تيترآنلاين - احمد خاتمي : چرا با حجاب و چادر مشكي مقابله مي‌كنند؟ - نسخه قابل چاپ

احمد خاتمي : چرا با حجاب و چادر مشكي مقابله مي‌كنند؟

20 شهريور 1390 ساعت 15:46

مي‌گويند چادر مشكي از دربار انگليس آمده در حالي كه ام سلمه مي‌گويد بانوان مدينه به هنگام نزول آيه حجاب پوشش مشكي انتخاب كردند.


يك عضو هيات رييسه مجلس خبرگان گفت: در جامعه‌اي كه رهبر عادل و محبوب‌القلوب در صحنه است، دشمن كاري از پيش نمي‌برد.

به گزارش ايسنا، آيت‌الله سيداحمد خاتمي در نشست بصيرت كاركنان فرماندهي انتظامي استان فارس در شيراز با اشاره به شرايط كشور در زمان پهلوي گفت: كشور در زمان پهلوي ميدان بزرگ غارت بيگانگان بود و تا آخرين لحظه هم غرب از پهلوي حمايت كرد.

وي با بيان اين‌كه «انقلاب در ناباوري غرب به پيروزي رسيد»، به نقش امام خميني در رهبري مردم اشاره كرد و افزود: يقيناً هيچ يك از قدرت‌هاي غربي پيش بيني شكل‌گيري چنين حكومتي در منطقه نمي‌كرد كه خوار چشم آنها باشد و الا در همان روزهاي اول در ايران دخالت نظامي مي‌كردند.

وي اضافه كرد: در 32 سال گذشته انقلاب اگر مي‌توانستند با مداخله نظامي كار اين انقلاب را مي‌ساختند اما به رغم اينكه مي‌خواستند ولي نتوانستند.

اين عضو مجلس خبرگان دو شيوه نرم و سخت را راهكارهاي مقابله غرب با نظام اسلامي دانست و اضافه كرد: شيوه مقابله سخت به كلي شكست خورد، در حالي كه جنگ را از سال 57 با تحريك قوميت‌ها شروع كردند تا اين‌كه عراق از سال 59 رسما وارد جنگ با ايران شد.

وي از آغاز راهبردهاي جنگ نرم دشمنان در طول ساليان پس از جنگ خبر داد و با اشاره به هشدارهاي مكرر مقام معظم رهبري در مورد جنگ و ناتوي فرهنگي اظهار كرد: هم اكنون وسط جنگ نرم هستيم و تعدادي از نقشه‌هاي آنان خنثي شده، ولي هنوز پس لرزه‌هاي آنان قابل احساس است.

خاتمي با بيان اين‌كه «تاسف مي‌خوريم از اينكه برخي، شواهد جنگ نرم و فرهنگي دشمن را انكار مي‌كنند» افزود: در اوج جنگ نرم اصلاح طلبان مي‌گفتند آمريكا با ما در حال جنگ نيست حال اينكه ديديم كه در فتنه 88 دشمن چگونه وارد شد و همه رسانه‌هاي خود را عليه نظام اسلامي بسيج كرد، بعد آقايان مي‌گويند جنگ نرمي در ميان نيست.

به گفته اين استاد حوزه علميه قم، دشمن در جنگ نرم خود اهدافي چون ارزش‌هاي ديني، ولايت فقيه، وحدت مردم و امنيت ملي را نشان رفته است.

وي شالوده انقلاب را دين اسلام عنوان كرد و ادامه داد: استمرار انقلاب ناشي از دين‌مداري مردم است بنابراين تمام آرزوي دشمن اين است كه پشتيباني مردم از نظام قطع شود و عقبه مردمي نظام را بزنند.

خاتمي با تجليل از حضور با شكوه مردم در راهپيمائي روز قدس گفت: مردم همچنان حامي انقلاب هستند و پاي انقلاب ايستاده‌اند و تير دشمن در عرصه مقابله با دين به سنگ خورده است.

وي استقبال بي‌شمار مردم از مراسم مختلف در ماه رمضان را نشانه شكست دشمن در طرح دين‌زدائي دانست و افزود: البته جلوه‌هايي از بي‌اعتنائي به مقدسات ديده مي‌شود، كيست اين بدحجابي‌ها و بي‌حجابي‌ها و رفتار نادرست از سوي برخي مردان را نبيند؟ ولي آيا اينها تمام و اكثريت مردم هستند؟

اين عضو مجلس خبرگان با بيان اين‌كه «نبايد بدحجابي را در سبد دهن كجي بريزيم» اضافه كرد: تعداد زيادي از اقليت بي حجاب و بد حجاب واقعا ناآگاهند كه بخشي از آن متوجه تربيت نادرست و غلط پدران و مادران است.

