اينترنت را چه به اين حرفها؟
20 خرداد 1389 ساعت 12:06
نويسنده : حسن احمدي فر
حالا ديگر مي فهميم چرا ايران از لحاظ سرعت اينترنت در دنيا رتبه 186 را دارد؛ يعني اگر دو تا لنگر ديگر بگيرد به کابل، يا کاربران محترم، چند تا سايت خارجي ديگر را هم سر بزنند، در رشته سرعت اينترنت، از آخر اول مي شويم.
مديرعامل شرکت مخابرات ايران، مراجعه کاربران به سايتهاي خارجي براي دريافت اطلاعات را موجب کاهش سرعت اينترنت در کشور عنوان کرد. خبرگزاري مهر
برخورد «لنگر کشتي ها با کابل هاي فيبر نوري» کم بود که مراجعه زياد کاربران به سايتهاي خارجي هم به آن اضافه شد و اينترنت پر سرعت ما را، که کم مانده بود از زور پرسرعتي، ياتاقان بسوزاند، از رمق انداخت.
حالا ديگر مي فهميم چرا ايران از لحاظ سرعت اينترنت در دنيا رتبه 186 را دارد؛ يعني اگر دو تا لنگر ديگر بگيرد به کابل، يا کاربران محترم، چند تا سايت خارجي ديگر را هم سر بزنند، در رشته سرعت اينترنت، از آخر اول مي شويم.
خب... از آنجا که مسؤولان محترم، همواره پس از ريشه يابي مشکل، بدون فوت وقت درصدد رفع آن برمي آيند، ما هم که قسم خورده ايم به رفع تمامي مشکلات کمک کنيم، چند پيشنهاد خود را به شرح زير اعلام مي کنيم:
اينترنت را چه به اين حرفها؟
اصلاً چه معني دارد کاربر ايراني به يک سايت خارجي سر بزند؟ مگر اينترنت درست شده که شما در خانه (و محل کار) بنشيني و به يک سايت خارجي در آن سر دنيا وصل بشوي؟ مگر اينترنت آمده که ارتباطات را تسهيل کند؟ ارتباطات مني چند؟ اينترنت را چه به اين حرفها؟
کامپيوتر که براي اين کارها نيست. کامپيوتر آمده تا بتوانيم «آواتار» را با کيفيت بهتري تماشا کنيم. کامپيوتر آمده که ديگر لازم نباشد ضبط صوت داشته باشيم. کامپيوتر آمده تا بچه ها، بازي نصب کنند و حالش را ببرند. کامپيوتر آمده...(دوستان آمده اند مي گويند، از اول متن هرچه «کامپيوتر» گفته ام غلط است و بايد بگويم «رايانه» که ببخشيد)
... بر اين اساس پيشنهاد مي شود پيش از همه، همين سايتهاي ياهو و گوگل را فيلتر کنند که ما هر چي مي کشيم از همين گاگول...ببخشيد گوگل است. اين طوري مردم به جاي ايميل کردن، مي توانند به هم نامه بنويسند، هم در اين وانفساي هدفمندي يارانه ها، درآمد دولت بيشتر مي شود، هم سرعت اينترنت. مي گوييد نه امتحان کنيد.
خريد کابل هاي ضد لنگر
اصلاً براي رفع مشکل سرعت اينترنت بايد بگرديم و کابل هاي ضد لنگر پيدا کنيم. از آنجا که کشور دوست و برادر چين، همه چيز توليد مي کند، شايد کابل ضدلنگر هم توليد کرده باشد. مسؤولان محترم هم مي توانند پس از چند سفر کاري به دور دنيا بالاخره، اين کابل ها را از چين خريداري کنند.
توليد کابل هاي ضد لنگر
اگر نتوانستيم کابلهاي مورد نظر خود را از کشور دوست و برادر چين خريداري کنيم، اصلاً نگران نشويد، مي توانيم از ديگر کشور دوست و برادر روسيه محترم تقاضا کنيم بيايد و يک کارخانه توليد کابل ضد لنگر در ايران- ترجيحاً حوالي بوشهر- براي ما احداث کند. از آن طرف ما هم مي توانيم بگرديم ببينيم هنوز پلنگي، ببري، آهويي چيزي در ايران مانده بدهيم به آنها.
سر دم لنگرها را بچينيم
کشتي ها چيز اضافه اي را دنبال خودشان مي کشند به نام لنگر که گاه و بي گاه مي گيرد به سيم اينترنت و سيم پاره مي شود. اصلاً اين مشکل را بايد اساسي رفع کرد. کاري ندارد که. همان اول آبهاي بين المللي مي ايستيم و هر کشتي که خواست وارد بشود، درازي لنگرش را اندازه مي گيريم. اگر لنگرش بيش از حد تعريف شده در ايزوي مربوطه، بلند بود، اضافي اش را قطع مي کنيم مي گذاريم کف دست کاپيتانش. اين طوري لنگرها عمراً بتوانند براي جلبکها هم مزاحمت ايجاد کنند چه برسد به اينکه بزنند سيم اينترنت را پاره کنند.
کد مطلب: 407
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcebf8eijh87.9bj.html?407