با اعمال مکانیزم هایی همچون پائین آوردن سرعت اینترنت (منظور از اینترنت، اینترنت جهانی است) با بستن برخی از پورت ها شاید بتوان استفاده از فیلترشکن ها، VPN، VPS، PROXIFIERمحدود یا غیر ممکن ساخت
اینترانت ملی را بهتر بشناسیم يك كارشناس فناوری اطلاعات در تشریح آخرین وضعیت راه اندازی شبکه ملی اطلاعات به جزئیات جدیدی از راه اندازی این طرح اشاره کرد و گفت: فاز اول اینترنت ملی فعلاً برای کاربران دولتی و شبکه های اختصاصی تا پایان امسال راه اندازی می شود.
محسن زمانی کارشناس فناوری اطلاعات و کارشناسی تجارت الکترونیک در گفتگو با باشگاه خبرنگاران افزود: سهم بزرگی از اطلاعات مورد استفاده کاربران اینترنت، اطلاعات مربوط به وبگاه ها و سایر سرویس های کاربران داخلی است. چنانچه این دسته از اطلاعات مورد نیاز کاربر باشد در شبکه ملی اطلاعات سرعت بیشتری برای دسترسی به آنها فراهم شده است از سوی دیگر امنیت بیشتر و مصون ماندن از حملات اینترنتی از نظر طراحان و متولیان این شبکه بوده است.
وی در ادامه در رابطه با دسترسی به سرورهای خارجی گفت: اینترنت ملی جهت تقویت و توسعه ارتباطات داخلی طراحی شده و برای ارتباطات داخلی می باشد در کنار این شبکه دسترسی به اینترنت جهانی همچنان وجود خواهد داشت و از طریق آن می توان به سرورهای خارج از کشور نیز دسترسی داشت.
زمانی در رابطه با استفاده از فیلترشکن ها، VPN، VPS، PROXIFIER تصريح كرد: با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، دسترسی به اینترنت جهانی از بین نمی رود لذا امكان استفاده از این ابزارها ممکن است.
اما نکته ای که باید به آن اشاره کرد این است که با راه اندازی و اجرایی شدن این طرح قرار است نقطه دسترسی به اینترنت جهانی در داخل کشور فراهم شود و این به معنای آن است که دسترسی به اینترنت جهانی از طریق کانال های قابل کنترل امکانپذیر خواهد بود در نتیجه با اعمال مکانیزم هایی همچون پائین آوردن سرعت اینترنت (منظور از اینترنت، اینترنت جهانی است) با بستن برخی از پورت ها شاید بتوان استفاده از این ابزارها محدود یا غیر ممکن ساخت.
وي در ادامه افزود: امکان استفاده از اینترنت ماهواره ای همچنان فراهم می باشد و کسانی که مجوز استفاده از آن را دارند همچنان می توانند مستقیماً به ماهواره متصل شوند.
زمانی در مورد ورود ویروس ها از خارج گفت: با توجه به اینکه متولیان این طرح بارها اعلام کرده اند که با راه اندازی این شبکه، ارتباط با اینترنت جهانی از بین نمی رود و در کنار آن خواهد بود لذا طراحی این شبکه ملی بایستی به گونه ای باشد که محتوای سایت های داخل کشور میزبانی می شوند، بایستی از دیگر نقاط دنیا نیز قابل دسترسی باشد و این مستلزم آن است این شبکه در نقطه ا ی به اینترنت جهانی متصل و مرتبط شود بنابراین ورود ویروس از خارج نیز ممکن است.
وی در پایان عنوان کرد: از سوی دیگر هم باید دسترسی به اینترنت جهانی را در داخل کشور داشته باشیم و ارتباطات با اینترنت از طریق کانالهایی کنترل شده صورت پذیرد که با وجود این شاید بتوان جلوی برخی از حملات را گرفت در خصوص حملات داخل شبکه ملی اطلاعات حمله ی ویروس ها هم چنان ممکن به نظر می رسد
نظرات بينندگان: ۱ نظر انتشار يافته ۰ نظر در صف انتشار ۰ نظر غيرقايل انتشار
هوس
۱۳۹۲-۰۹-۰۳ ۱۴:۳۱:۱۳
جمع کنین این بساط رو . ... شور خودتون و اینترنت ملی تون (16932)