تيترآنلاين - جزئیات پذیرش دانشجوی پولی در دانشگاهها - نسخه قابل چاپ

جزئیات پذیرش دانشجوی پولی در دانشگاهها

11 ارديبهشت 1390 ساعت 15:17

وزير علوم: نوع مدرکی که به این دسته از دانشجویان ارایه می‌شود باید مشخص شود تا کارفرما بداند که دانشجو از چه مسیری به دانشگاه وارد شده است


تيترآنلاين - وزیر علوم در رابطه با پذیرش دانشجوی پولی در دانشگاه ها گفت: نحوه پذیرش این دسته از دانشجویان، مدارکی که به آنها ارائه می‌شود و سقف شهریه آنها در هیأت امنای دانشگاه‌ها بررسی و تعیین و مشخص می‌شود.

به گزارش پانا، کامران دانشجو در حاشیه‌ مراسم گرامیداشت شهدای دانشگاه شیراز اظهار داشت: این دسته از دانشجویان باید از طریق کنکور وارد دانشگاه شوند و همچنین نوع مدرکی که به این دسته از دانشجویان ارایه می‌شود باید مشخص شود تا کارفرما بداند که دانشجو از چه مسیری به دانشگاه وارد شده است و در این راستا نیز سقف شهریه دانشجوی پولی در هیأت امنای دانشگاه‌ها تعیین می‌شود.
پذیرش دانشجوی پولی سالهاست که وجود دارد 

وی با تأکید بر اینکه پذیرش دانشجوی پولی مربوط به حال حاضر نیست و سال‌هاست که این موضوع وجود دارد، گفت: از جمله این موارد می‌توان به مدارک معادل اشاره کرد؛ البته هم اکنون می‌خواهیم این مسأله را ضابطه‌مند کنیم تا به گونه‌ای نباشد که دانشگاهی ظرفیت بالایی را پذیرش کند و دانشگاهی دیگر پذیرش نداشته باشد. 

وزیر علوم اظهار داشت: قرار نیست با پول به دانشجویی مدرک بدهیم و در واقع چنین موضوعی را نیز خودمان قبول نداریم، بلکه کیفیت آموزش عالی در این موضوع حفظ خواهد شد. 

دانشجو تأکید کرد: پذیرش دانشجوی پولی مازاد دانشجوی روزانه گرفته می‌شود، به عنوان نمونه اگر نیاز کشور 100 باشد این میزان را حتما از روزانه می ‌گیریم و مازاد نیاز را دانشجوی پولی پذیرش می‌کنیم. 

وی با بیان اینکه میزان شهریه چه در موسسات غیردولتی و چه در شبانه دولتی بر اساس کیفیتی است که دانشگاه از لحاظ تحصیلی، آموزشی و فرهنگی دارد، تصریح کرد: بر این اساس دانشگاه‌ها رتبه‌بندی می‌شوند و طی آن دانشگاه می‌تواند تعیین کند که چه‌ میزان شهریه از دانشجویان دریافت کند. 

طرح کاهش دوره لیسانس در وزارت علوم مطرح نیست
وزیر علوم با بیان اینکه طرح کاهش دوره لیسانس در وزارت علوم مطرح نیست، گفت: ایده‌های مختلفی به وزارت علوم مطرح می‌شود که ما برروی آن بحث و کارشناسی می‌کنیم. به عنوان نمونه یک دانشجوی کارشناسی به طور متوسط در روز سه ساعت کلاس درس دارد که می‌توان روی این موضوع بررسی کرد و کمی این دوره را فشرده کرد و یا اینکه برخی دروسی که مورد نیاز نیست را حذف و دوره را کوتاه‌تر کرد که در واقع برای تمامی این موارد می‌توان بحث کارشناسی انجام داد. 

دانشجو افزود: صحبت‌های لازم در این زمینه با مجلس انجام شده است و به آنها گفته ‌ام وقتی مجلس وزیر را در قبال آموزش عالی کشور پاسخگو می‌داند باید ابزار را نیز در اختیار وی قرار دهد که به عنوان نمونه اگر مناطق محروم می‌خواهند دانشگاهشان به جمع‌ بندی برسد وزیر باید بودجه متمرکز در اختیار داشته باشد تا بتواند در این زمینه وارد شود.


کد مطلب: 2342

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcc.0qia2bq1ila82.html?2342

تيترآنلاين
  http://titronline.ir