تيترآنلاين - اقدامات براي كاهش قيمت دلار فقط در حرف و مصاحبه خلاصه می شود - نسخه قابل چاپ

اقدامات براي كاهش قيمت دلار فقط در حرف و مصاحبه خلاصه می شود

اخبار بانك , 18 اسفند 1390 ساعت 10:13

به نظر می رسد دولت قصد دارد اقداماتی را برای کاهش قیمت دلار انجام بدهد، اما ظاهرا اقدامات فقط در حرف و مصاحبه خلاصه می شود و در این میدان گرانی، از عمل خبری نیست


با اوج گرفتن دوباره قیمت دلار در بازار آزاد ،تنها اقدام دولت انجام چند مصاحبه و اعلام چند خبر بود که توانست تاثیراتی مقطعی در بازار ایجاد کند.

با فاصله گرفتن از روزهای اوج مصاحبه های مسوولان دولتی، قیمت دلار دوباره در بازار اوج گرفته و شرایط یک ماه پیش را تجربه می کند، شرایطی که دلال ها در میدان فردوسی و سبزه میدان تهران، دلار را با همان قیمت ۱۹۰۰ تومان خرید و فروش می کنند.

در روزهای اوج قیمت، پلیس دلال ها را دستگیر کرد و بانک مرکزی به صرافی ها هشدار داد که در صورت عدم خرید و فروش ارز با قیمت مصوب، آن ها را تعطیل خواهد کرد. با این وجود امروز هم صراف ها با قیمت های کاذب دلار خرید و فروش می کنند و هم دلال ها دوباره به بازار برگشته اند.

در این میان تنها اقدام بانک مرکزی برای کنترل بازار دلار، به ضرر مسافران بود، چون هم ارز مسافرتی آنها کاهش یافت و هم زحمت بیشتری برای دریافت همان ارز بر دوششان گذاشته شد، چون ارز مسافرتی فقط در فردوگاه قابل ارائه است.

به جز این، بانک مرکزی اقدام دیگری برای کنترل بازار ارز نداشت. حتی قیمت بسیاری از کالاهای وارداتی از جمله گوشی موبایل، رایانه و لوازم جانبی آن و لوازم خانگی، به سرعت رو به افزایش گذاشت، بدون این که اقدامی برای مبارزه با آن از سوی دولت انجام شود.

در حالی که دلار، روزهای اوج خود را دوباره بازیافته، معاون اول رییس جمهور هفته گذشته با اعلام این که "بمب ارزی دولت در راه است" از اقدام جدید دولت برای شکستن قیمت ها در بازار ارز خبر داد.

در هفته گذشته، پورتال ارزی دولت رونمایی شد و برخی بر این عقیده بودند که این همان بمب ارزی است، اما یکی از مدیران بانک مرکزی این موضوع را تکذیب کرد!

با این که به نظر می رسد دولت قصد دارد اقداماتی را برای کاهش قیمت دلار انجام بدهد، اما ظاهرا اقدامات فقط در حرف و مصاحبه خلاصه می شود و در این میدان گرانی، از عمل خبری نیست.

اما یک اظهار نظر دیگر معاون اول رییس جمهور بر این فرضیه دامن زد که ظاهرا حساب و کتاب بازار از دست دولت خارج شده است. این که رحیمی گفت وزیر بازرگانی هر شب برای موضوع گرانی در بازار گریه می کند!


این در واقع مهر تاییدی بود بر این که دولت در نوسان های بازار برنامه خاصی ندارد و از شناسایی مافیایی که همیشه از آن خبر داده ، هیچ نشانی در دسترس نیست .

مافیایی که یک روز در بازار مسکن خانه می کند، یک روز در بازار سکه و ارز و معلوم نیست فردا از کجا سر در خواهد آورد.


کد مطلب: 4287

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcc.4q0a2bqimla82.html?4287

تيترآنلاين
  http://titronline.ir