش فارس، علیاصغر یوسفنژاد نماینده مردم ساری و سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سهشنبه) طی سخنانی در خصوص نحوه اجرای فاز دوم قانون هدفمندسازییارانهها در صحن علنی، اظهار داشت: قانون یارانهها با نظرات دولت و مجلس که طرح بسیار مهم و کارآمد و مؤثری بود، به قانون تبدیل شد که پیامدهای بسیار مؤثری در بخشهای مختلف خواهد داشت.
وی افزود: ما تنها بخشهای درآمدی و هزینهای این قانون را در نظر گرفتهایم در حالیکه این قانون ابعاد گستردهای دارد.
یوسفنژاد همچنین گفت: قرار بود با اجرای قانون یارانهها، مصرف انرژی در کشور منطقی شده و از قاچاق کالا جلوگیری شود، مقرر بود قیمتها اصلاح شود و رقابتپذیری در کشور افزایش یابد اما در عمل به آنچه میخواستیم، نرسیدیم.
به گفته وی، مقرر بود 30درصد از درآمد حاصل از قانون یارانهها به بخش تولید وصنعت اختصاص یابد و بصورت ردیف هزینهای در نظر گرفته شود اما به این امر توجهی نشد.
این نماینده مجلس در بخش دیگری از سخنانش تصریح کرد: صنعتی که 30سال است با روشهای قدیمی طراحی، تدوین و تنظیم شده، نمیتواند با سرعت ظرف دو سال با روشهای نوین خودش را تطبیق دهد. چطور میتوانیم از تولید انتظار داشته باشیم قیمتهای خود را در حدی که دولت میخواهد، نگه دارد علیرغم آنکه قیمتهای تمام شده تغییر یابد.
یوسفنژاد در خاتمه متذکر شد: اگر بخواهیم به بخش تولید کمک کنیم، با این شیوهها و روشها نمیتوانیم به این هدف دست یابیم، با توجه به اینکه قیمت حاملهای انرژی بسیار بر بخش تولید و صنعت مؤثر است، اما بخش تولید قیمتهای خود را در حدی که دولت میخواهد، پایین نگه داشته است.
کد مطلب: 4560
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcg.39trak9nzpr4a.html?4560