تيترآنلاين - سرمربی ایران مطمئن از سرنوشت و تقدیر - نسخه قابل چاپ

سرمربی ایران مطمئن از سرنوشت و تقدیر

30 دی 1389 ساعت 22:43

قطبی که از اوایل سال 2009 هدایت تيم ملي ایران را برعهده داشت و در راه رسیدن به رقابت‌های جام جهانی 2010 ناکام بود، در ادامه گفت: “جام ملتها بدون چنین دیداری اصلاً جام ملتها نیست


تيترآنلاين - افشین قطبی سرمربی تیم ملی ایران به همه اطمینان داد که در بازی روز شنبه و رویاروئی با تقدیر خود، که طی آن دو غول بزرگ فوتبال آسیا برای پنجمین دوره متوالی در مرحله یک چهارم نهائی جام ملتها با هم دیدار می‌کنند، هم بر کره جنوبی و هم احساسات و هیجان خودش غلبه کند.

به گزارش گل دات كام، قطبی پس از پیروزی قاطعانه تیمش برابر امارات متحده عربی با حساب 0-3 که منجر به صعود ایران به عنوان تنها تیم نه امتیازی دور گروهی گردید، گفت: “این وظیفه من است که با تیم ایران برابر هر حریفی که پیش رو داریم تنها به پیروزی بیندیشم.”

این مسابقه برای قطبی روبرو شدن با سرنوشت و تقدیر است؛ این مربی 46 ساله از دوران نوجوانی در ایالات متحده آمریکا زندگی کرده و دوران حرفه‌ای کار خود را به عنوان آنالیزور و دستیار گاس هیدینگ هلندی از کره جنوبی آغاز کرد و در اولین کار جدی خود همراه با تیم کره جنوبی به مقام چهارمی جام جهانی 2002 دست یافتند.

قطبی گفته بود که ترجیح می‌دهد تا در فینال با کره جنوبی دیدار کرده و به انتظار 35 ساله ایرانیها برای کسب عنوان قهرمانی آسیا خاتمه دهد. وی در ادامه گفت: “به دفعات بسیار زیاد مشاهده کرده‌ایم که مربیانی مثل من باید تیمی را در برابر تیم دیگری که قبلاً با آن کار کرده‌اند، هدایت کنند. اما خیلی راحت و صریح می‌گویم که احساسم اینست که ایران باید پیروز این دیدار باشد.”

“مهم نیست که برابر چه تیمی بازی می‌کنیم و از چه انتخاب‌هائی استفاده می‌کنیم، ما کار خود را انجام می‌دهیم و با انسجام بازی می‌کنیم و تمام بازیکنان ایرانی از چنان کیفیت بالائی برخوردارند که بتوانند ما را به اهدافمان برسانند.”

قطبی که به عنوان دستیار تا سال 2007 هم به عنوان دستیار مربیان هلندی دیک ادووکات و پیم وربیک در تیم ملی کره جنوبی فعالیت می‌کرد، اظهار داشت: “شناخت و درک بسیار بسیار عمیقی از شیوه بازی تیم کره و جنبه‌های روانشناختی آنها دارد. فکر می‌کنم این مسئله نقطه قوت و برگ برنده من باشد و ما سعی خواهیم کرد تا از این برگ برنده نهایت استفاده را برده و بازی را به سود خود به پایان برسانیم.”

قطبی در بازی برابر امارات در حالی که در دو بازی قبلی خود بر تیم‌های عراق قهرمان دوره قبل رقابتها و کره شمالی که در جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی حضور داشت غلبه کرد و صعود خود به مرحله بعد را مسجل کرده بود، چندین بازیکن ذخیره خود را در کنار برخی از مردان ثابت ترکیب تیمش مورد آزمایش قرار داد.

در این بازی آنها برای به ثمر رساندن گل اول تا دقیقه 70 بازی انتظار کشیدند تا اینکه در این لحظه آرش افشین گل نخست بازی را به سود ایران به ثمر رساند. محمد نوری در دقیقه 83 گل دوم ایران را به ثمر رساند و ولید عباس مدافع اماراتی با گل به خودی در دقایق تلف شده بازی، گل سوم ایران را ثبت و تیر خلاص را بر تیم امارات شلیک کرد.

قطبی با اشاره به پارک جی سونگ هافبک منچستریونایتد گفت: “کره جنوبی از مربی بزرگی بهره مند بوده و یکی از بهترین کاپیتان‌های ممکن را نیز در اختیار دارد. پس این بازی برای هر تیمی دشوار خواهد بود. هر دو تیم به دفعات با یکدیگر بازی کرده و رقابت دیرینه و احترام متقابل و دیرینه‌ای بین این دو کشور وجود دارد.”

از سال 1996، ایران و کره جنوبی چهار بار متوالی در رقابت‌های جام ملتهای آسیا با یکدیگر روبرو شده که تمامی این مسابقات در مرحله یک چهارم نهائی بوده و رسانه‌های کره جنوبی از این مسابقه با عنوان «نبرد مرگ و زندگی» یاد کرده‌اند.

هر دو تیم دو بازی از این چهار رقابت را پیروز شده و دو بازی را واگذار کرده‌اند که در آخرین دوره پس از تساوی بدون گل در 120 دقیقه وقت‌های معمول و اضافه بازی، تیم کره در ضربات پنالتی موفق شد با نتیجه 2-4 ایران را شکست دهد.

قطبی که از اوایل سال 2009 هدایت تيم ملي ایران را برعهده داشت و در راه رسیدن به رقابت‌های جام جهانی 2010 ناکام بود، در ادامه گفت: “جام ملتها بدون چنین دیداری اصلاً جام ملتها نیست. من انتظار یک بازی شگفت انگیز را دارم و امیدوارم تمام کشورهای جهان هم یکی از هیجان انگیزترین مسابقات فوتبال در قاره آسیا را به تماشا نشسته و از آن لذت ببرند.

و قطبی سخت به دنبال کسب عنوان قهرمانی جام ملتهاست.

قطبی درباره روز پایانی رقابتهای جام ملتها می‌گوید: “بر این باورم که می‌توانیم در روز 29 ژانویه سرافزار باشیم و به عنوان قهرمانی دست یابیم.” او تأکید کرد که از همان روز اول علیرغم بدبینی و تردید رسانه‌ها در ایران، به پیروزی تیمش ایمان داشته و بارها آن را تکرار کرده است.

“اما شاید 29 ژانويه شما بیش از من به چنین احساس و باوری دست پیدا کنید.”


کد مطلب: 1742

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.jdyiw6de0giaw.html?1742

تيترآنلاين
  http://titronline.ir