25 درصد بارداريها در كشور ناخواسته است
30 آبان 1389 ساعت 13:38
10 روش جلوگيري از بارداري در دنيا وجود دارد، تمام اين روشها در مراكز بهداشتي و درماني ايران ارائه ميشود و افراد ميتوانند از هر يك از روشهاي مورد نظر استفاده كنند
تيترآنلاين - محمد اسماعيل مطلق امروز در حاشيه همايش بهداشت باروري جوانان گفت حدود 25 درصد بارداريها در زوجهاي جوان به صورت ناخواسته است كه وزارت بهداشت با اجراي برنامههايي مختلف درصدد كاهش اين آمار است.
وي اضافه كرد: در سال جاري 30 هزار دانشجوي ورودي جديد دانشگاههاي علوم پزشكي تحت معاينه قرار ميگيرند. برنامهريزيهاي لازم براي ارائه مشاورههاي قبل از ازدواج به صورت رايگان در در منازل به مدت 3 ماه صورت گرفته است و هدف اصلي از اين برنامهريزيها آموزش زوج ها براي آمادگي آنها براي بچه دار شدن به صورت مسئولانه، آگاهانه و داوطلبانه است.
مدير كل سلامت جمعيت خانواده و مدارس وزارت بهداشت افزود: 10 روش جلوگيري از بارداري در دنيا وجود دارد، تمام اين روشها در مراكز بهداشتي و درماني ايران ارائه ميشود و افراد ميتوانند از هر يك از روشهاي مورد نظر استفاده كنند كه البته تمام اين روشها به صورت رايگان ارائه ميشود.
وي افزود: حذف برخي از آزمايشات قبل از ازدواج و اضافه كردن آزمايشات ديگر در دستور كار وزارت بهداشت قرار دارد، در حال حاضر برنامهريزي براي اضافه كردن آزمايش ايدز و آزمايش مواد مخدر به آزمايشات پيش از ازدواج هستيم، البته اين امر هنوز قطعي نيست. همچنين نظر وزارت بهداشت اين است كه آزمايش VDRL (آزمايش سفليس) از آزمايشهاي قبل از ازدواج حذف شود؛ چرا كه موارد ابتلا به اين بيماري بسيار اندك شده است.
مطلق اضافه كرد: ارائه كلاسهاي آموزشي قبل از ازدواج به صورت 16 ساعته مورد نظر وزارت بهداشت است و اين امر به دولت نيز اعلام شده ولي در حال حاضر اين كلاسها به صورت نيم ساعته ارائه ميشود كه اقدامات لازم براي افزايش آن تا دو ساعت انجام گرفته است.
به گزارش فارس،مدير كل سلامت جمعيت خانواده و مدارس وزارت بهداشت گفت: ايجاد جايگاهي در مراكز بهداشتي و درماني به عنوان مشاوره قبل از ازدواج از ديگر برنامههاي وزارت بهداشت است كه در صورت تصميم معاونت نيروي انساني رئيس جمهور، ماماها و مشاوراني به صورت دراز مدت در اين مراكز به بررسي مسائل و مشكلات و بازگو كردن اطلاعات در زمينه ازدواج خواهند پرداخت.
کد مطلب: 1336
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdce.x8zbjh8xp9bij.html?1336