خشم دولتمردان فرانسوي از حقوقي که قراراست به بکهام پرداخته شود
2 دی 1390 ساعت 14:39
باشگاه پاری سن ژرمن که در کنترل قطر درامده است در نظر دارد بکهام را در ازای حقوق ماهانه هشتصد هزار یورویی به خدمت گیرد
مسئله انتقال دیوید بکهام فوتبالیست انگلیسی به باشگاه پاری سن ژرمن فرانسه و حقوق کلانی که وی از این باشگاه خواهد گرفت، خشم سیاستمداران فرانسوی را برانگیخته است. به گزارش واحد مركزي خبر به نقل از شبکه پنج تلویزیون فرانسه(TV5monde)، باشگاه پاری سن ژرمن که در کنترل قطر درامده است در نظر دارد بکهام را در ازای حقوق ماهانه هشتصد هزار یورویی به خدمت گیرد.
هر چند این مبلغ رسما تایید نشده است، محافل سیاسی در دوره بحران اقتصادی از این ارقام نجومی خشمگین شده اند.
ژاک رمیه نماینده پارلمان از حزب او ام پ خواهان تشکیل کمیسیونی ویژه در خصوص حقوق فوتبالیستها شد و گفت:« در زمان ریاضت اقتصادی فوتبالیستها نیز باید تلاشی مضاعف از خود نشان دهند.
ما وارد دوره بحران شده ایم و معلوم نیست چرا که فوتبالیستهای حرفه ای باید چنین دستمزدهایی دریافت کنند.» ژان مارک ارو رئیس بلوک سوسیالیستها در پارلمان نیز گفت:« باید به این حقوقهای کلان پایان داد.
اما این فقط شامل فوتبالیستها نمی شود.
» فرانسوا بایرو نامزد حزب لیبرال دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه نیز تصریح کرد:« این منطقی نیست.
شاید از لحاظ ورزشی این دستمزدها منطقی باشد چرا که این ستارگان در اواخر حرفه ورزشی خود به سر می برند.
اما بهتر است در کشور بحران زده الگوهای بهتری در پیش گرفته شود.
» پاتریک اولیه وزیر امور پارلمانی نیز افزود :«ایا اعضای تیم فوتبال زنان فرانسه نیز چنین دستمزدهایی دارند؟ واقعا چنین اختلافهایی ما را شگفت زده می کند.» حتی بسیاری از هواداران باشگاه پاری سن ژرمن نیز از این دستمزد بالای بکهام شگفت زده شده اند.
یکی از این هواداران گفت :«ما هر ماه اشتراک کلانی به باشگاه می پردازیم و برای هواداری از باشگاه صرفه جویی زیادی از خود نشان می دهیم و این دستمزدها برای ما اهانت امیز قلمداد می شود.
» یکی دیگر از هواداران نیز ادامه داد:« در مقایسه با دیگر ورزشها نظیر راگبی و هند بال می بینیم که این بازیکنان دستمزد بسیار کمی می گیرند درحالی که فوتبالیستها بر دستمزدهایشان افزوده می شود.
» درحال حاضر بکهام یکی از پردامدترین ورزشکاران جهان قلمداد می شود.
وی ماهانه هشتصد هزار یورو خواهد گرفت.
برای مقایسه کافی به حقوق پردرامدترین مدیر عامل فرانسوی یعنی فرانسوا انری پینو توجه کرد که ماهانه دویست و سی هزار یورو درامد دارد.
پروفسور لانتیری جراح سرشناس که پیوندهای زیادی انجام داده است در ماه بیش از دوازده هزار یورو درامد ندارد. اما نحوه پرداخت پول بازیکنان با مدیران تفاوت دارد. پاسکال بونیفاس پژوهشگر موسسه روابط بین المللی و راهبردی گفت:« فوتبالیستها از طریق پولی که خود با فروش پیراهنها و حقوق پخش تلویزیونی و حضور در ورزشگاهها نصیب باشگاه می کنند، دستمزد مضاعف می گیرند.
البته اینها پولی کلان است که وضع را غیرمنطقی کرده است.
اما نباید قوانین فوتبال را تغییر داد بلکه باید قوانینی درباره اقتصاد بازار ازاد وضع کرد.
» از سال2003 تا 2007 بکهام چهارصد و چهل میلیون درامد از طریق محصولات جانبی فوتبال نصیب باشگاهش یعنی رئال مادریدکرده بود.
کد مطلب: 3791
آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcb.9bfurhbz8iupr.html?3791