تيترآنلاين - تلاش براي ايجاد محدوديت در تجارت شيطاني - نسخه قابل چاپ

تلاش براي ايجاد محدوديت در تجارت شيطاني

27 اسفند 1389 ساعت 12:25

تخمين زده مي شود كه همه ساله حدود 4 ميليون زن و كودك در سراسر دنيا براي فاحشه گري و بردگي خريد و فروش مي شوند


تيترآنلاين - در چند دهه اخير و به دنبال گسترش مبادلات بين المللي جهاني شدن فقر ومهاجرت و رواج رسانه هاي نوين رشد لجام گسيخته سوء استفاده هاي جنسي از كودكان به عنوان يكي از جذاب ترين تفريحات بزرگسالان، واقعيات شرم آوري را در جهان امروز رقم زده است. 

چكيده مقاله از يك نويسنده امريكايي
به گزارش تيترآنلاين به نقل از وفا؛ نويسنده اين مقاله كه سالهاست در جهت از بين بردن اين ناهنجاري ها تلاش مي كند، با نگاهي به وضعيت كودكان روسپي در كشورهايي نظير تايلند، ايالات متحده، روماني و لهستان معتقد است كه رواج فقر و بيكاري، فقدان آموزش، وجود قوانين نابرابر، عدم وجود حمايت هاي قانوني متناسب از كودكان و شهروندان و در نهايت تحريكات فزاينده جنسي كودكان از سوي رسانه جمعي را بايد مهمترين مشوق هاي گسترش اين صنعت شرم آور دانست.

يكي از پارادوكس هاي غم انگيز روزگار ما اين است كه يكي از معروف ترين و جذاب ترين تفريحات كنوني آن، سوء استفاده جنسي از كودكان به حساب مي آيد.

اگر مايكل جكسون به سوء استفاده جنسي ازيك كودك در ويلايش در كاليفرنيا متهم مي گردد، بايد در مورد گسترش اين پديده شيطاني، نگراني بيشتري را احساس نمود. حتي اگر بي گناهي وي نيز اثبات گردد، به هر حال، مسأله سوء استفاده هاي غيراخلاقي از كودكان و لزوم اتخاذ مواضع جدي تر در اين زمينه از سوي دست اندركاران اين حوزه، نيازمند توجه و اهتمام بيشتري مي باشد.

سوء استفاده جنسي از كودكان مي تواند انواع گوناگوني داشته باشد نظير تجاوز جنسي به آنان در منازل تا استفاده از كودكان دختر و پسر به عنوان روسپي. اگر چه در اين زمينه، فقر مي تواند به عنوان يك عامل مهم پيشبرنده اين اقدامات به شمار رود، اما نمي توان تنها اين عامل را به عنوان دليل وجودي اين سوء استفاده ها، معرفي نمود. چرا كه در اين ميان، مادي گرايي فزاينده و رشد مصرف گرايي نيز، نقش مهمي دارند. در پژوهشي كه در اين زمينه در شمال تايلند انجام گرديد، تعدادي از بچه هاي تايلندي اعلام نموده بودند كه دوست دارند پس از بزرگ شدن به روسپي گيري بپردازند. بسياري از دختران، آرزو دارند كه در بانكوك به كار بپردازند و به دليل اينكه هيچ يك از آنان، از تحصيلات مناسبي برخوردار نيستند، كار به عنوان يك فاحشه از سوي اين دختران و پوشيدن لباس هايي زيبا و استفاده از جواهرات و زينت آلات دلفريب، مي تواند يكي از مشوق هاي اصلي در اين زمينه به شمار رود.

