تيترآنلاين - چگونه سالانه 5 ميليون گردشگر براي فسق و فجور به خارج اعزام مي شود؟! - نسخه قابل چاپ

چگونه سالانه 5 ميليون گردشگر براي فسق و فجور به خارج اعزام مي شود؟!

موج , 3 مرداد 1391 ساعت 11:30

عضو انجمن صنفي آژانس هاي تهران گفت در شرايطي که 2.5 ميليون گردشگر مذهبي اعزام مي کنيم و بقيه دانشجو و تاجر و ... هستند، چگونه سالانه 5 ميليون گردشگر براي فسق و فجور به خارج اعزام مي شود


عضو انجمن صنفي آژانس هاي تهران گفت: دنياي امروز توريسم عمومي ندارد و بايد به توريسم تخصصي بيشتر توجه کنيم. 
علي اکبر غمخوار عضو انجمن صنفي آژانس هاي تهران در مراسم رونمايي از سامانه صدور مجوز بند ب با بيان اين مطلب اظهار داشت: اين روزها شاهد اخبار و گزارش هايي در رسانه ها هستيم که صنعت گردشگري را شکننده تر مي کند. 
وي افزود: بر اساس اين اخبار، اعلام شده که دفاتر مسافرتي سالانه 5 ميليون گردشگر را براي فسق و فجور به خارج اعزام کرده و سالانه 5 ميليارد تومان هزينه براي کشور ايجاد مي کنند.
غمخوار گفت: افتخار ما اين است که سالانه يک ميليون عمره گذار و 1.5 ميليون نفر را براي زيارت خانه خدا به عتبات عاليات اعزام مي کنيم و قبلا که مسيرهاي سوريه باز بود گردشگران از اماکن متبرکه اين کشور نيز بازديد مي کردند. وي با اشاره به اينکه کل افراد خارج شده از کشور حدود 5 ميليون و 400 هزار نفر است، ادامه داد: در ميان اين افراد تاجر، بازرگان، پيله وران مرزي و ... نيز به چشم مي خورند.
عضو انجمن صنفي آژانس هاي تهران بيان داشت: در شرايطي که 2.5 ميليون گردشگر مذهبي اعزام مي کنيم و بقيه دانشجو و تاجر و ... هستند، چگونه سالانه 5 ميليون گردشگر براي فسق و فجور به خارج اعزام مي شود.
وي اضافه کرد: گفته مي شود سه هزار دفتر گردشگري در ايران وجود دارد که به اعتقاد آنها اين رقم زياد است.
غمخوار تصريح کرد: اگر 5.5 ميليون گردشگر را با 7.5 ميليون گردشگري که هدفگذاري شده جمع کنيم در مجموع بايد 13 ميليون گردشگر به کشور وارد شود که براي تحقق اين امر به حدود شش هزار و 500 دفتر خدمات مسافرتي نياز داريم.
وي ادامه داد: چون توازني بين ورود و خروج گردشگران به ايران وجود ندارد، در برخي جاها با مشکل مواجه هستيم که با راه اندازي سامانه الکترونيکي اين مسئله قابل حل است.
عضو انجمن صنفي آژانس هاي تهران سرمايه مورد نياز براي ايجاد اشتغال در صنعت گردشگري را با ساير بخش هاي صنعتي مقايسه کرد و گفت: با 1.5-1 ميليون تومان سرمايه و برگزاري يک دوره آموزشي کوتاه مدت مي توان در بخش گردشگري شغل ايجاد کرد.
وي حاشيه سود در صنعت گردشگري را در صورت تحقق ورود 7.5 ميليون گردشگر به کشور، مناسب توصيف کرد.
غمخوار توريسم مذهبي را يکي از شيوه هاي گردشگري رايج دنيا اعلام کرد و افزود: ايران به برکت وجود امام رضا (ع) و شاه چراغ مي تواند قطب گردشگري مذهبي جهان تشيع باشد.
وي ادامه داد: امکاناتي براي توريسم مذهبي زرتشتيان و مسيحيان در ايران وجود دارد اما دستيابي به اهداف در بخش هاي مختلف بدون تربيت نيروي انساني امکان پذير نخواهد بود.
عضو انجمن صنفي آژانس هاي مسافرتي با اشاره به درآمد کشورهايي نظير تايلند و مالزي در بخش گردشگري سلامت، گفت: ايران پزشکان متخصص زيادي دارد و مي تواند در اين زمينه گردشگر جذب کند.
وي اضافه کرد: گردشگري سلامت عليرغم امکانات ايران در اين زمينه مغفول مانده است.
غمخوار با تاکيد بر تربيت نيروي انساني متخصص، افتتاح شبکه گردشگري در عيد فطر به کمک صدا و سيما را گام موثري در راه ايجاد تحول در بخش گردشگري دانست.
وي در انتهاي سخنان خود بر ايجاد يک اتحاديه يا کارگروه براي صدور مجوز آژانس هاي مسافرتي و ايجاد وحدت رويه در اين بخش تاکيد کرد و گفت: با يکپارچه سازي مرجع صدور مجوز امکان برخورد با تخلفات نيز فراهم خواهد شد.


کد مطلب: 4983

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.cdjiw6d1mgiaw.html?4983

تيترآنلاين
  http://titronline.ir