تيترآنلاين - قذافي: جوانان به سرم (به جانم) قسم مي‌خورند! - نسخه قابل چاپ

قذافي: جوانان به سرم (به جانم) قسم مي‌خورند!

12 اسفند 1389 ساعت 21:47

وي گفت : قذافي هرگز ليبي را ترك نخواهد كرد حتي اگر همه ليبيايي‌ها كشور را ترك كنند.
بعد از خروج تونسي‌ها و مصري‌ها از ليبي در ليبي هيچ بيكاري باقي نخواهد ماند


تيترآنلاين - قذافي كه در جشن موسوم به "اعلام تاسيس قدرت مردم " در ميان كمتر از صد نفر از نظاميان و نزديكان خود در يك سالن سربسته در طرابلس سخن مي‌گفت و افراد حاضر را "جماهير " به معني آحاد مردم خطاب مي‌كرد، وي با تهديد مردم ليبي، آنان را شورشي خواند و بيان با اينكه "نبايد اجازه داد كشور بدين شكل باقي بماند... تا آخرين مرد و زن از ليبي دفاع مي‌كنيم "، 

درباره دخالت نظامي آمريكا و غرب در اين كشور هشدار داد و تصريح كرد: اگر آمريكا يا ناتو وارد [ليبي] شوند، هزاران نفر كشته خواهند شد. آنان بايد بدانند كه وارد جهنم و دريايي از خون خواهند شد.

وي در ادامه با اشاره به خواسته مردم كشور خود و سران كشورهاي ديگر با تاكيد بر ماندن خود در ليبي گفت: قذافي هرگز ليبي را ترك نخواهد كرد حتي اگر همه ليبيايي‌ها كشور را ترك كنند.

قذافي در ادامه با استفاده از ادبيات نامناسب، سران كشورهاي مختلف را كه خواستار رفتن او [از ليبي يا قدرت] شدند، «پست و بي‌شعور» خطاب كرد و افزود: شما خواهيد رفت در حالي كه قذافي در سرزمين اجداد باقي مانده است.

رئيس جمهوري ليبي كه مردم ليبي وي را ديكتاتور اين كشور مي‌خوانند افزود: من به همراه تني چند از افسران از همان اوائل انقلاب ليبي، قدرت را به مردم تفويض كرده‌ايم و ما هيچ نقشي در قدرت نداشتيم.

وي افزود: نه در قدرت سياسي و نه در قدرت اداري. اصلا هيچ ارتباطي با قدرت نداشته‌ايم. ما فقط انقلاب كرديم تا سرزمين ليبي كه در آن زمان سرتاسر آن تحت اشغال نيروهاي آمريكا و انگليس و ايتاليا بود را آزاد كنيم و با آزادسازي نفت و خاك آنها را به دست مردم سپرديم... نظام ليبي نظام قدرت مردم است كه از طريق كنگره‌هاي مردمي اداره مي‌شود.

وي در بخش ديگري از ادعاهاي خود با اشاره به نامگذاري انقلاب و كشور ليبي به "جماهير ليبي "، نظام اين كشور را نقطه عطف و غايت مبارزات مردمي براي دستيابي به دموكراسي حقيقي خواند و افزود: مردم در اين نظام بدون نمايندگي و بدون هيچ گونه واسطه و ميانجي و بدون انتخابات، رئيس جمهور و بدون كابينه از دموكراسي بهره مي‌برند... كه مردم ليبي از آن برخوردارند.

در ميان هر چند جمله قذافي عده‌اي متشكل از حدود 10 زن و مرد كه گويا ماموريت گرم كردن مجلس را برعهده داشتند با سر دادن شعار از قذافي تمجيد مي‌كردند و قذافي نيز فرصت كافي براي اجراي ماموريت به آنها مي‌داد.

قذافي بعد از شعار تني چند از حاضران كه "الله، معمر و ليبي و ديگر هيچ " سر مي‌دادند، گفت: من براي اولين بار اين شعار ملت را مي‌شنوم و جهان هم براي اولين بار اين شعارها را مي‌شنود. 

وي با به تمسخر گرفتن تظاهرات اعتراض‌آميز مردمي كه همه روزه در همه جاي اين كشور بحران‌زده سرنگوني رژيمش را فرياد مي‌زند گفت: اين روزها بر زبان‌ها جاري شدن نام خودم شخصا در خارج را مي‌شنوم. ما خنديديم و تعجب كرديم. به شما چه ربطي دارد. من انقلاب كردم در سال 1977 و قدرت را به دست مردم سپردم و در خانه استراحت كردم و از آن زمان به بعد همه امور به دست مردم سپرده شد. در اين مدت من تنها يك نماد و مرجعي بوده‌ام كه در صورت لزوم مردم را در اداره كشور كمك مي‌كردم.

