تيترآنلاين - يكي از پسران ديكتاتور ليبي كشته شد - نسخه قابل چاپ

يكي از پسران ديكتاتور ليبي كشته شد

1 فروردين 1390 ساعت 13:14

وی یک افسر پلیس است ، شایعه شده است که هدایت سرکوب معترضین در ناآرامی های اخیر بنغازی برعهده وی بوده است.


تيترآنلاين - به گزارش فارس شبكه خبري پرس‌تي‌وي گزارش داد كه "خميس قذافي " در حملات نيروهاي غربي به اين كشور كشته شد.

اين در حالي است كه نيروهاي غربي در ادامه حملات خود به مناطق مختلف ليبي مقر "معمر قذافي " ديكتاتور ليبي را در منطقه "باب العزيزيه " در شهر طرابلس پايتخت اين كشور با موشك هدف قرار دادند.

همزمان خبرگزاري فرانسه گزارش داد كه انفجارهاي قوي يك‎شنبه‎شب شهر طرابلس را لرزاند كه يكي از آنها در منطقه باب العزيزيه محل اقامت قذافي بود.

برپايه اين گزارش، ستون‌هاي دود بر فراز منطقه باب العزيزيه به آسمان برخاست و صداي شليك ضدهوايي‌ها به گوش رسيد.

در همين حال، فرماندهي نظامي آمريكا اعلام كرد كه سيستم‌هاي اصلي دفاع هوايي و پايگاههاي موشكي "سام " در نزديك شهرهاي طرابلس، مصراته و سرت هدف حمله قرار گرفته‎اند.

وزارت دفاع انگليس نيز اعلام كرد كه نيروهاي انگليسي در حمله‌اي هماهنگ عليه سيستم‌هاي دفاع هوايي ليبي شركت داشته‏اند. 

همه فرزندان قذافي

به گزارش ايرانيار به نقل از فرانس 24، معمر قذافی رهبر لیبی 2 بار ازدواج کرده و صاحب 10 فرزند است که 8 نفر از آنها فرزندان تنی او هستند و 2 تن دیگر فرزند خوانده ی وی محسوب می شوند. یکی از فرزند خوانده های قذافی به نام "حنانه " در حمله 1986 ایالات متحده به لیبی کشته شد.

محمد قذافی: بزرگترین پسر قذافی است.وی ریاست کمیته المپیک لیبی و شرکت پست و مخابرات لیبی به عهده دارد . همچنین محمد قذافی صاحب و مجری شرکت ارتباطات سیار و ماهواره ای لیبی است.

سیف الاسلام قذافی: پسر دوم قذافی که ۳۸ سال دارد و به نظر می رسد که به عنوان فرزند مدرن و متعادل تر رهبر لیبی ست. او در سال ۲۰۰۶ پس از سخنرانی علیه رژیم پدرش کشور را ترک کرد اما با تاکید بر اینکه علاقه ای به "به ارث بردن" قدرت از پدرش ندارد ، به لیبی بازگشت. سیف تحصیل کرده غرب و دارای دکتری از مدرسه اقتصاد انگلیس است. در ۲۰ فوریه به دنبال گسترش اعتراضات در لیبی ، سیف با حضور در تلویزیون دولتی قول اصلاحات در کشور را داد اما در عین حال خطر شدت گرفتن اختلافات قومی و مذهبی و جنگ داخلی در لیبی را گوشزد کرد.

عایشه قذافی: دختر قذافی که از وی به عنوان یک وکیل فرهیخته نام برده می شود. عایشه در سال ۲۰۰۴ به تیم وکلای مدافع صدام حسین ملحق شد.

هانیبال قذافی: وی سابقا در صنعت نفت لیبی مشغول به کار بود اما به تازگی با اتهامات حقوقی مواجه شده است.در سال ۲۰۰۵ وی متهم به ضرب و شتم یک دختر باردار در پاریس شد و سه سال بعد نیز به دلیل آزار و اذیت ۲ تن از خدمتکاراش در ژنو بازداشت شد. که بعد از این حادثه لیبی محصولات و کمپانی های سوئیس را تحریم کرد و دیپلمات های خود را از" برن" پایتخت این کشور فرا خواند.

خمیس قذافی: وی یک افسر پلیس است ، شایعه شده است که هدایت سرکوب معترضین در ناآرامی های اخیر بنغازی برعهده وی بوده است.

معتصم قذافی: چهارمین پسر قذافی که در حال حاضر مشاور امنیت ملی و فرمانده گردان خود در ارتش لیبی است . معتصم سال ها به اتهام توطئه برای سرنگونی حکومت پدرش در مصر بسر می برد اما نهایتا اجازه بازگشت به لیبی و به عهده گرفتن دوباره وظایف رسمی به او داده شد.

سیف العرب قذافی: اطلاعات کمی درباره سیف العرب در دسترس است، به جز در سال ۲۰۰۸ که روزنامه دیلی تلگراف گزارش داد که ماشین وی به دلیل سروصدای بالای اگزوزش توسط پلیس آلمان مصادره شده است.گمان می رود که وی در آن زمان در مونیخ در حال تحصیل بوده است.

میلاد قذافی: پسر خوانده و برادر زاده قذافی است که گفته می شود در جریان حمله امریکا به لیبی در سال۱۹۸۶ جان رهبر لیبی را از مرگ نجات داده است در این حمله قذافی دختر ۱۵ ماه خود "حنانه" را از دست داد.

سعدی قذافی : یک بازیکن سابق فوتبال که در حال حاضر رئیس فدراسیون فوتبال و همچنین یک تهیه کننده در صنعت سینما است. سعدی در زمینه های متعددی در لیبی به عنوان سرمایه گذار نقش ایفا می کند.وی با دختر یکی از فرماندهان ارتش لیبی ازدواج کرده است.


کد مطلب: 2101

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.xd0iw6dyygiaw.html?2101

تيترآنلاين
  http://titronline.ir