به دليل ضعف جسماني، اين كودكان مورد سوء استفاده قرار گرفته، به سادگي در معرض ابتلا به امراض مقاربتي قابل انتقال نظير اچ آي وي (ايدز) قرار مي گيرند. يك مطالعه انجام شده در تايلند حاكي از آن است كه يك سوم كودكان روسپي، آزمايشهاي تشخيص ويروس اچ آي وي آنان، مثبت بوده است. به دليل نگراني در مورد ابتلاي مشتريان به ايدز، اين صنعت شرم آور به سوي عرضه دختران كم سن و سال تري حركت نموده كه مي توانند با بهايي بسيار بيشتر به عنوان دختران باكره به فروش روند. طبيعي است كه اين دختران، عاري از بيماري ايدز نيز خواهند بود. البته به دليل شرايط خاصي كه اين دختران و پسران در آن زندگي مي نمايند، اين كودكان در معرض ابتلا به سوء تغذيه، بيماري هاي رواني، احساس گناه، نابرابري و افسردگي هم مي باشند.
سوء استفاده تجاري جنسي از كودكان در سراسر دنيا رو به فزوني نهاده است. مهمترين دلايل گسترش اين پديده در مناطق مختلف جهان را مي توان توسعه مبادلات بازرگاني در ميان كشورهاي مختلف، بيكاري، جايگاه نامناسب دختران در اجتماع، فقدان آموزش اين كودكان و والدينشان، قوانين نابرابر، فقدان حمايت هاي حقوقي مناسب از شهروندان و در نهايت تحريك جنسي فزاينده كودكان از سوي رسانه ها دانست پديده اي كه به ويژه در كشورهاي صنعتي با روندي فزاينده رو به رو ميباشد.

تخمين زده مي شود كه همه ساله حدود 4 ميليون زن و كودك در سراسر دنيا براي فاحشه گري و بردگي خريد و فروش مي شوند. (اگر چه بيشتر اين كودكان، دختر هستند، اما پسران نيز در اين ميان يافت مي گردند.) به علاوه، حدود پنجاه هزار زن و كودك آسيايي، آمريكاي لاتين و اروپاي شرقي نيز همه ساله به ايالات متحده وارده شده و براي كار در مشاغلي نظير روسپي گري، پيشخدمتي و يا كارگري مورد سوء استفاده هاي مختلف جنسي قرار مي گيرند.

اگر چه بيشترين تعداد كودكان فعال در عرصه روسپي گري به قاره آسيا تعلق دارند، اما كودكان اروپاي شرقي (نظير كودكان رومانيايي، لهستاني، روسي، مجارستاني و جمهوري چك) با روندي فزاينده به اين صنعت شيطاني وارد مي گردند. در سراسر دنيا، بسياري از افراد و سازمان هاي غيردولتي، با پشتكار فراوان در زمينه حفظ حقوق كودكان، به فعاليت مشغولند.

در فيليپين، تعدادي از افراد و كارشناسان سازمان هاي حامي حقوق كودكان با سركشي از بارها و فاحشه خانه ها، به دنبال آن هستند كه در صورت حضور كودكان، اين امر را به مسؤولان ذيربط اطلاع دهند. «جنبش كارگران داخلي» هندوستان نيز اقداماتي را در زمينه حمايت هاي حقوقي، آموزش و مشاوره به اعضايش (كه اكثريت آنان قربانيان سوء استفاده هاي جنسي مي باشند) ارائه مي دهد. در آمريكاي مركزي نيز مؤسسه «كاسا آليانزا» (كه مقر آن در شهر سان خوزه، پايتخت كاستاريكا قرار دارد) در زمينه حفاظت از حقوق كودكان، فعاليت هاي فراواني دارد و خدماتش را در حوزه هاي بازآموزي كودكان و ارائه امكانات لازم جهت دستيابي آنان به فرصت هاي مناسب شغلي، ارائه مي دهد. 

فعاليت هاي سازمان هاي غيردولتي در حوزه هايي نظير جلوگيري ازسوء استفاده هاي جنسي از كودكان از طريق آگاه سازي جامعه و توسعه آگاهي هاي عمومي، ارائه خدمات اجتماعي نظير مشاوره هاي روانشناسي به كودكان آسيب ديده و خانواده هايشان و در نهايت ايجاد الگويي حقوقي جهت تعقيب قضايي و مجازات افراد گناهكار جريان دارد كه تاكنون آثار مثبتي نيز به همراه داشته است. اما همه اين فعاليت ها نيازمند تعهد و مسؤوليت پذيري بيشتري از سوي دولت هاي دنيا مي باشد تا اين تجارت شيطاني با محدوديت روبرو گرديده و يا به صورت كامل از بين برود.


کد مطلب: 2080

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcb.wb5urhbggiupr.html?2080

تيترآنلاين
  http://titronline.ir