ارزی که الان به اندازه کافی موجود است تا چند روز پیش کجا بود؟ در بانک مرکزی بود و برای تخصیص آن شرط به رفتن دستجردی بود یا اینکه در وزارت خانه بود و وزیر از آن اطلاع نداشت؟
تاريخ انتشار: جمعه ۱۵ دی ۱۳۹۱ ساعت ۱۸:۰۰
اختلاف بین بانک مرکزی و وزارت بهداشت در خصوص تامین ارز مورد نیاز برای واردات دارو یک قربانی بزرگ به نام مرضیه وحید دستجردی داشت.
اختلافی که برای نخستین زن وزیر در جمهوری اسلامی ایران پایان کاری نافرجام ترسیم کرد. در گیر و دار اظهارنظر های تند و آتشینی که بهداشتیان از یک سو و بانکیان از سوی دیگر داشتند، برخی پیش بینی می کردند که آنکه از دور خارج خواهد شد خانم وزیر و معاونانش خواهند بود، چرا که تجربه نشان داده بود " هرکه با بانک مرکزی در افتاد، ور افتاد!"
نکته جالب و قابل تامل این که وزیر مغلوب بهداشت درست چند روز قبل از برکناری خود در گفت وگو هایش با رسانه ها به صراحت نسبت به عدم پرداخت ارز دارو از سوی بانک مرکزی تاکید و پافشاری داشت و به نوعی از جانب خود تمام تقصیرها را بر گردن بانک مرکزی می انداخت. اما طریقت منفرد که به سرپرستی زارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی منصوب شد هنوز چند روزی از شروع به کارش نگذشته اعلام کرد " ارز کافی برای تامین دارو موجود است !"
پرسش این است که این خبر چه چیزی را در ذهن ایجاد می کند؟ آیا سرپرستی که هنوز چند روز از آمدنش نمی گذرد توانسته مشکلی که به عزل یک وزیر منجر شده را حل و فصل کند؟ ارزی که الان به اندازه کافی موجود است تا چند روز پیش کجا بود؟ در بانک مرکزی بود و برای تخصیص آن شرط به رفتن دستجردی بود یا اینکه در وزارت خانه بود و وزیر از آن اطلاع نداشت؟ احتمال دیگر هم آن است که طریقت منفرد با سرپوش گذاشتن روی بزرگترین چالش دولت و وزارت بهداشت در بحث تامین ارز، قصد دارد امتیاز و شانس خود برای تبدیل شدن از سرپرست به وزیر را افزایش دهد.