عوارض رعايت نکردن اصول علمي در ساخت عينک هاي طبي
20 فروردين 1390 ساعت 14:41
انحراف چشم ، تشدید تنبلی چشم و درمان نکردن آن ، کاهش بینایی ، سوزش ، خارش ، آب ریزش و سردردهای مزمن از مهمترین عوارض ساخت غلط و خارج از اصول علمی عینک های طبی است.
تيترآنلاين - انحراف چشم ، تشدید تنبلی چشم و درمان نکردن آن ، کاهش بینایی ، سوزش ، خارش ، آب ریزش و سردردهای مزمن از مهمترین عوارض ساخت غلط و خارج از اصول علمی عینک های طبی است.
دکتر محمد رضا زرین، دبیر چهاردهمین کنگره سراسری اپتومتری ایران که از 18 تا 20 خرداد برگزار می شود با بیان خبر فوق اظهارداشت: یکی از مهمترین محورهای مورد بحث در کنگره امسال اپتومتری، عوارض ناشی از رعایت نکردن اصول و موازین علمی در ساخت عینک های طبی و لنزهای تماسی است که می تواند منجر به مشکلات بینایی و عوارض بالینی جبران ناپذیری شود.
وی سردردهای دائم و مزمن ، اشک ریزش و قرمزی چشم و در حالت های شدید تهوع و استفراغ و تحمل نکردن و کاهش قابلیت های فردی و شغلی افراد را از جمله دیگر عوارض شایع در ساخت اشتباه عینک های طبی عنوان و تأکید کرد: ساخت عینک های طبی باید براساس موازین علمی و تحت نظر متخصصین اپتومتری و عینک سازان مجاز انجام گیرد چرا که اپتومتریست ها و عینک سازان مجاز که واجد صلاحیت فنی از طرف وزارت بهداشت و آموزش پزشکی بوده و دوره های آموزشی علمی و عملی را در دانشگاهها و محیط های حرفه ای گذرانده اند صلاحیت ساخت ، تجویز و ارائه عینک های طبی را دارند.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران ، تجویز عینک های طبی مناسب برای کودکانی که دچار تنبلی چشم ، شدند را بسیار حائز اهمیت عنوان کرد و افزود: در صورتی که درمان تنبلی چشم که هسته اصلی آنرا ساخت و تجویز عینک مناسب تشکیل می دهد با موازین علمی تطابق نداشته باشد به طور کلی مراحل درمان تنبلی چشم اطفال با اختلال روبرو می شود و درمان به تعویق افتاده و در برخی موارد بسیار سخت و حتی غیر ممکن می شود.
جدیدترین دستاوردها در زمینه ساخت ، ارائه و تجویز عینک های طبی و آفتابی و کانتکت لنز ، درمان تنبلی چشم و بحث کم بینایی در چهاردهمین کنگره سراسری اپتومتری ایران از 18 تا 20 خرداد در سالن همایش های رازی تهران برگزار می شود.
کد مطلب: 2209
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdce.78wbjh8wo9bij.html?2209