وي با تأكيد بر نقش صدا وسيما و مطبوعات در جهت دهي فكري صحيح به جوانان خاطرنشان كرد: براي مبارزه با فساد هم بايد كار فرهنگي شود و هم كار اجرائي قانوني.

خاتمي با بيان اين‌كه «هيچ كس حق ندارد در نظام اسلامي كار غير قانوني انجام دهد» ابراز عقيده كرد: اولين لبه تيز هجمه دشمنان براي توسعه فساد، مقابله با تار و پود نظام يا همان دين است.

امام جمعه موقت تهران با اشاره به برخي نظرسنجي‌هاي انجام شده در كشور خاطرنشان كرد: اكثر جوانان عشق و اعتقاد به دين و اهل بيت و ولايت دارند، لذا دشمن سايت‌هاي ضد ديني را افزايش داده است.

وي با بيان اين‌كه «دشمنان خوب فهميدند كه عزت انقلاب تاكنون در سايه ولايت فقيه است»، به نقش و جايگاه مهم ولايت فقيه در هدايت كشور اشاره كرد و افزود: اگر زمام اين انقلاب به دست كسي غير از ولايت فقيه بود، تاكنون چند بار آسيب ديده بود.

اين عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم با بيان اين‌كه «هنوز زمان بيان برخي واقعيات فتنه 88 نرسيده است» اظهار كرد: فتنه 88 يك كودتاي به معناي واقعي كلمه بود كه با هدف ولايت ستيزي انجام شد و بازيگردانان آن هم صهيونيست، آمريكا، انگليس، گروهك‌هاي فراري ضد انقلاب، منافقين سلطنت طلب و عوامل حقير آن‌ها در داخل كشور بودند.

به گفته خاتمي در تاريخ رسانه بي سابقه است كه كشورهاي بيگانه عليه كشوري تمام ظرفيت‌هاي رسانه‌اي خود را بسيج كنند.

وي با انتقاد شديد از عملكرد رسانه‌هاي غربي به ويژه بي‌بي‌سي فارسي در جريان وقايع سال 88 خاطرنشان كرد: حماسه 9 دي با شعار «اين همه لشكر آمده، به عشق رهبر آمده» كودتاچيان فرهنگي را به حال احتضار در آورد.

وي ادامه داد: در جامعه‌اي كه رهبر عادل و محبوب القلوب در صحنه است، دشمن كاري از پيش نمي‌برد.

خاتمي از تلاش دشمنان براي تخريب چهره‌ها و بازوان رهبري خبر داد و افزود: امروز نوك پيكان فتنه‌گران، بازوان ولايت است ولي بصيرت مردم تهاجم دشمنان را خنثي كرده است.

عضو مجلس خبرگان،‌ ايجاد اختلاف بين مسوولان را از لبه‌هاي تيز هجمه دشمنان عنوان كرد و افزود: حمله به باورهاي مردم ايجاد اختلاف مي‌كند؛ كساني كه دم از وحدت مي‌زنند، اما خودشان در خط اول مقابله با وحدت قرار دارند.

وي با طرح اين سوال اضافه كرد: مي‌گويند چادر مشكي از دربار انگليس آمده در حالي كه ام سلمه مي‌گويد بانوان مدينه به هنگام نزول آيه حجاب پوشش مشكي انتخاب كردند.

خاتمي اصحاب و مديران رسانه‌ها را به دقت در آثار خود فرا خواند و گفت: برخي رسانه‌ها به دنبال سوژه‌هاي اختلافي مي‌گردند؛ انگار كه در اين كشور فقط دعوا وجود دارد و هيچ وحدتي نيست.

وي همچنين ائمه جمعه و جماعت و صاحبان تريبون را به ترويج وحدت و جلوگيري از اختلاف فرا خواند و ادامه داد: اگر طرفدار وحدت هستيد با اعتقادات مردم مبارزه نكنيد، مردم همه مشكلات را تحمل مي‌كنند، اما قدرت تحمل هجمه به دينشان را ندارند.

اين عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم وجود اختلاف سليقه در جامعه را امري طبيعي دانست و افزود: نمي‌شود سفره اختلاف سليقه را در جامعه جمع كرد، اما مشكل تفرقه‌اي است كه از اين اختلاف سليقه بروز مي‌كند.

وي با بيان اين‌كه «اختلاف سليقه لازمه يك جامعه آزاد است»، نسبت به تلاش دشمن براي ايجاد ناامني در كشور هشدار داد و گفت: نيروهاي مسلح در مرزهاي كشور جانانه با گروهك‌هاي ضد انقلاب مبارزه مي‌كنند و در داخل هم نبايد كمترين جلوه ناامني را تحمل كرد.

عضو هيأت رييسه مجلس خبرگان رهبري ادامه داد: نيروي انتظامي اميد ايجاد امنيت در جامعه است بنابراين نيروي انتظامي ايجاد امنيت را عبادت بدانند.

