ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
20 May 2025, سه شنبه ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ , ۲۲ ذو القعدة ۱۴۴۶
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
 
داخلی     آرشيو گفتگو     ميراث و گردشگري
کد مطلب : 4734
۱
توصيه مطلب 
امداد نجات در طبيعت ايران يك دغدغه بزرگ است
توريست‌هاي ورودي مي‌دانند اگر در ايران اتفاقي برايشان بيفتد فقط خودشان هستند و خدايشان
تاريخ انتشار: جمعه ۵ خرداد ۱۳۹۱ ساعت ۲۳:۵۷
امداد نجات در طبيعت ايران يك دغدغه بزرگ است
فرمانده امداد و نجات كوهستان و طبيعت‌گردي گفت: حتي در امتحان‌هاي جامع راهنمايان تور يك سوال درباره امداد در طبيعت وجود ندارد اين يعني جان انسان‌ها جزو وظايف يك راهنماي تور نيست.

به گزارش ايسنا، علي شادلو در همايش اكوتوريسم و طبيعت درباره امنيت گردشگر جستجو نجات و امداد در طبيعت و كوهستان نكته‌هايي را يادآور شد كه بسياري از راهنمايان تور با چالش آن روبرو هستند .

او با بيان اينكه در سند طبيعت گردي به موضوع امداد و نجات در طبيعت پرداخته نشده است افزود: با ورود به صنعت اكوتوريسم متوجه خواهيد شد كه حوادث و نجات در طبيعت متولي ندارد و اين يك فاجعه است .

وي با اشاره به خاطره‌اي كه يك تورگردان قديمي از نبود امداد در كوهستان تعريف كرده است، گفت: دماوند بزرگترين و مهم‌ترين ميراث طبيعي ما به حساب مي‌آيد. اما يك تورگردان تعريف مي‌كند كه زماني يك گردشگر خارجي در اين كوه با حادثه‌اي مواجه شد و آنقدر ماند كه كسي براي كمك به او نيامد و آنقدر ماند كه مرد. سه چهار روز هم جسدش در تهران بود هيچ كس نمي‌دانست با آن چه كار بايد بكند.

او با بيان اينكه امداد نجات در طبيعت يك دغدغه بزرگ است، اظهار كرد: توريست‌هاي ورودي مي‌دانند اگر در ايران اتفاقي برايشان بيفتد فقط خودشان هستند و خدايشان. چون تمام سيستم امداد و نجات ما در اختيار يكسري افراد داوطلب است و هيچ كار حرفه‌اي در اين جا انجام نشده است.

وي ادامه داد: در حال حاضر يك امداد و نجات هوايي در كشور ما حدود 30 ميليون تومان به بالا هزينه دارد آيا يك تورگردان اينقدر پول دارد كه براي امداد تورش هزينه كند.

او يادآور شد: اگر همت و بينش باشد اين معضل راهكار دارد. اين يك آبروريزي بزرگ است وقتي مهماني مي‌آيد و حادثه‌اي برايش ايجاد مي‌شود كاسه چه كنم دست مي‌گيريم. در همين حال يكي از فعالان طبيعت گرد حاضر در همايش به مساله كامل نبودن بيمه گردشگري اشاره كرد كه شادلو در اين باره گفت: ما يك بيمه درماني داريم كه مي‌گويد پس از مرگ بياييد خسارت بگيريد. در حالي كه ادبيات روز جهان در موضوع بيمه مي‌گويد هر وقت با حادثه مواجه شديد ما به روزترين امكانات شما را نجات مي دهيم به كشور خودتان منتقل مي‌كنيم تمام هزينه‌ها نيز پرداخت مي‌شود.

او يادآور شد: تاريخ مصرف بيمه‌اي كه ما در كشورمان داريم گذشته است. در حالي كه ما به اين شكل عادت كرده‌ايم.

وي با اشاره به كامل نبودن امكانات اورژانس كشور گفت: وقتي در طبيعت اتفاقي مي‌افتد خانواده فرد حادثه ديده حتي حاضر است با پرداخت يك ميليارد تومان جسد عضو خانواده‌اش را از طبيعت برگرداند اين در حالي است كه هزينه اي كه بيمه براي اين موضوع تقبل مي‌كند فقط پنج تا شش ميليون تومان است ولي مهم آن است كه ما براي انتقال حادثه ديدگان طبيعت هيچ امكاناتي نداريم و لازم است اين تجهيزات به روز شود .

فرمانده امداد و نجات كوهستان و طبيعت گردي افزود: در كشور وقتي با حادثه‌اي در طبيعت مواجه مي شويم نه در 110 و نه در 115 و حتي در هلال احمر هم گزارش آن ثبت نمي‌شود و هيچ كدام به اين موضوع رسيدگي نمي‌كنند چون در قانون ديده نشده است. اين در حالي است كه در خارج از كشور تمام مراحل اعلام گزارش دريافت امداد در طبيعت در يك مركز ثابت ثبت شده وجود دارد و حتي اگر شكايتي در اين مورد باشد مي توان رسيدگي كرد.

شادلو در ادامه سخنانش درباره نحوه اطلاع رساني براي امداد و نجات در طبيعت و كارهاي اوليه‌اي كه راهنمايان تور بايد انجام دهند توضيحات جزئي‌تري داد.

او در عين حال از طبيعت گردها راهنمايان تور و گردشگران خواست هرجا مي‌رويد به جوامع محلي احترام بگذاريد چون در غير اين صورت آنها به شما بدبين مي‌شوند.
Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
تاریخ‌سازی ترکیه با تصاحب شخصیت‌های برجسته ایرانی
محو اولین نقش‌برجسته ساسانی در آینده‌ای نزدیک
اجساد هرگز در ایران مومیایی نشده‌اند
سال ۹۲؛ شکست‌ پرونده‌های ایران در فهرست آثار جهانی
افزایش ۲۰ درصدی نرخ هتل‌ها در سال ۹۳
از «تار» و «چوگان» که گذشت، مفاخر را دریابید
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“