ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
جرم نوشتن پارک مساوی با پنچری
نگران این 60 درصد باشیم
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراک ...
گران قیمت‌ترین بازیکنان فوتبال جهان معرفی شدند
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
ساعات جدید کاری بانکها، ادارات و حمل و نقل عمومی
19 May 2025, دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ , ۲۱ ذو القعدة ۱۴۴۶
پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس خبرنامه RSS
 
صفحه اصلی سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري گزارش تصويری
پرسه‌زني ذهني دليل نارضايتي از زندگي است
داخلی     آرشيو خبر     علمي و پژوهشي
کد مطلب : 825
۰
توصيه مطلب 
مصرف انواع توت‌ها جلوی پیرشدن مغز را مي گيرد
مصرف میوه‌های دارای رنگ‌دانه‌های نارنجی پُررنگ، قرمز یا آبی حتی می‌تواند فرآیند از دست دادن قدرت مغز را معکوس کند.
تاريخ انتشار: جمعه ۵ شهريور ۱۳۸۹ ساعت ۱۳:۲۷
مصرف انواع توت‌ها جلوی پیرشدن مغز را مي گيرد
تيترآنلاين - تحقيقات نشان مي دهد که ترکيبات موجود در انواع مختلف توت مانند زغال اخته و توت فرنگي، روند پير شدن طبيعي مغز را به تأخير مي اندازد.  توت‌فرنگی، شاه‌توت و توت‌آبی دارای مقادیر بالایی از ترکیباتی به نام پلی‌فنولیک هستند که به مغز کمک می‌کند فعالیت‌های ضروری خود را انجام دهد.

بنابر نتایج این پژوهش، مصرف میوه‌های دارای رنگ‌دانه‌های نارنجی پُررنگ، قرمز یا آبی حتی می‌تواند فرآیند از دست دادن قدرت مغز را معکوس کند.

پژوهشگر این مقاله که روز گذشته در انجمن شیمی آمریکا ارائه شده است، دراین‌باره می‌گوید: ترکیبات طبیعی پلی‌فنولیک که در میوه‌ها، سبزیجات و آجیل یافت می‌شود، دارای اثر آنتی‌اکسیدان و ضدالتهابی هستند که می‌تواند افراد را در در برابرعوارض مرتبط با بالا رفتن سن حفاظت کند. 

محققان امريکايي در تحقيقات خود دريافتند که ترکيبات موجود در انواع توت ها مکانيسم طبيعي مغز را که باعث از بين بردن پروتئين هاي سمي مي شود، فعال مي کند که همين امر باعث به تأخير افتادن روند پيري مغز و از دست دادن حافظه مي شود. 

ترکيباتي که در ميوه ها، سبزيجات و دانه هاي آجيل وجود دارد، داراي آنتي اکسيدان و اثرات ضد التهابي هستند که باعث کاهش مشکلات مرتبط با بالا رفتن سن مي شود. 

تحقيقات حاکي از آن است که عاملي که در پيري تأثيرگذار است، کاهش توانايي بدن در حفاظت از خود در برابر التهاب و آسيب هاي اکسايشي است که مي تواند افراد را در معرض بيماري هاي فرسايش دهنده مغز، سرطان و بيماري قلبي قرار دهد. 

ترکیبات پلی‌فنولیک در توت‌ها به سلول‌های میکروگلیا که پروتئین‌های سمی مرتبط با از دست‌دادن حافظه دراثر پیری و دیگر نشانه‌های زوال مغزی را از بین‌می‌برد، کمک می‌کند. 

سلول‌های میکروگلیا در اثر پیری در انجام وظایف خود ناتوان می‌شوند و این امر منجر به انباشته شدن مواد زائد می‌شود. همچنین، این سلول‌ها دچار افراط در انجام نقش خود شده و به سلول‌های سالم در مغز را آسیب می‌رسانند. 

محققان در پایان به افراد توصیه کرده اند تا میوه را به صورت کامل مصرف کنند تا از صدها ترکیب شیمیایی موجود در آن که موجب افزایش سلامت در افراد می‌شود، بهره‌مند شوند. 












Share/Save/Bookmark
تعداد ازدواج مهم است یا دوام آن؟!
تسهیلات اعطایی با قیمت مسکن هیچ تناسبی ندارد!
روش‌های برخورد با کشف حجاب عوض می‌شود
ساعت کاری بانک‌های دولتی از 16 شهریور ماه
درس عبرتی که از روابط آنکارا - مسکو باید گرفت
۳۹ درصد خودروهای جهان سفیداند!
سازمان جهانی بهداشت یکی از پرطرفدارترین افزودنی‌های خوراکی (اسپارتام) را سرطان‌زا اعلام می‌کند
۸ ساعت تنهایی به اندازه ۸ ساعت بی‌غذایی مضر است
گیاهان هنگام تشنگی یا استرس، صدا ایجاد می کنند
دانستنی های مهم درباره سنگ عقیق
بوتاکس با فضولات پرندگان
جراحی زیبایی که جرم محسوب می‌شود
 
صفحه اصلی پيوندها ارسال خبر ارتباط با ما جستجوی پيشرفته آرشيو نسخه تلکس نسخه موبايل RSS
سياسی اجتماعی اقتصادی فرهنگي دانش و فناوري

تمام حقوق محفوظ بوده و استفاده از مطالب سايت با ذکر منبع بلامانع است.

Copyright©2009- Titronline.ir, All Rights Reserved. info@Titronline.ir

توليد شده توسط نرم افزار جامع ”استوديو خبر“