تيترآنلاين - بیکاری89درصد مردانی که با دختران مسن ازدواج می‌کنند - نسخه قابل چاپ

بیکاری89درصد مردانی که با دختران مسن ازدواج می‌کنند

23 تير 1392 ساعت 5:30

دخترانی که از سنین متعارف ازدواج عبور کرده اند به خاطر اینکه از انگ ترشیده شدن و پیردختر ماندن فرار کنند متاسفانه به اینگونه ازدواج ها تن می دهند


یک آسیب شناس درخصوص رشد ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خود گفت: 80 درصد ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خودشان به دلیل نیاز اقتصادی است. 
دکتر مجید ابهری در گفت و گو با پانا، با اشاره به روند رو به رشد ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خود اظهار داشت: با توجه به افزایش آمار ازدواج پسران با دختران بزرگتر از خود باید گفت که از نگاه رفتار زناشویی اگر این اختلاف حداکثر 3 سال باشد مشکلی ندارد، اما اگر بیش از 3 سال باشد، این گونه ازدواج ها قطعا منجر به طلاق خواهد شد.
این آسیب شناس اجتماعی افزود: دلیل اینکه بیشتر این نوع ازدواج ها منجر به طلاق می شود، این است که زنان به علت زایمان و اینکه زودتر از مردان آثار پیری را در چهره خود نمایان می کنند، در زندگی دچار مشکل خواهند شد و در نهایت آثار طلاق نمود می کند. 

وی ادامه داد: در یک پژوهش میدانی بین 1740 نفر از زوجینی که ازدواج با اختلاف سن داشتند نتایجی بدست آمده است به طوری که از نگاه رفتارشناسی کمبود محبت مادر به ویژه در خانواده هایی که مادر شاغل است یا به هر دلیل از فرزندان جدا شده وجود دارد و فرزندان با خلأ عاطفی رشد می کنند و همسر بزرگتر از خود را در قالب عاطفه مادری نیز قلمداد می کنند.
ابهری ادامه داد: از جنبه دیگر پسرانی که در خانواده زن سالار و تحت سلطه مادر بوده اند فرمانبری از زنان را نوعی هنجار نهادینه شده تلقی می کنند. با توجه به هر حالتی که گفته شد کاستی های عاطفی محرک اصلی این دو گروه است. 

89 درصد مردانی که با دختران بزرگتر ازدواج می کنند، فاقد شغل و درآمد هستند
این آسیب شناس اجتماعی تصریح کرد: از آنجا که بسیاری از دختران دارای تحصیلات عالیه بوده و در حال حاضر دارای درآمد هستند 89 درصد از اینگونه مردان فاقد شغل و درآمد بوده و صرفا جهت بهره برداری مالی چنین اقدامی می کنند و در پاره ای از موارد با پول همسران خود به هوسرانی می پردازند.
وی خاطرنشان کرد: دخترانی که از سنین متعارف ازدواج عبور کرده اند به خاطر اینکه از انگ ترشیده شدن و پیردختر ماندن فرار کنند متاسفانه به اینگونه ازدواج ها تن می دهند و در پاره ای از موارد نیاز آن ها فقط مهر ازدواج یا طلاق در شناسنامه است. 

اکثر این ازدواج ها به طلاق منجر می شود
ابهری در پایان تصریح کرد: در خاتمه باید گفته شود در اکثریت موارد اینگونه ازدواج ها منجر به طلاق می شوند و نتیجه ای جز ناکامی و شکست به دنبال ندارند.
همچنین علی‌اکبر محزون - مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال، در گزارشی اعلام کرده که در 10.7 درصد ازدواج‌هایی که در سال گذشته در کشور ثبت شده، سن زوجه بیشتر از زوج است.
طبق گفته محزون؛ از 831 هزار و 670 ازدواجی که سال گذشته در کل کشور ثبت شده در 88 هزار و 631 مورد سن زوجه بیش از زوج است که بیشتر این افراد با جمعیت 74 هزار و 893 مورد، فاصله سنی یک تا پنج ساله دارند و شامل 9 درصد از کل ازدواج‌های کشور می‌شود. 

بر این اساس، در 11 هزار و 120 مورد از ازدواج های ثبت شده در سال گذشته سن زوجه بین 6 تا 10 سال بیشتر از زوج بوده و در 1893 مورد نیز فاصله سنی زوجه 11 تا 15 سال بالاتر بوده است. سال گذشته در 441 ازدواج ثبت شده در کشور زوجه 16 تا 20 سال و در 284 مورد نیز بیش از 20 سال بزرگتر از زوج بوده است.
به گفته مدیرکل آمار و اطلاعات جمعیتی سازمان ثبت احوال، در سال 91 از 143 هزار و 790 طلاقی که در کشور ثبت شده، 106 مورد مربوط به ازدواج‌هایی بوده است که در آن‌ها سن زوجه از زوج بیشتر است.


کد مطلب: 5928

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcf.0dtiw6d1cgiaw.html?5928

تيترآنلاين
  http://titronline.ir