قذافي درباره حضورش در كنگره‌ها گفت: ‌وقتي در كنگره‌ها شركت مي‌كنم بنا به دعوت شركت مي‌كنم.

قذافي با غيرقابل‌قبول خواندن هرگونه دخالتي در كشورش گفت: هر كسي بخواهد مي‌تواند به من حمله كند و اعتراض كند زيرا نه سمتي دارم كه از آن استعفا بدهم، نه نخست وزيرم، نه رئيس جمهور.

وي تظاهرات جاري در ليبي را چالشي از سوي كشورهاي خارجي دانست و با بيان اينكه "به من مي‌گويند كه رسانه‌هاي خارجي و استعماري بر روي شما تمركز كرده‌اند "،‌ افزود: من از ديدن تظاهرات حمايتي از رهبر ليبي در همه جاي اين كشور شگفت زده شدم... ميليون‌ها تن از مردم ليبي شعارهايي در حمايت از رهبر سر دادند.

قذافي با شنيدن شعارهاي برخي از حاضران كه شعار "الله، معمر و ليبي و ديگر هيچ " گفت: اين شعارها را مردم ليبي تاليف كرده كه من نشنيده‌ام زيرا شبكه‌هاي تلويزيوني را مشاهده نمي‌كنم... چون مي‌دانيم كه اين شبكه‌ها فقط فتنه برمي‌انگيزانند و راهي براي پر كردن 24 ساعت شبانه روز هستند.

وي علت تحركات اخير را ناشي از حسادت برخي‌ها دانست و افزود: بعضي‌ها مي‌گويند چگونه است كه قذافي ايتاليا را به سر فرود آوردن و عذرخواهي در مقابل ملت ليبي واداشت... و به اشتباه بودن حمله به ليبي اعتراف كردند و براي مدت 20 سال به ليبي غرامت پرداخت مي‌كنند. اين يك موضوع تاريخي است يك موضوع خطرناك است.

معمر قذافي در سي و چهارمين سالروز آنچه كه برپايي قدرت مردم مي‌نامد سخنراني مي‌كرد، با بيان اينكه حوادث اخير در ليبي با نفوذ تدريجي عناصري از القاعده به اين كشور صورت گرفت، كشتن معترضان را كه از آنها به نيروهاي مسلح القاعده ياد ميكند، مباح دانست و افزود: برخي از نيروهاي القاعده از خارج وارد اين كشور شده و برخي ديگر از ميان مردم ليبي هستند.

وي قطعنامه شوراي امنيت را قطعنامه‌اي كه بر اساس اخبار دروغين رسانه‌ها صادر شده خواند و افزود: شوراي امنيت چگونه مي‌تواند قطعنامه‌هايي تنها بر اساس گزارشات دورغين خبرگزاريها صادر كند. از سازمان ملل مي‌خواهم كميته‌اي را براي تحقيق و تفحص در حوادث ليبي ارسال كند.

به گزارش فارس، وي با انكار تظاهرات اعتراض آميز عليه خود، حوادث جاري در ليبي را در راستاي مخالفت مردم با ورود عناصر تروريستي القاعده به كشورشان دانست كه به شيوه زرقاوي به سر بريدن مردم مبادرت مي‌كردند.

بخش‌هاي ديگري از سخنراني قذافي به صورت كوتاه ذكر مي‌شود:

قــذافــــي: 

- مردم حاضرند براي رهبر ليبي جان بدهند.

- هنگام بحث با انسان‌هاي با فرهنگ احساس سيراب شدن به من دست مي‌دهد.

- جوانان به سرم (به جانم) قسم مي‌خورند.

- كشورهاي عربي از ما بدشان مي‌آيد و به ما حسادت مي‌كنند.

- ملت ليبي بعد از بمباران شدن خانه‌ام، منازلي در همه جاي ليبي به من داد.

- غير ممكن است كه شخصي از معمر قذافي بدش بيايد.

- بعد از خروج تونسي‌ها و مصري‌ها از ليبي در ليبي هيچ بيكاري باقي نخواهد ماند.

- كشورهاي دوست در شوراي امنيت به ما گفتند كه اين خود نماينده ما بوده است كه خواهان صدور قطعنامه عليه ليبي شده است.

- سياست مال مردم است و جنگ قدرت دركار نيست.

- هيچ زنداني سياسي در زندان وجود ندارند.

- هيچ تظاهراتي عليه نظام در شرق ليبي انجام نشده است.

- رسانه ها و دخالت خارجي وضع ليبي را بحراني تر مي كنند.


کد مطلب: 2000

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcd.z0x2yt0zza26y.html?2000

تيترآنلاين
  http://titronline.ir