وي با اشاره به برخي از آموزه‌هاي قرآن گفت: امنيت، آرامش و رفاه مناسب از ويژگي‌ مهم يك جامعه سالم در قرآن است.

خاتمي خاطرنشان كرد: تأمين امنيت جاني و مالي و اخلاقي مردم بر عهده نيروي انتظامي است، بنابراين قانون به نيروي انتظامي مي‌گويد در عرصه بي حجابي و بدحجابي بي تفاوت نباشد.

به گزارش ايسنا خاتمي همچنين در حاشيه اين مراسم در ارزيابي از عملكرد دولت دهم، به بيانات اخير مقام معظم رهبري اشاره كرد و ادامه داد: در رابطه با عملكرد دولت نظري جز نظر مقام معظم رهبري ندارم و البته نظر مقام معظم رهبري بر اين است كه دولتمردان را بايد در انجام خدمت به مردم كمك كرد و در عين حال هيچ گاه مقام معظم رهبري منعي از انتقاد سازنده نداشتند.

امام جمعه موقت تهران با بيان اين‌كه انتقاد سازنده مايه رشد دولت است، ابراز كرد: رهبري به دولت هم سفارش كردند كه بستر را براي نقد سازنده نخبگان فراهم كنند تا از رهگذر انتقادات سازنده راه صواب و درست روشن شود.

وي با بيان اين‌كه «سياه نمائي و سفيد نمائي مطلق در مورد دولت را قبول ندارم» اظهار كرد: جمع بين سياه نمائي و سفيد نمايي قضاوت سازنده در مورد دولت است.

خاتمي در پاسخ به درخواست خبرنگاري در مورد بيان انتقاد سازنده در مورد دولت ابراز كرد: دولت تلاش كند خود حاشيه سازي نكند و از هوادارانش بخواهد براي دولت حاشيه سازي نكنند.

وي اظهار كرد: در سال جهاداقتصادي نبايد وقتي را كه قرار است صرف تلاش و توسعه كشور شود، با حاشيه سازي‌ها هدر داد.

عضو هيأت رييسه مجلس خبرگان رهبري اضافه كرد: حاشيه سازي‌هاي برخي از حاميان دولت را به زيان دولت مي‌دانم.

وي در پاسخ به سوال ديگري در مورد شكل گيري جبهه پايداري در آستانه انتخابات مجلس در طيف اصولگرايان گفت: فعلا بنا ندارم در مورد جبهه پايداري حرفي بزنم.

خاتمي انتخابات را ميدان ابراز نظرات مخالف دانست و در پاسخ به سوال خبرنگاري در مورد احتمال حضور اصلاح‌طلبان در انتخابات گفت: انتخابات براي اين است كه اردوكشي‌هاي خياباني كنار گذاشته شود و البته حضور در انتخابات حق همه كساني است كه در نظام اسلامي زندگي مي‌كنند.

اين عضو مجلس خبرگان با بيان اين‌كه «نظام اسلامي تك صدائي نيست» خاطرنشان كرد: نظام اسلامي با آغوش باز صداهاي مخالف را مي‌شنود و نظرات مفيد را به عرصه اجرائي در مي‌آورد.

وي اضافه كرد: حضور سلائق مختلف در انتخابات مايه نشاط است، اما با سهم خواهي و شرط گذاري‌ها مخالفيم.

اين فعال سياسي ادامه داد: اگر قرار بر سهم خواهي باشد، اين مردم هستند كه بايد با اصلاح طلبان شرط كنند.

وي با بيان اين‌كه «در كشور حزبي به نام اصلاح طلبان نداريم» گفت: آن دسته از اصلاح طلبان كه اساس نظام، ولايت فقيه و خط امام مبتني بر تفسير رهبري را قبول دارند، مي‌توانند به صحنه انتخابات بيايند.

امام جمعه موقت تهران ادامه داد: كساني كه ساختار شكن بوده و چند ماه اغتشاش كردند، بايد صادقانه از مردم عذرخواهي كنند، توبه نصوح داشته باشند و در آن صورت در انتخابات شركت كنند.

عضو جامعه مدرسين حوزه علميه قم حضور حداكثري را سفارش مهم نشست اخير مجلس خبرگان دانست و افزود: آنچه مطلوب نظام است، اين‌كه مردم حضور حداكثري پاي صندوق راي داشته باشند و هم كانديداها و هم هواداران، نگاه راهبردي به وحدت داشته باشند.

خاتمي بر لزوم برگزاري انتخابات در شرايط قانوني و با رعايت دقيق قانون از سوي مجريان، ناظران، كانديداها و مردم تأكيد كرد.


کد مطلب: 3115

آدرس مطلب: http://titronline.ir/vdcb.8bfurhb8siupr.html?3115

تيترآنلاين
  http://titronline.ir