روغن هل : تصفیه آب با میکروب زدای طبیعی
9 تير 1389 ساعت 14:07
افزودن روغن هل به آب، باكتريهاي آن را زدوده و آب را تصفيه ميكند. احتمال فساد ماده غذايي و رشد باكتريها و ميكروبها را كم ميكند.
تيترآنلاين - روغن هل (Cardamom oil) از انواع تركيبات مفيد براي سلامتي است و مصارف دارويي متعددي دارد.
اين روغن كه از دانه گياه استخراج ميشود و بو و طعم مطبوعي دارد در رايحه درماني براي تخفيف علائم يا درمان بيماريهايي با منشأ ميكروبي، اختلالات گوارشي مانند حالت تهوع و زخم معده بهكار رفته و تأثير شيمي درماني را تسريع ميبخشد.
از روغن هل براي درمان اسپاسمهاي عضلاني بويژه گرفتگي ماهيچههاي ريوي در بيماريهايي مانند آسم و سرفههاي شديد استفاده ميشود.
اين روغن خاصيت ضدميكروبي داشته و تحقيقات نشان ميدهد، شستوشوي مرتب دهان، مخلوط روغن هل و آبگرم، احتمال پوسيدگي دندانها را كاهش داده و بوي بددهان را از بين ميبرد و همچنين افزودن روغن هل به آب، باكتريهاي آن را زدوده و آب را تصفيه ميكند.
اضافه كردن روغن هل به موادغذايي، علاوه بر خوش طعم كردن غذا، احتمال فساد ماده غذايي و رشد باكتريها و ميكروبها را كم ميكند.
روغن هل بر عملكرد دستگاه گوارش اثر مثبت دارد و در هضم موادغذايي مؤثر است.
اين روغن با تنظيم اسيد معده و آنزيمهايي كه در هضم موادغذايي نقش دارد، از ايجاد اختلالات معده جلوگيري كرده و متابوليسم بدن را بهبود ميبخشد.
روغن هل محرك بوده و احتمال ابتلا به افسردگي را در افراد مستعد كاهش ميدهد.
طبيعت اين روغن گرم و خشك است و علاوه بر اين با افزايش حرارت بدن تعريق را زياد كرده و با تصفيه بدن درمان مناسبي براي خروج سموم و كاهش در بيماريهايي مانند سرماخوردگي محسوب ميشود.
درمان سردردهاي مزمن و اسهالهايي كه ريشه عفوني و ميكروبي نداشته باشد از ديگر خواص روغن هل محسوب ميشود.
روغن هل مدر بوده و باعث خروج مواد سمي ميشود. تصفيه كليهها، دفع كلسيمهاي مازاد و كاهش احتمال ابتلا به سنگ كليه و جلوگيري از اضافه وزن از ديگر خواص روغن هل محسوب ميشود.
از استشمام يا مصرف اين روغن در دوران بارداري و شيردهي بايد خودداري شده و مصرف آن در كودكان توصيه نميشود.
مصرف بيش از حد روغن هل، عوارض خطرناكي بر سيستم گوارشي و حرارتي بدن خواهد داشت
تهيه كننده : كتايون نصيري
کد مطلب: 516
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcfivdtaw6dy.giw.html?516