در کلانشهري مانند تهران ما با عوامل متعدد که باعث اختلالات رواني شهروندان مي شود مواجه هستيم، از قبيل ترافيک، مشکلات اقتصادي و کاري، آلودگي هوا، عدم بهره گيري از اوقات فراغت، ...
تاريخ انتشار: پنجشنبه ۱۲ اسفند ۱۳۸۹ ساعت ۰۷:۴۵
تيترآنلاين - در يک نظرسنجي 34درصد افراد داراي علائم اختلالات رواني خصوصا اضطراب و افسردگي بودند و اين نظرسنجي و پژوهش که در سال 87 انجام شده است، نسبت بهنظرسنجي مشابه در سال 78 که 22درصد بوده، 12درصد رشد را در گسترش استرس و اضطراب نشان مي دهد که جاي نگراني دارد.
به گزارش موج به نقل از روابط عمومي معاونت امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران، سومين همايش انجمن جامعه شناسي ايران، 11 بهمنماه ـ با سخنراني معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران در دانشگاه شهيد بهشتي و با حضور جمعي از اساتيد روانشناسي برگزار شد.
بر اساس اين گزارش، محمدهادي ايازي، معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران با برشمردن عوامل آسيبزاي رواني در شهر گفت: اکنون در کلانشهري مانند تهران ما با عوامل متعدد که باعث اختلالات رواني شهروندان مي شود مواجه هستيم، از قبيل ترافيک، مشکلات اقتصادي و کاري، آلودگي هوا، عدم بهره گيري از اوقات فراغت، عدم ارتباط با آشنايان و همسايگان که دوري از صله رحم است، تراکم جمعيت که بطور مستقيم بر کيفيت رواني و بهداشت رواني شهروندان تاثير مي گذارد.
وي همچنين گفت: در يک نظرسنجي از جامعه هدف اين نظرسنجي 34درصد افراد داراي علائم اختلالات رواني خصوصا اضطراب و افسردگي بودند و اين نظرسنجي و پژوهش که در سال 87 انجام شده است نسبت به نظرسنجي مشابه در سال 78 که 22درصد بوده 12درصد رشد را در گسترش استرس و اضطراب نشان مي دهد که جاي نگراني دارد.
معاون امور اجتماعي و فرهنگي شهرداري تهران در ادامه گفت: وقتي که مديريت شهر به بحث هاي اجتماعي و فرهنگي مي پردازد بايد که براي کنترل و پيشگيري از اين وضعيت برنامه داشته باشد .
ايازي با ابراز اميدواري در ايجاد شهري سالم گفت: البته در عواملي که برشمرديم مسايل اقتصادي و شغل و پيشه نيز در سرخوردگي اجتماعي، مشکلات عاطفي و رواني، افسردگي و اضطراب نقش دارد که بايد مديريت اجرايي کلان جامعه در جستجوي چاره باشد.