تيترآنلاين - چرا مدیران ایرانی خودكشی نمی‏كنند؟! - نسخه قابل چاپ

چرا مدیران ایرانی خودكشی نمی‏كنند؟!

16 آذر 1389 ساعت 14:48

دایی هم حرف اشتباهی نزده بود و تنها یادآور شده بود: "مدیران ناكام در ژاپن هاراكیری می‌كنند، در ایران می‌خندند" و در واقع می‏شود گفت او یك پشنهاد شرافتمندانه ...


تيترآنلاين - فوتبال ایران بدترین روزهای تاریخش را سپری می‏كند اما آنچه قرار نیست در این اوضاع به وقوع بپیوندد، تغییر است و انگار سرنوشتی جز نابودی فوتبال ایران توسط اشخاصی كه خودشان را به صندلی های فدراسیون فوتبال كشورمان دوخته اند، وجود ندارد.

آينده نيوز در بخشهايي از مقاله خود ضمن اشاره به لیستی كوتاه از تخلفات، اشتباهات و انواع و اقسام رفتارها و تصمیم گیری‏هایی كه مجموعه فدراسیون فوتبال كشور را منحرف كرده و جدا از ناكامی ها، به فوتبال ایران ضربه های سختی وارد كرده است، در انتها نوشته :

با توجه به آنكه در ایران گروهی از مدیران و به خصوص مدیران فدراسیون فوتبال با خنده و خونسردی، بزرگ ترین و تلخ ترین اتفاقات كه برخی از آنها ذكر شد را می‏بینند و در قبالش اقداماتی از خود بروز نمی‏دهند كه نشانه شرمندگی شان باشند، به سرنوشت برخی مدیران ناكام یا بی كفایت و فاسد در دیگر كشورها اشاره می‏شود تا پی برد كه چرا در دیگر كشورها مسئولیت پذیری و حسن اجرای امور فضایی متفاوت با ایران خودمان دارد.

در كشورهای غربی عموماً این دست مدیران، استعفاء داده یا بركنار شده و سپس از طریق حقوق و قضایی، روند برخوردهای بعدی اعمال می‏شود و سپس آبروی طرف برده می‏شود تا دیگر چنین نكند كه برای نمونه می‏توان به شهردار استكهلم اشاره كرد كه بابت بنزین زدن با هزینه دولتی پس از استعفاء از صحنه سیاسی كنار رفت و همچنین می‏توان از وزیر بهداشت فنلاند نام برد كه بابت سه بار تمام خارج از كشور با همسرش به وسیله تلفن دولتی، متهم به فساد مالی شد و پس از كنار گذاشتنش از كابینه، توسط دادگاه محكوم به پرداخت هزینه مكالماتش شد!

در كشورهای شرقی اما روشش یك مقدار دردآورتر است و معممولاً مدیران فاسد و یا ناكام پس از استعفاء یا بركناری و پیش از، از دست رفتن شرفشان، خودكشی می‏كنند. وزیر كشاورزی ژاپن كه متهم به فساد مالی شده بود و در بیمارستان خود را حل آویز كزد و نخست وزیر پیشین كره جنوبی كه اتهامی مشابه شامل حالش شده بود و پیش از بررسی دقیق، دست به خودكشی زد، از نمونه هایی هستند كه هرگز فراموش نمی‏شوند.

دایی هم حرف اشتباهی نزده بود و تنها یادآور شده بود: "مدیران ناكام در ژاپن هاراكیری می‌كنند، در ایران می‌خندند" و در واقع می‏شود گفت او یك پشنهاد شرافتمندانه را به مسئولان فدراسیون فوتبال داده بود و آن استفاده از كاردهای ژاپنی تحت "كاتانا" برای عمل به سنت ایشان كه همان هاركیری یا خودكشی با فرو كردن چاقو در چهار بندانگشت بالاتر از ناف است، بود. البته شاید مسئولان فدراسیون فوتبال به واسطه آنكه این سنت اسلام حرام است، غضب كرده اند و قصد دارند در عوض خودكشی استعفاء بدهند. هر دو روش متین است؛ پس لطفاً تا دیر نشده و هیچ چیزی از فوتبال ایران نمانده، یا روش خودتان را اجرا كنید یا روش پیشنهادی دایی را مورد بهره برداری قرار دهید!


کد مطلب: 1442

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcc.0qsa2bq0ila82.html?1442

تيترآنلاين
  http://titronline.ir